.
Затворена тема
Страница 10 от 14 ПървиПърви ... 67891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 340
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Така, първото и най-важно е да кажете на родителите.Второ трябва да обмислите плюсовете и минусите при аборта и при раждането на детето.Според мен има няколко минуса при аборта:
    - усложнение при сестра ти, може даже да застраши живота й
    - по-късни усложнения, може да бъде обречена да няма дете по-нататък.
    Плюсовете са, че може би ще успее да оправи живота си и да го нормализира.
    Другия вариянт е да роди,но тогава може да има риск и за бебето и за сестра ти, детето може да е с аномалии, може да е мъртвородено, може и да е преждевременно раждане и после да не оживее.С детето би си провалила целия живот, дори ти да го отгледаш хората и приятелите й ще говорят за факта, че 14 годишно момиче е било бременно.

Помисли си, какво ще спечелите и загубите и ти и бременната ти сестра и родителите ви при аборт или при раждането на бебе.

Цитирай Първоначално написано от Miss_Fenty

Че е грях,грях е.Ама детето в момента е нищо,не е живо така че..
    Eeee,аман от необразовани хора.Как ще не е живо,според теб кога детето "оживява" в 9тия месец ли?Ами тези които са родени в 8ми и 8ти месец те да не би да не са живи?Още от самото съединяване на клетките детето оживява и получава чевства.
    ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МАЛКО
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

и сПорет мен решениет0 е аб◊рТ.. За м3н дрУг варианТ няма..

Zdrasti...ami kakvo da ti kaja mnogo losho...

ako e do 3q mesec moje sus medikamenti bez abort da stane rabotata ama ne sum mn zapoznata

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    ako e do 3q mesec moje sus medikamenti bez abort da stane rabotata ama ne sum mn zapoznata

+1

по принцип нямам нищо против започването на полов живот на 14 годишна възраст, НО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,че всичко и е ясно ... включително и последствията . Успех и от мен
    Got me feeling like extaZy...

Здрасти, много съжалявам за сестричката ти...
    Варианта с раждането на детето просто го забравете,едва ли това 14 годишно дете ще може да износи бебето до края...шанса е много малък!
    В съвременната медицина наистина има медикаменти ,които да изчистят организма от зародиша без хирургическа намеса,но когато е в много ранна бременност...ако сте прескочили този период това ще стане с хирургическа намеса(кюртаж)!
    Стискам палци всичко да е наред и скоро да разрешите и забравите този проблем,а заедно с това сестричката ти малко да се връзуми!

Дано всичко си доди на мястото Успех !
    Бъди такъв какафто си Be cooL Be famous Be You

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Родителите ти са виновни..
    Мен моите ме контролират на всяка крачка, така че не се е стигало до подобни ситуации, няма и да се стигне.
    Къде им е акъла да пускат дъщеря с по купони с момчета?
    Моите родители не ме контролират на всяка крачка и въпреки това не съм имала подобни ситуации. Не зависи само от родителите, само от детето или само от нещо друго.

Виновни в случая НЯМА-много е трудно да контролираш дете в тази възраст,а също толкова трудно е да контролираш сам себе си на 14-всички сме минали от там и всички ще минат....правим каквоо знаем и не мислим за последствия....всичко това което се случва на въпросното момиченце е съдба и само тя си знае какво и е!Така че спрете да я обвинявате,както нея така и родителите и!ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ!!!

Няма смисъм да търсим вина в никого...Станалото е вече станало и не мисля, че с това, че недоволстваме по форумите, ще променим света. ПРи мен се получи подобна ситуация - момичето на съседите забременяло, ама те я криеха и в крайна сметка тя роди преди месец(на 14 е), но пък за сметка на това родителите й я подкрепят, тя е с мъжа, когото си мисли, че обича. Общо взето направо са си семеъство вече. Жалкото е, че след няколко години ще се осъзнае, когато двамата вече са си омръзнали и ще разбере, че си е пропиляла живота
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Вашите са виновни, писнало ми е да чувам, да чета за такива случаи. Извинявай, ама малките курветини са си виновни, но по голямата част от вината е на родителите. Къде на 14 години по купони ?!

da ti kaja da i tq si ima vina no ne e do roditeli ili do malki kurvi
    az bqh na 15 kogoto napravih abort i ne za6toto ne sum si durjala krakata zatvoreni a imenno az bqh edinstvenata koqto gi durje6e i poneje se vodeh za nedostupna drugite re6iha 4e trqbva da ne sum. i taka sled kato edna priqtelka me zavede na edin kopon 2 mom4eta na po 17 re6iha 4e ne sa bili s devstvenica i...............taka na 15 po4ti 16 god az napravih abort

prosto poukata e da si izbere6 sreda podhodq6ta za teb

Деца гледат деца

Според мен трябва да набиеш малко мозък в главата на сестрати
    защото това да си на 14 и вече да буташ бебешка количка е нелепо (макар,че в последно време се среща доста често) вместо да си живеят живота безгрижно,те сменят памперси. Най-добре да направи аборт,а не ти да си сасипваш живота заради грешка на друг човек.
    И все пак ти пожелавам успех и дано всичко си оправи
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

