- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременея по този начин?
lele xora super zle mi e nz kfo da pravq .. predi 4as s priqtelq mi go pravixme bez prezervativ .. purvia pat ne svurshi v men no izvestno vreme sled tova gi napravixme PAk bez.. taka ima golqm opasnost za zabremqnavane nali !?lelel molq vi kajete neshto.. kakvo da pravq? escapelle li da vzema ili kakvo ?? molq vi seriozno e ;(
т.7
krem4et0
Ама много сте ми интересни бе хора
оплаквате се тука се едно че ние сме медиуми
да знаем дали сте бременни или не!
Ми направи си един тест бе не е толкова сложно
и ще разбереш не да задавате въпросите тук!
e testa e 4ak sedem dni sled cikala ako mi zakusnee.. az nemoga da 4akam do togava.. xpa4etata sa do 72 h sled akta ???
заминавай бързо към аптеката . ескапел - 30 лв едно хапче ... че после ше има теми колко струва един аборт ...
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Да! До 72 часа.. Толкова теми има по въпроса, че трябваше отдана да сте го разбрали. Btw.. на колко сте?![]()
Пий хапче и се трови!
Д*ба за какво правите секс като не знаете как да се пазите? Писна ми от инфантилните теми, пуснати от 15-годишни ДЕЦА!
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
да!Първоначално написано от westggirl
До 72 часа са, но по-препоръчително е да се вземе през първите 12 часа.
Колкото по-бързо, толкова по-добре..
Както ти каза и розовата лейди,тук медиуми и врачки едва ли има...,за да ти кажат забременяла ли си или не...Първоначално написано от vlubenasum
A qui
escapelle земи и следващия път мисли кво праиш![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Малеее как я пратихте да се натрови с Ескапел...
Ако момчето се е измило както трябва след като е свършил незнам къде е проблема? И да, не сме ясновидци, можеше да го напишеш по-подробно и на КИРИЛИЦА!!! И поне възраст да беше казала...
Не мога да разбера как искате да ви се помогне, като вие самите не искате да ви се помогне.![]()
Vzemi si test ili i az ne znam
dobre de ...az razbrah 4e nito vednuj na e svur6iv v teb a na vun i ako pravilno sum razbrala to togava spored men e mnogo malka veroqtnostta da zabremenee6
КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?
Много малка, но я има...Първоначално написано от Павлина
И ако тестът е положителен, какво? Да взема Ескапел ли?Първоначално написано от _Iskam_te_
Да не говорим, че ще е валиден 14 дни след акта или на първия ден от закъснението!
Ако приятелят ти не се е измил, наистина има вероятност да забременееш!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пий Ескапел и следващия път мисли! Много сте ми интересни-ебете се без да мислите, после "олеее дали съм бременна"?Ми не можа ли да помислиш за това преди да се наебете?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Но не е особено голяма.....Аз не бих пила Ескапел за такова нещо.Първоначално написано от kalpazanka
ako stava na vupros i hap4eta da pie pak ima veroqtnost da zabremeneeПървоначално написано от didivid
Според мен едва ли е станала белята, но ако толкова искаш пий го това хапче. Едва ли ще си по-спокойна докато ти дойде, но все пак...
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от krem4et0
+1
Ми като ти е толкова спешно бягай за ескапеле и си вземи 40 лв с тебе щото са ги вдигнали
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Брат тва е тийн проблем... ти на каква възраст хора предлагаш да пишат тук... ако ще ти е по интересно има един форум на ветераните от 2рата световна война мила...Първоначално написано от amazonkata90
ПУКАНКА!
![]()
kato gledam neznae6to momi4e trygnalo da pravi sex pez kondom.. kolko glupavo![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
а кога ти е овулацията???
Щом се е шашнала, надали е наясно какво я питаш и кога е това "чудо"Първоначално написано от `PePiTa`
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много ли ти е смешно а?Първоначално написано от vlubenasum
Опасно е да.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you