.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Изборът

Изборът

Здравейте,искам вашето мнение по един проблем.
    Приятелката ми взе 2 пъти наркотици,за двата месеца в които бяхме заедно тя е пушила и е взимала екстази,вярно само по веднъж,но все пак... (знам че преди да се съберем е взимала също наркотици).
    Въпросът ми е такъв:Още от началото и казах,че ако разбера нещо подобно ще скъсаме,първия път й простих,готов съм да й простя и този път,но тя ме помоли да й разреша да пуши веднъж месечно,та правилно ли постъпвам като й отказвам и я карам да спре окончателно с дрогата за да е с мен?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Отивай да спиш,9 часа е!

Ако може по-сериозно?

Град
    DreamLand =)
    ami mislq che trqbva da q nakarash da gi spre..po-dobre za neq..po-dobre i za teb..nqma da se pritesnqvash..!tq ako durji na teb shte se opita da gi spre povqrva mi!spored men taka bi trqbvalo da napravish..yspeh
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от spongkata
    ami mislq che trqbva da q nakarash da gi spre..po-dobre za neq..po-dobre i za teb..nqma da se pritesnqvash..!tq ako durji na teb shte se opita da gi spre povqrva mi!spored men taka bi trqbvalo da napravish..yspeh
    Съгласна съм.Помогни и да ги спре.

Правилно постъпваш.Помогни й да спре докато още може.След време ще осъзнае какво си сторил за нея

а може би не трябва да я принуждаваш, защото пък може на нея да й харесва..
    това е се 1 тя да ти каже следното, пример "Ако искаш да си с мен, никога повече няма да пиеш алкохол." Всяка крайност е вредна. Забраненият плод е най-сладък. Само това имам да кажа...
    People=SHIT!!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Това ми напомни за братовчедка ми. Сега незнам какво беше взимала, но гаджето и поставил избор между него или наркотиците. За жалост любовта и явно към него не беше така силна...
    Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама. Но ако все пак можеш да направиш нещо, с което мислиш, че ще я спреш е добре да опиташ.
    ♥ ♥ ♥

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predi da trygna s priatelq mi toi vzimashe takiva neshta i pusheshe treva. Kogato trygna s men, mu kazah, che ne mi e priatno da go pravi i ne iskam da imam gadje narkoman. V nachaloto si prodaljavashe, no posle kato razbra, che vryzkata ni e po-specialna ot ostanalite sprq napylno. Moq syvet e da i pokajesh, che vryzkata vi ima stoinost i ne e porednoto uvlechenie, kogato tq go razbre, shte spre sama. Dokato ne e sigurna v tova, nqma da vijda smisal da spira.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    emi spored men ti q obichash takava kakvato e i trqbva da q priemash s vsichkite i plusove i minusi.Vqrno,tova koeto tq pravi e vredno za neq,opitai se da i pomognesh,no ako tq ne iska pomoshtta ti,togava nedei da pravish nishto nasila.Shtom q obichash,badi s neq,nezavisimo kakvo pravi.Ne mojesh da kontrolirash neiniq jivot i jelaniq ...
    malko tupo zvy4i mai tfa,dety gy napisax
    e nishty...yspex
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Може би това което си й казал не е най-точното-така я притискаш!По-добре й кажи,че ако иска връзката ви да се задълбочи трябва да спре окончателно!Ако иска да е стеб ще спре!

Накарай я да избира, притисни я. Не ти трябва наркоманка до теб, ако тя те обича достатъчно ще ги спре. Ако не обича себе си ще затъва все повече и повече.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    щом е поискала да й позволиш да пуши ,значи държи на теб и ти има доверие. а ако поставиш този ултиматом 'мен или тревата' ще я поставиш в такова положение, че тя трябва да се крие от теб,защото се съмнявам, че ако има някакви по-сериозни чувства ще ти каже 'ми не, късаме, предпочитам да се друсам'. позволи и да си пафка, приеми,че това е един неин недостатък. помоли я да не го прави пред теб ако ти е толкова неприятно.
    но само за трева - други наркотици не толерирай.
    алелуя.

