- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте си помисли ли?
Та работата е:днес се срещнах с едно момче 25год. бяхме си размени ли ссм,няколко погледа та да се върнем говорех ме си ама той не спря да ме гледа да се опитва да ми докосне гърдите уж небрежно та въпроса какво мислите за него дали иска само секса или нещо по сериозно или ако Вие мислите нещо друго кажете.
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
Първоначално написано от unicorn_f
+1![]()
One look in my eyes and you`d realize ..
you got my heart in your hands ..
секс мила ... сексвъпроса е ти какво искаш
![]()
Пф....та кой не иска секс?Хайде да зарязваме всички по тази логика
Абе аз искам нещо сериозно не само единият секс,то ако е само за секса лесно ще си намеря някой за веднъж.Ама въпроса е че ще мие първата връзка и незнам нито как да се държа нито какво да правя абе дефакто нищо вие кво бихте каза ли.Първоначално написано от dreaml1nd_
18 защоПървоначално написано от asasfdf
Понякога от "единият секс",както го наричаш - излизат доста сериозни връзки...Винаги има рискове и печалби,въпроса е дали сме готови да рискуваме...Както казва бате Ицо Стоичков,ако рискуваш пИчелиш,ако не рискуваш не пИчелишПървоначално написано от last_kiss^^^
.Така че трябва да си прецениш,сама как да действаш в тази ситуация...
A qui
Ами сама си стигнала до отговора!!Явно иска само това!!
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
В момента си мисля,че
съм гладен.
Значи и той е гладен.
+1Първоначално написано от Whisskas
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Обявявам това за мисъл на вечерта.Първоначално написано от Whisskas
![]()
миии.... сяя....остаи го да те узчука..ако после остане с тебе...въжмоооожно и да има и чувства![]()
.!.
И според мен иска само секс![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
Хахах абе хора наистина как може да съдите така брутално за хората..Давам пример с приятелката ми и гаджето и които са вече 5 месеца заедно .. : Първа среща а у и си си седели приказвалили си си и момчето се усетило че ципа му е разкопчан и такав се пробвал супер деликатно да си го закопчае ама заяло малко .. и след срещата тя ми се обади и каза че 5 мин се е барал за оная работа и че нз си кво...след като трагнаха той и казал кво е станало и мн се смели..така че такиаа заключения да вадишш...и впрочем е тапо да питаш в форума .. като ти кажим зарежи го веднага! и кво ?!?!? ти си решаваш се пак .. ина ли някво привличане и така и така ?? се пак ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
А и впрочем ако както казват другите той иска само секс... виж никав не е проблема да го пробваш ... ама зависи на колко си де .. да не се окаже че си на 14 ... ама като видях 25 годишен .. ддз .. макар че всички малки девойчици искат да си хванат голенми батковци пак след това се оплакват че искали секс.. нз на колко си ще кажеш ли ?
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Emi spored mene iska samo sex ... taka 4e ... preceni si ,no spored mene nema smisul , osobenno ako 6te ti e purvata seriozna vruzka
Аз ходих до скоро с мъж на 25 и едно,че май секса е единствената причина ами и просто интересите са ви различни и вероятността да иска нещо по-сериозно е много малко.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Абе май ти и останалите сте доста прави и както бях писала по-горе на 18 години съм.Първоначално написано от EmILiA`
Е как така ще се опитва да ти докосне гърдите?! Бах мама му и наглият елемент![]()
♥ ♥ ♥
Е всякакви ги имаПървоначално написано от Vikitooo
е кво като иска секс бе?!Първоначално написано от unicorn_f
нема да я глътне
Иска секс. Ако искаше да сте по-близки в 'емоционално отношение', щеше да се опита да ти докосне ръката или нещо такова, а Той се е насочил директно към гърдите ти. 0.о
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.