- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- оф още съм малка не ми е дошло и ме е срам да кажа на нашите
![]()
![]()
ко да праяя
НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!
Добре, не усещаш ли, че сама си противоречиш? След като си малка, какъв е проблемът, че нямаш цикъл? Или имаш предвид, че ти закъснява? Не виждам с какво можем да ти помогнем и в двата случая!
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Спордед теб какво може да направиш.
На колкого години си впрочем?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
...ами те сиг знаят,че нямаш цикъл щом не си им казвала обратното....а на колко години си
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Изчакай още.Ще ти дойде.И от какво те е срам те вашите са наясно че след като си малка не ти е времето за цикъла
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Или спамерска чест ...Първоначално написано от asasfdf
Знае ли човек ...
![]()
Имам чувството, че темата е ебавка, защото на момичето й е писнало да гледа теми от сорта "На 12 съм, още нямам цикъл. Нормално ли е?"...
Ако все пак ако не е ебавка (което силно ме съмнява): както другите казаха-какъв е проблема?
А иначе:
Първоначално написано от Forest_girl
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ti da ne si na 11?Smis na mene mi doide taq zima, smis bqh na 12 i polovina, tova e vyzrustta, na koqto e normalno da ti doide...ama poznavam momi4e-2ri klas...doide i...su6to i takova na 14, na koeto o6te ne i e do6lo taka, 4e vsi4ko e vupros na vreme .... DRUGO E, AKO TI ZAKUSNQVA
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Чакайте ся на 12 съм просто като ми дойде ме е срам да кажа на нашите моите приятелки и тях ги е срам![]()
![]()
![]()
![]()
НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!
Кой е казал, че трябва да казваш... е, поне на баща си? Като ти дойде, казваш на мама, както и на 2 - 3 приятелки, и толкова. Целият град ли трябва да разбере, а и не е нещо кой знае какво станало.
Естествено, цяла България трябва да знае, че на момичето са й дошли на гости от Червен бряг.![]()
пфффф, навсякъде все едно и също |-(
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Ми казваш на майка ти по най-нормалния начин.На баща ти не е необходимо да казваш.Чак пък такава философия .....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ОМГ ... даа явно хората са толкова зле .. егати...../////// аа отпеснах се да си говоря сама
![]()
таа ... какво срамно има в това да кажеш на майка си а на баща си няма нужда пък и той нали все ще се досети като пораснеш при всички става така а пък ако искаш сподели на цялото училище на целия град на целия форум![]()
![]()
А защо трябва да казваш копуваш си превръски и готово макар че няма нищо срамно в това да кажеш на майка си.