- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- lenti veet
Zna4i dnes si vzehi lenti veet no vatre nqma6e ypatvane kak da se izpolzva ima6e samo na dr ezici i az po kartinkite opitax oba4e ni6to ne stana sega imam samo p1pki po krakata i ne maxna nikakvi kosam4etaAko ima nqkoi koito gi e probval i zn podrobno kak trqbva da stanane molq da mi obqsni
P.S. sorry za latinicata
![]()
Let’s not think about tomorrow.
Take my hand tonight.
We can find some place to go.
Cause our hearts are locked forever.
And our love will never die.
Take my hand tonight one last time.
изобщо нищо не махат големи боклуци са вийт
Veet като цяло са боклуци, нищо че са скъпи! Някои казват, че за да си махнеш космите с такива ленти трябва преди самото дърпане да загрееш добре лентата, да я поставиш на крака примермо и после пак да затъркаш, за да се нагрее и чак тогава дърпаш! Аз си взимах само един път-миналата година като излязаха! Бяха още нови и се подлъгах! Дадох си парите на вятъра! Като отидох в парфюмерията и и казах на продавачката, че нищо не става от тях тя ми вика: "Еми ти нещо не си направила както трябва"! Всеки гледа само как да си продаде стоката! От продуктите на Veet по принцип не очаквай много! По-добре пробвай накакви други!
Еми лепиш на крака и
дърпаш бързо
в посока с/у косъма.
Нз кое му е сложното,
та повечето хора
не могат да се оправят![]()
Ами залепваш си ги на мястото,което искаш,хубаво залепваш лентата и с пръсти я разтъркваш,за да залепне хубаво.Когато мислиш,че мн добре е залепнала,дръпни я в посока,обратна на растежа на косъма,т.е. срещу косъма.
моите пък се накъсват косъмчетата и стават много къси![]()
![]()
![]()
Аз доколкото знам,трябва лентичките нито да са на топло(да се разгреят съвсем),нито да са много студени(в хладилник например),защото нищо няма да стане.Иначе не ти препоръчвам Veet-големи боклуци са им продуктите..