- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изборът
Здравейте,искам вашето мнение по един проблем.
Приятелката ми взе 2 пъти наркотици,за двата месеца в които бяхме заедно тя е пушила и е взимала екстази,вярно само по веднъж,но все пак... (знам че преди да се съберем е взимала също наркотици).
Въпросът ми е такъв:Още от началото и казах,че ако разбера нещо подобно ще скъсаме,първия път й простих,готов съм да й простя и този път,но тя ме помоли да й разреша да пуши веднъж месечно,та правилно ли постъпвам като й отказвам и я карам да спре окончателно с дрогата за да е с мен?![]()
Отивай да спиш,9 часа е!![]()
Ако може по-сериозно?![]()
ami mislq che trqbva da q nakarash da gi spre..po-dobre za neq..po-dobre i za teb..nqma da se pritesnqvash..!tq ako durji na teb shte se opita da gi spre povqrva mi!spored men taka bi trqbvalo da napravish..yspeh![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Съгласна съм.Помогни и да ги спре.Първоначално написано от spongkata
Правилно постъпваш.Помогни й да спре докато още може.След време ще осъзнае какво си сторил за нея
а може би не трябва да я принуждаваш, защото пък може на нея да й харесва..
това е се 1 тя да ти каже следното, пример "Ако искаш да си с мен, никога повече няма да пиеш алкохол." Всяка крайност е вредна. Забраненият плод е най-сладък. Само това имам да кажа...
People=SHIT!!!
Това ми напомни за братовчедка ми. Сега незнам какво беше взимала, но гаджето и поставил избор между него или наркотиците. За жалост любовта и явно към него не беше така силна...
Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама. Но ако все пак можеш да направиш нещо, с което мислиш, че ще я спреш е добре да опиташ.![]()
♥ ♥ ♥
Predi da trygna s priatelq mi toi vzimashe takiva neshta i pusheshe treva. Kogato trygna s men, mu kazah, che ne mi e priatno da go pravi i ne iskam da imam gadje narkoman. V nachaloto si prodaljavashe, no posle kato razbra, che vryzkata ni e po-specialna ot ostanalite sprq napylno. Moq syvet e da i pokajesh, che vryzkata vi ima stoinost i ne e porednoto uvlechenie, kogato tq go razbre, shte spre sama. Dokato ne e sigurna v tova, nqma da vijda smisal da spira.
emi spored men ti q obichash takava kakvato e i trqbva da q priemash s vsichkite i plusove i minusi.Vqrno,tova koeto tq pravi e vredno za neq,opitai se da i pomognesh,no ako tq ne iska pomoshtta ti,togava nedei da pravish nishto nasila.Shtom q obichash,badi s neq,nezavisimo kakvo pravi.Ne mojesh da kontrolirash neiniq jivot i jelaniq ...
malko tupo zvy4i mai tfa,dety gy napisax![]()
![]()
![]()
![]()
e nishty...yspex![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Може би това което си й казал не е най-точното-така я притискаш!По-добре й кажи,че ако иска връзката ви да се задълбочи трябва да спре окончателно!Ако иска да е стеб ще спре!
Накарай я да избира, притисни я. Не ти трябва наркоманка до теб, ако тя те обича достатъчно ще ги спре. Ако не обича себе си ще затъва все повече и повече.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
щом е поискала да й позволиш да пуши ,значи държи на теб и ти има доверие. а ако поставиш този ултиматом 'мен или тревата' ще я поставиш в такова положение, че тя трябва да се крие от теб,защото се съмнявам, че ако има някакви по-сериозни чувства ще ти каже 'ми не, късаме, предпочитам да се друсам'. позволи и да си пафка, приеми,че това е един неин недостатък. помоли я да не го прави пред теб ако ти е толкова неприятно.
но само за трева - други наркотици не толерирай.
алелуя.
Кажи и, че щом по този начин не уважава своето здраве, значи че не уважава теб и никой друг и че не можеш да допуснеш това.Кажи и по-тежки думи, дори и да рискуваш връзката си.Кво толкова 1-2-3 дена ще ти е ядосана, ако наистина те цени след известно време ще се вряазуми.Кажи и,че ти си достатъчно реален, за да остави илюзиите, причинени от наркотиците.
govori s neq po toq vupros,no malko trydno 6e gi spre
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от i'm so excited!
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Точно така.Първоначално написано от Vikitooo
Абе, хора, вие чуватели се кво говорите?
Защо си мислите, че е толкова лесно човек да се откаже от нещо, което желае ?!?!?! и най-вече наркотиците.
Пича с нищо не може да й помогне... най-много да се разделят заради това, че не я приема такава каквато е.
Та нали всички вие, и най-вече в този форум и по другите , твърдите, че трябва да приемаме човека до нас такъв какъвто е и да го обичаме въпреки всичко. Сега изведнъж какво става? Айде щото има там някаъв си недостатък, дето нас не ни кефи, и да го заебеме.
Негоавата приятелка води такъв стандарт на живот, какъвто е присъщ на голяма част от днешното общество.
Някои са пропаднали, или пропадат, други не чак толкоа.
И наистина, както казаха преди мен, не е хубаво да й поставяш няква дилема от сорта на "Мен или Наркотиците!".
Мен ако питаш, по-добре й говори да взема някакви по-леки наркотици, отколкото екстази. .. ..
Относно треавата - нема кво да си говорим.. има НАРКОМАНИ и ТРЕВОМАНИ. Разликата е от тук до небето.
Към автора на темата: Като толкова много не ти харесва това, което прави, кво чакаш? Зарязвай я, нали това искаш....
о4евидно приятелката ти нито се оби4а,нито се уважава,пък какво остава за теб.постъпваш правилно,само такаи аз бих постъпила така ,защото ме е грижа какво правят приятелите ми със себе си,а дрогата си е сериозно нещо,не можеш просто да стоиш и да гледаш как близък се съсипва заради тая простотия.
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Да беше само тревата,но тя взима и друго,а не искам да я зарежа защото е човек за когото ми пука и не мога да позволя да изпада до там,че да се чуди от къде да взима пари за наркотици,да действам твърде крайно,но се е случвало вече,няма да го допусна втори път!Първоначално написано от cherinka
Помогни и да ги спре...
че тревата веднъж месечно наркоманство ли е?ма и други неща викаш
еми ограничи я.а какви ги върши, когато се напушва? в чия компания е
Накарай я да проумее, че ти не го правиш, само защото ти е кеф така, а защото мислиш за нея и нейното здраве...може и да й дойде акъла в главата![]()
Нямам си и на представа..Първоначално написано от asasfdf
Трябва да си поговориш с нея за наркотиците и тяхното въздействие.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Трябва да си поговориш с нея за наркотиците и тяхното въздействие и да й обясниш,че не е хубаво ,и че ако те обича да ги откаже![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!