.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не разбирам .. ;[[

Ами благодаря на всички за мненията .. Мисля да се оправя сама ако стане нещо ще напиша пак темата и новите подробности .. Засега мисля че няма нужда да ви занимавам , щом мисллите , че не е толкова сериозно ;(
    One look in my eyes and you`d realize ..
    you got my heart in your hands ..

Голям фен Аватара на asasfdf
    и аз имам снимки на бивши в джиесема си, това не е от чак такова значение..ако мислиш, че те харесва, навярно е така..а това за заместителя се сещам няколко значения, но сигурно по-добре да питаш приятелката си какво е имала в предвид, щом толкова те човърка..

Ами нормално е да има снимка на бившата си...Това че са скъсали не значи,че неможе да запази някакъв спомен от нея...все пак тя е част от миналото му...
    A qui

Благодаря ви за мненията .. и не само , че ме харесва , а и ходим. Мненията ви ми помогнаха много ще се радвам и на още .. и благодаря предварително
    One look in my eyes and you`d realize ..
    you got my heart in your hands ..

попринцип не трябва да ти пука...важното в случая е колко са ходили...кой кого е зарязал и дали е имал силни чувства към нея ... ако не му дреме 1 снимка не е кой знае какво ...

Град
    Стара Загора
    Според мен една снимка нищо не значи или поне не е нещо заради, което да се притесниш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си