.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Откраднати моменти...?

Преди няколко дни прекратих отношенията си с един много скъп за мен човек. Тя беше всичко за мен, като се скарахме и аз и изпратих смс че много я мразя което всъщност не е вярно, но както и да е. Тя ми върна отговор в които обяснява някой работи,но сщо така и каза: "Моментите с теб са откраднати". и да си призная немога да разбера в какъв смисал го казва, ако някои знае бихте ли ми помогнали.

Благодаря ви предварително

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Откраднати моменти...?

Цитирай Първоначално написано от A.N.I.
    Преди няколко дни прекратих отношенията си с един много скъп за мен човек. Тя беше всичко за мен, като се скарахме и аз и изпратих смс че много я мразя което всъщност не е вярно, но както и да е. Тя ми върна отговор в които обяснява някой работи,но сщо така и каза: "Моментите с теб са откраднати". и да си призная немога да разбера в какъв смисал го казва, ако някои знае бихте ли ми помогнали.

Означава,че е тъпачка която не знае какво иска,бягай далеч от такива.Сега ако си точен пич и прати още някаква затапка и повече не се занимавай с нея,ще мине време и ще видиш как пак ще ти тича след задника.НЕ защото те обича обаче,а защото егото и е наранено и ще иска да си го върне...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Re: Откраднати моменти...?

Цитирай Първоначално написано от vamp

Означава,че е тъпачка която не знае какво иска,бягай далеч от такива.Сега ако си точен пич и прати още някаква затапка и повече не се занимавай с нея,ще мине време и ще видиш как пак ще ти тича след задника.НЕ защото те обича обаче,а защото егото и е наранено и ще иска да си го върне...
    +1

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Според мен е искала да каже, че си е загубила времето с теб.Затапи я, както те посъветваха преди мен.

Град
    с0фия
    vamp kaza:

+1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Благодаря ви за отговора.
    Аз така или иначе не съм и писал нищо повече, но малко ме заболя ако това е имал а в предвид че времето с мен е било загубено, защото през тези 2 години и половина в които бях до нея аз съм и давал много работи, като почнеш от това че винаги съм бил до нея, да преминеш през това че и плащах лечение, та до това да и купувам какви ли не подараци и то само защото я намирах за специална и найстина я обичах, колкото и банално да звучи

И отново да ви благодаря за коментарите 10x на всички

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Според мен е искала да каже, че си е загубила времето с теб.Затапи я, както те посъветваха преди мен.
    Гадно е това, което ти е написала.И гадно, че си я обичал, а сте скъсала.Но щом така е станало значи така е трябвало.

Аз така или иначе не съм и писал нищо повече, но малко ме заболя ако това е имал а в предвид че времето с мен е било загубено, защото през тези 2 години и половина в които бях до нея аз съм и давал много работи, като почнеш от това че винаги съм бил до нея, да преминеш през това че и плащах лечение, та до това да и купувам какви ли не подараци и то само защото я намирах за специална и найстина я обичах, колкото и банално да звучи

Аз пък не съм на мнение,че значи че си е загубила времето с теб...Незнам точно как се е стигнало до това словосъчетание ,но аз никога не бих го използвала,за да покажа на човека срещу мен...че съм си изгубила времето с него...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от tedy_hi91
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Гадно е това, което ти е написала.И гадно, че си я обичал, а сте скъсала.Но щом така е станало значи така е трябвало.
    +1 -много вярно

амм и аз не мога да я разбера,но според мен е трябвало да те "краде" за да бъдеш с нея.бил си много зает.или пък както казаха по-горе свършило е времто ви и тя го казва по странен начин.не мисля че трябва да и отмъщаваш.не отивай под нейното ниво
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Само ще ти кажа горе главата,явно не си е заслужавало,след вси4ките ти
    "саможертви" за нея !
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Аз пък го тълкувам по друг начин... само аз ли имам различен светоглед?!

След като си й казал, че я мразиш какво очакваш да чуеш от нея... искаш да ти се влачи в краката?
    Щом я мразиш значи все едно си я лъгал, че я обичаш... преструвал си се, тя ти е повярвала и си откраднал моментите й един вид... тя е мислила, че я обичаш и за това ги е прекарвала с теб...
    лъгал си => откраднал си

май мн влязах във филма

На мен ми звучи, все едно иска да каже, че много трудно и едва ли не насила са получени тези моменти. Може и да греша.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Според мен е казала това в момент на ярост...надали мисли така.2 години и половина са много време и както виждам си се раздавал доста и няма причина за да не оцени жестовете ти.Ако са били ''откраднати моменти'' както наистина казва нямаше да бъде с теб толкова време
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Middle of nowhere
    За откраднатата целувка са нужни двама... Съгласен съм, че го е писала в момент на ярост
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    За откраднатата целувка са нужни двама... Съгласен съм, че го е писала в момент на ярост
    Е не...Ако момчето,което обичам ми каже ,че ме мрази, ще спра всякакви комуникации с него и даже няма да си правя труда да му отговарям.По-скоро ти си този,който е сгафил.

Град
    Бикини-Ботъм
    и аз съм съгласна,4е ти е била ядосана и не е вложила много смисъл в думите си,а ако е вложила може би е искала да намекне,4е не й е приятно с теб и времето й не е споделено,а откраднато,но както и да е,дано се оправите.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Означава,че не е държала достатъчно на теб или го е казала,за да те ядоса.

аз не съм много сигурна какво е искала да каже... ти си и казал "мразя те" след две години и отгоре...ти си наранен, ами тя? И все пак...ако го е казала с лош смисъл 100% не е била истинска тебе ако ти каже някой токова скъп "мразя те" как ще реагираш...

и все пак има още 1 вариянт за откраднатите моменти...чувала съм да го използват и в добър смисъл ... не съм сигурна какво може да значи нещо като, че са специални...откраднати само за вас .. знам ли я ..

а пък ако те е използвала ... направо си кажи край и се усмихвай, че се е случило, не плачи, че е свършило

Град
    "градът на мечтите"
    И тя не знае какво иска,не ти трябва такава
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мисля, че просто ти е отвърнала по този начин в знак на ярост...но мисля, че още има чувства към теб!

Може л ида сте такива ЦЕПЕЛИНИ ???
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от TechnoSphere
    Аз пък го тълкувам по друг начин... само аз ли имам различен светоглед?!

След като си й казал, че я мразиш какво очакваш да чуеш от нея... искаш да ти се влачи в краката?
    Щом я мразиш значи все едно си я лъгал, че я обичаш... преструвал си се, тя ти е повярвала и си откраднал моментите й един вид... тя е мислила, че я обичаш и за това ги е прекарвала с теб...
    лъгал си => откраднал си

май мн влязах във филма
    Мм защо ли и аз си мисля нещо от този род? ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Със това ОТКРАДНАТИ МОМЕНТИ си мисля, че има в предвит,че до сега всичко хубаво между вас е изчезнало след като си и казал, че я мразиш..
    Но може и да е това,което останалите споменаха, че се чувства предадена и излъгана, може наистина да мисли, че не си я обичал.
    И едва ли тя не е мислела в момент на ярост, а ти не си мислел !?
    Според мен едно момиче като чуе, че го мразят .. няма значение какво ще ти напише, ти вече си я наранил.. Незнам как са нещата между вас,но това е моето мнение.
    Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !

Spred men go e napisala za6toto si i kazal 4e q "mrazi6" neie momi4etata ne obi4ame da se 4ytsvame precakani!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си