.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Груб секс - BDSM ?

Допада ли Ви идеята да робувате в кавички няколко часа на любимия си/любимата си ? Да доминира над Вас или Вие над него ?

Да се връзвате, да осъществявате мечтите си или задните мисли, които не сте посмяли да издадете, че Ви се въртят в главата ?

Само да пусна какво НЕ Е BDSM

- Не е жестокост, нито насилие.
    - Не е нещо, относно хора без самоуважение, обичащи да ги третират като изтривалка.
    - Не е съвременно робство или принуда или насилие над жена да прави неща против волята си и
    против желанията си.
    - Не е анимационно филмче, с облечени в кожа героини, размахващи камшик.
    - Не е едно и също за всички жени - то е нещо много индивидуално, както е индивидуална Любовта.

Е, Вие сте ?

Личното ми мнение е, че ми харесва, възбуждам се бързо от това и обичам да го практикувам.

Град
    Paradise
    Da, hubavo e, taka se osvobojdava6 ot zadrajkite i ne se pita6 dali izglejda6 leka v o4ite na gadjeto kato mu dava6 vs... prosto izpalnqva6 zapovedi

Мега фен
    Лично мен не ме кефи да си вържа партньорката.По ме радва ако взима участие в половия акт.

Не съм бил от страната на пасивен, но като активен супер много съм се възбуждал и съм се освобождавал напълно от всякакви задръжки, за това е важно и то много важно от среща кой е, дали ти е човек, близък с който можеш да направиш всичко което ти се върти в главата, а той няма да каже нищичко, а ще ти се радва и че е с теб и че прави точно това с теб.

Град
    паралелно
    На мен ми харесва. С приятеля ми го практикуваме доволно често. Странно, но въпреки че в живота съм по-агресивна, в повечето случаи аз съм в пасивната роля. В леглото категорично искам да ми покажат кой е мъжът и кой командва.

Само искам да допълня, че ние още в началото си поставихме някакви граници, които не преминаваме - както ти каза - няма унижение, няма насилие (в истинския смисъл на думата), съобразяваме се един друг със своите желания. И за мен БДСМ е напълно нормално и даже необходимо за разнообразието във връзката ни. За щастие, приятелят ми е интелигентен човек, на когото имам доверие, както и той на мен, иначе не бих го пробвала с напълно непознат. А когато го комбинираме с някоя ролева игра, просто става перфектно...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Амазонката90, аплодисменти.
    Радвам се, че си намерила интелигентен човек до теб и ти е приятно да практикуваш всякакъв вид секс и то най-вече БДСМ-то.

Хвала на такива хора

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мисля че един от малкото хора в тоя форум които го практикуват така както аз го разбирам е СИНДЕЛ... Повечето само си мислите че правите нещо по-така и няколко пошляпвания и едни белезници вече са върха...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мисля че един от малкото хора в тоя форум които го практикуват така както аз го разбирам е СИНДЕЛ... Повечето само си мислите че правите нещо по-така и няколко пошляпвания и едни белезници вече са върха...
    Защо нападаш така ?

Град
    Paradise
    a kak go razbira6 ti? v smisal kvo pove4e pravite ot po6lqpvane i beleznici?

Ами синини, ток, рани, хапене, болка.

Нека все пак момичето каже и тя как го разбира.
    То е доста обширно де, с няколко думи няма как да се обесни.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Защо нападаш така ?
    Не съм нападала Просто аз не смятам че има нещо кой знае какво в това някой да те нашляпа и да ти сложи едни белезници... Разгледайте коментарите на Синделчето, на bebe_zaiche (преди се пишеше Памучно коте но не помня дали на кирилица или латиница), на quench... Аз не практикувам макар че определено ме влекат по-груби неща...

Добре де, аз за това я пускам темата, за да пишат ВСИЧКИ, които практикуват БДСМ. Къде е проблема, че пускам темата, че някой друг освен изброените от теб пише или какво ? Не мисля, че само те са тези които го практикуват, само факта, че примерно мен не ме споменаваш ( въпреки че няма как, тъй като не ме познаваш ) говори, че има и други, които го практикуват.

Град
    Германия
    Добре де, аз за това я пускам темата, за да пишат ВСИЧКИ, които практикуват БДСМ. Къде е проблема, че пускам темата, че някой друг освен изброените от теб пише или какво ? Не мисля, че само те са тези които го практикуват, само факта, че примерно мен не ме споменаваш ( въпреки че няма как, тъй като не ме познаваш ) говори, че има и други, които го практикуват.
    Е защо го приемаш толкова навътре... Не съм казала че ти не го практикуваш. Все пак ти дори не си казал какво точно правиш...
    Имало е и преди такива теми в които всички пишат "О да аз съм голяма мазохистка! Когато сме на задна гаджето ме дърпа за косата (ама не мн силно все пак)" и някакви такива глупости. Аз към тях се обърнах не към теб. И на мен ще ми е интересна темата

Град
    На Майната си xD
    Ми..не е като за мене...аз съм си по нежен btw има ли нещо общо с садо-мазо xD

Добре, извинявам се.

Интересно ми е да чуя, както предполагам и на теб, мнението на повечето КОИТО ГО практикуват, а не които си фантазират.

Град
    паралелно
    Амазонката90, аплодисменти.
    Радвам се, че си намерила интелигентен човек до теб и ти е приятно да практикуваш всякакъв вид секс и то най-вече БДСМ-то.

Хвала на такива хора
    Мерси . На мен също ще ми е интересно да следя отговорите. Браво за темата!
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    Ми..не е като за мене...аз съм си по нежен btw има ли нещо общо с садо-мазо xD
    The term BDSM itself is a complex acronym derived from the terms bondage and discipline (B&D), dominance and submission (D&S, D/S, or Ds), sadism and masochism (S&M or SM).

http://en.wikipedia.org/wiki/BDSM

И на Български.

Връзване и Доминиране (BD)
    Владение и Подчинение (DS)
    Садизъм и Мазохизъм (SM)

Мега фен
    В поста си по-горе бях писал същото, каквото каза слънчице, но го редактирах, за да избегна тоя разговор.
    Като чуя бдсм и се сещам за Синдел, от тоя форум, както като чуя български футбол се сещам за Левски.Другите са самозванци.

Град
    Германия
    И на Български.

Връзване и Доминиране (BD)
    Владение и Подчинение (DS)
    Садизъм и Мазохизъм (SM)
    Не точно

БДСМ (на английски: BDSM) е абревиатура, състояща се от имената на следните три съставляващи: BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание) ), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм).
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%94%D0%A1%D0%9C

Душичке и от къде знаеш, че извадката която ти вадиш от интернет е по вярно от това, което аз вадя от интернет ?

Град
    с0фия
    мм да тва е мн яко
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Германия
    Душичке и от къде знаеш, че извадката която ти вадиш от интернет е по вярно от това, което аз вадя от интернет ?
    Защото знам какво значи Discipline

Хаха Нямах предвид това И аз знам какво е дисциплина, но дали е дисциплина или доминация ?

Град
    Германия
    Хаха Нямах предвид това И аз знам какво е дисциплина, но дали е дисциплина или доминация ?
    Какво имаш предвид... Доминацията си я написал. Просто вместо Дисциплина каза Владеене или нещо такова. Препрочети си поста че май не мога да го обясня.. Аз нарочно само Дисциплината направих червена... другото си е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си