I, II, III, IV, V...такива ми ти работи. Фенове на играта има ли, споделете някакви доста харесали ви карти, които са изпипани, ала-бала, дискусия да дръпнем някаква..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
xD III WoG 3.58
Maps 8xm8 , Midnight mix
XL+U
ко да ти кажа още :d
http://heroes3-bulgaria.com/YaBB.pl на ти форум
В тоя сайт се съмнявам да намериш хора който да цъкат хероус или да са геймъри се пак форума се казва teen problem :d
BTW и SoD е яка (пак става дума за heroes III)
и IV съм играл не е лоша но не е по добра от тройката а за 5ицата компа ми е слаб
тая игра е доста прадлива
друго си е да PWN-ваш глави за по една торба пари на дота![]()
Моля ?!
незнам кое и е прАдливото играта е много добра и по ми харесва от дота като за стратегия имам предвид иначе дота бая съм играл и се още играя отвреме на време де и играя горе долу добре (GG , Hoff)
Хяяя...дота и хироус са ми любимите разцъкванки, наред с диабло 2 ЛоД ^^
Иначе...аз праскам къмплийт версията (голд), сещаш се. 4 е яка, но омръзва бързо и е прекалено дебалансирана...5 ми е слаб и на мен компа, 2 рядко я разцъквам. Иначе от днес завърших една игра, доволен съм, за има-няма 6-7 месеца:
http://img390.imageshack.us/img390/4678/lqlqmkl9.jpg
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
дота е тийм плей игра
както и ЦС
не случайно са най добрите в света
особено турнири като CPL
с дебели наградни фондове (50,000 евро)
Моля ?!
се едно хероус неможе 2v2 и нема турнири е баш толкоз дебели неа де но секи си харесва някоя игра ся ко да праим се едно да спорим
че аз харесвам някое не толкова известно рпг и ти да ми разпраяш за WoW![]()
za kvo ti sa karti igrai si na random![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аре бе Scion-е
оправи ли си пц-то да правим една дота в бнет![]()
Моля ?!
Скъсвах се да я играя като по-малък, ама нещо я преебаха...4 и 5 не струват, ама 3-ката е велика!
we give it all.