.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: дали...

Град
    там някъде...

дали...

Здравейте.Пиша ви от името на 1 фр,тъй като не вижда смисъл да се рег за 1 въпрос.Та той е:Ще се отрази ли след време на детето и това,че сега цикъла и е нередовен,в смисъл има ли някаква вероятност детето и да се роди с някакъв проблем при положение,че има нередовен цикъл?Може би за възрастта ще питате-на 17 е.Надявам се да помогнете...

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Нещо не ти разбирам въпроса.. Би ли могла да го обясниш пак..

Град
    там някъде...
    Добре.На една моя прителка цикъла и е нередовен,дали след време когато иска да роди ще има опасност за детето и да се роди с дефект(порок на сърцето напр.) като сега цикала и е нередовен...нз така дали става ясно,но опитвам...

Град
    в лайната!
    мисля че това няма да окаже влияние на детето оО

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Boje! Po-typ vypros ne bqh chuvala. Na vsichki jeni cikala im e neredoven v nachaloto, po logikata ti na vsichki decata ni shtqha da sa s defekti. Ot kyde vi doide podobno neshto na um?

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Спокойно! Няма начин. Всяко момиче понякога има нередовен цикъл. Няма от какво да се притеснаявате!

Не,няма нищо да стане на детето.Гледат се гените на човек,а не цикъла на момичето
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Няма да се отрази-за всеки е индивидуално.Но твоята приятелка може да отиде на лекар и да и дадат хапчета за да и стане редовен (така беше на една приятелка)

Според мен, няма да окаже влияние

emi tfa opredeleno nqma zna4enie 6toto maika mi e imala neredoven cikul a puk ne sum mn defektna a puk lelq mi e imala vinagi redoven cikul i ne moja da rodi normalno i trqbva6e invitro slava bogu rodi min sedmica tva i be6e me4tata sled tolkova muki da sa jivi i zdravi s bebeto i si4ko da im e ok mn se radvam za tqh no po temata de nqma absolutno nikakuv problem

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    emi tfa opredeleno nqma zna4enie 6toto maika mi e imala neredoven cikul a puk ne sum mn defektna a puk lelq mi e imala vinagi redoven cikul i ne moja da rodi normalno i trqbva6e invitro slava bogu rodi min sedmica tva i be6e me4tata sled tolkova muki da sa jivi i zdravi s bebeto i si4ko da im e ok mn se radvam za tqh no po temata de nqma absolutno nikakuv problem
    Честито! Да е живо и здраво! Да помагаш в сменянето на памперси, да го разхождаш с количката и да му пееш!
    Само не разбрах връзката между раждането и in-vitro оплождането....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ne mislq 4e 6te okaje nqkakvo vlianie na deteto...vseki organizam si e razli4en i cikala sa6to!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си