Град
    isperih
    Кажи и, че щом по този начин не уважава своето здраве, значи че не уважава теб и никой друг и че не можеш да допуснеш това.Кажи и по-тежки думи, дори и да рискуваш връзката си.Кво толкова 1-2-3 дена ще ти е ядосана, ако наистина те цени след известно време ще се вряазуми.Кажи и,че ти си достатъчно реален, за да остави илюзиите, причинени от наркотиците.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    govori s neq po toq vupros,no malko trydno 6e gi spre
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    щом е поискала да й позволиш да пуши ,значи държи на теб и ти има доверие. а ако поставиш този ултиматом 'мен или тревата' ще я поставиш в такова положение, че тя трябва да се крие от теб,защото се съмнявам, че ако има някакви по-сериозни чувства ще ти каже 'ми не, късаме, предпочитам да се друсам'. позволи и да си пафка, приеми,че това е един неин недостатък. помоли я да не го прави пред теб ако ти е толкова неприятно.
    но само за трева - други наркотици не толерирай.
    +1
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама.
    Точно така.

Абе, хора, вие чуватели се кво говорите?
    Защо си мислите, че е толкова лесно човек да се откаже от нещо, което желае ?!?!?! и най-вече наркотиците.
    Пича с нищо не може да й помогне... най-много да се разделят заради това, че не я приема такава каквато е.
    Та нали всички вие, и най-вече в този форум и по другите , твърдите, че трябва да приемаме човека до нас такъв какъвто е и да го обичаме въпреки всичко. Сега изведнъж какво става? Айде щото има там някаъв си недостатък, дето нас не ни кефи, и да го заебеме.
    Негоавата приятелка води такъв стандарт на живот, какъвто е присъщ на голяма част от днешното общество.
    Някои са пропаднали, или пропадат, други не чак толкоа.

И наистина, както казаха преди мен, не е хубаво да й поставяш няква дилема от сорта на "Мен или Наркотиците!".

Мен ако питаш, по-добре й говори да взема някакви по-леки наркотици, отколкото екстази. .. ..
    Относно треавата - нема кво да си говорим.. има НАРКОМАНИ и ТРЕВОМАНИ. Разликата е от тук до небето.

Към автора на темата: Като толкова много не ти харесва това, което прави, кво чакаш? Зарязвай я, нали това искаш....

Град
    Бикини-Ботъм
    о4евидно приятелката ти нито се оби4а,нито се уважава,пък какво остава за теб.постъпваш правилно,само така и аз бих постъпила така ,защото ме е грижа какво правят приятелите ми със себе си,а дрогата си е сериозно нещо,не можеш просто да стоиш и да гледаш как близък се съсипва заради тая простотия.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама.
    Точно така.

Абе, хора, вие чуватели се кво говорите?
    Защо си мислите, че е толкова лесно човек да се откаже от нещо, което желае ?!?!?! и най-вече наркотиците.
    Пича с нищо не може да й помогне... най-много да се разделят заради това, че не я приема такава каквато е.
    Та нали всички вие, и най-вече в този форум и по другите , твърдите, че трябва да приемаме човека до нас такъв какъвто е и да го обичаме въпреки всичко. Сега изведнъж какво става? Айде щото има там някаъв си недостатък, дето нас не ни кефи, и да го заебеме.
    Негоавата приятелка води такъв стандарт на живот, какъвто е присъщ на голяма част от днешното общество.
    Някои са пропаднали, или пропадат, други не чак толкоа.

И наистина, както казаха преди мен, не е хубаво да й поставяш няква дилема от сорта на "Мен или Наркотиците!".

Мен ако питаш, по-добре й говори да взема някакви по-леки наркотици, отколкото екстази. .. ..
    Относно треавата - нема кво да си говорим.. има НАРКОМАНИ и ТРЕВОМАНИ. Разликата е от тук до небето.

Към автора на темата: Като толкова много не ти харесва това, което прави, кво чакаш? Зарязвай я, нали това искаш....
    Да беше само тревата,но тя взима и друго,а не искам да я зарежа защото е човек за когото ми пука и не мога да позволя да изпада до там,че да се чуди от къде да взима пари за наркотици,да действам твърде крайно,но се е случвало вече,няма да го допусна втори път!

Помогни и да ги спре...

Голям фен Аватара на asasfdf
    че тревата веднъж месечно наркоманство ли е?ма и други неща викаш
    еми ограничи я.а какви ги върши, когато се напушва? в чия компания е

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Накарай я да проумее, че ти не го правиш, само защото ти е кеф така, а защото мислиш за нея и нейното здраве...може и да й дойде акъла в главата

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    че тревата веднъж месечно наркоманство ли е?ма и други неща викаш
    еми ограничи я.а какви ги върши, когато се напушва? в чия компания е
    Нямам си и на представа..

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Трябва да си поговориш с нея за наркотиците и тяхното въздействие.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Трябва да си поговориш с нея за наркотиците и тяхното въздействие и да й обясниш,че не е хубаво ,и че ако те обича да ги откаже
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си