.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Електически самобръсначки - Дамски

Здравейте Искам да попитам дали ползвате ел.самобръсначки...доволни ли сте от тях и ако може да ми препоръчате някаква..Предварително благодаря

Ами не знам какво точно имаш впредвид! Дали става въпрос за брадата (ако си момче) или за тялото ако си момиче... Аз за епилатора си имам такава приставка дето бръсне! Но не я използвам!

Град
    Русе
    Какви самобръсначки..използвайте епилатори стотици пъти по хубаво е
    ...

Супер фен Аватара на girl91
    Нямам ел. самобръсначка. Дори не знам дали съм виждала дамски по магазините, но трябва да има.

според мен е по-добре да си вземеш епилатор

Град
    between the stars ,,
    ако искаш да се бръснеш ли там нз според мен не е нужно да даваш пари само за да е електричеста кат функцията и е същата с обикновените но най си е добре с кола маска или епилатор ако е за тялото
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Момиче сам ...ами аз епилатор имам,но за морето искам да си взема някаква ел.самобръсначка за тяло..а обикновени имам,но просто не ми харесват.Получават ми се подкожни косъмчета..иначе мерси за мненията..все пак ако някой има нека сподели

що пък тряя да е дамска? вземи си мъжка
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

хахаха ами мъжките имат някакви глави...и няма как да ги ползвам за цялото тяло..просто са си пригодени за лице

тогаа нз все още не съм 4увала за дамска

Н.Хайтов

24каратово злато.. за 60 лева странно

Н.Хайтов

Аз имам такава http://appliances.market.dir.bg/xoff...262&shop_id=18 и не е лоша.Няма начин да се порежеш и ножчетата не се изхабяват.Също така предотвратява излизането на подожни косъмчета

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Имам..Не съм доволна... Не маха хубаво космите и си боцка кожата като я пипаш..Но то си има различни модели и ддз..Мойта не е хубава..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Благодаря за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си