еми според мен единствения вариант си е да отидеш при познат лекар и да се направи аборта или да те пренасочи към колега който ще се навие .... тя няма 18 и без подпис на майка или баща сичко ще ти струва към 200-250 лева .... зависи колко са ти силни връзките от към лекари на мен толкова ми зеха приятелката ми като забременя ама тя е на 22
    ГОВОРИ КАКВОТО МИСЛИШ И МИСЛИ КАКВО ГОВОРИШ

еми според мен единствения вариант си е да отидеш при познат лекар и да се направи аборта или да те пренасочи към колега който ще се навие .... тя няма 18 и без подпис на майка или баща сичко ще ти струва към 200-250 лева .... зависи колко са ти силни връзките от към лекари на мен толкова ми зеха приятелката ми като забременя ама тя е на 22
    __

lud li si? edin abort struva mejdu 100-150 leva znam ot opit i naistina gadno e. sled tova golki kuvrene gluposti. no povqrvai tova 6te i e za urok vtori put nama da pozvoli takova ne6to
    taka 4e deistvate doka e vreme

Град
    в дълбините на морето
    като давате съвет за аборт не ви ли е малко гадно, че даватесъвет за убиството на едно човешко същвство? не ми пука кфо казва закона - убиство е

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от chrison
    като давате съвет за аборт не ви ли е малко гадно, че даватесъвет за убиството на едно човешко същвство? не ми пука кфо казва закона - убиство е
    Според теб как едно дете на 14 години ще износи, роди и гледа бебе? Знам, че е един вид убийство, но момичето ще има тежка бременност, а и няма да издържи раждането. Да не говорим, че не е готова за майка. Та тя едва е започнала да се развива, да става жена. Просто е немислимо да роди. След време ще има възможност да бъде майка, но не и сега.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    в дълбините на морето
    една съученичка е метър и половина и дали имаше 40 кила - роди здраво момченце (много се радвам за нея) е да тя е на 17 обича се с приятеля си

но се пак..ако майка й примерно роди бебе..няма да има голяма разлика..пак всички ще се грижат за маника + тфа таз малка мацка да е мислила преди да е правила глупости, да се е пазила повече..но минало свършено

е се пак кфо стана с нея??

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ima takaf film the secret life of the american teenager sashtata situaciq

Kaji na sestra ti 4e e SUPER MALUMNA!
    i sashto tei 4estito na "bashtata"

te za tqh ne mogat sa grijat ami xaxa i bremeni maiko na 14 tapi hora tapi s bager da gi rine6
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от chrison
    moje i da e taka no w nqkoi situatsii e prosto nai dobriqt wariant zamisl 4owek nad waprosa ima nqkolko izhoda:
    1. Momi4eto da naprawi abort i da se zabrawi za slu4kata kato tsqlo
    2. Momi4eto da rodi - sega tuk ima su6to nqkolko warianta ako tq rodi :
    a) sestra i toest avtorkata da se driji za deteto (koeto ne e mnogo dobur wariant i za dwete sestri po mnooogo pri4ini
    b) roditelite otglejdat deteto no....i tuk ima prekaleno mnogo lo6i strani
    - towa 4e ako tq trqbwa da go rodi 6te i dovle4e ogromno psihi4esko breme (6te trqbwa da propusne u4ili6te)/su4enitsite i i komentarite im
    -posle samoto dete 6te bude su6to obremeneno ot fakta 4e maika mu go e rodila na 14 to 6te otrasen bez ba6ta ( 100%sum sig waw towa) koeto wodi su6to do obremenenost lipsata na 1 ot roditelite e su6testwen problem makar i mnogo hora da ne go usaznawat e mnogo lo6o

sledowatelno kakto i da se pogledne tozi slu4ai edinstwenoto re6enie e aborta i stiga sas teq gluposti za ubiwane za6toto ako ima tolkowa mnogo minusu prosto 4owek nqma izbor a do roditelite mi te trqbwa da razberat no nai dobre kakata da gi wawede w ne6tata i bez nikakwi nerwi i tem podobni za6toto towa samo 6te oslojni situatsiqta (sujelqwam za latinitsata no noemi raboti bg T_T)

това дете 99.9% ще се роди увредено пък и сестра ти проваля живота си...аа може да пробвате и без да кажете на родителите ви....ти можеш да и бъдеш настойник

Град
    Никъделенд
    Добре. Това, че сама си е виновна е ясно. Ясно е и че техните е трябвало да я държат по-изкъсо и да са наясно какво прави... Но в крайна сметка дори при възрастните стават подобни грешки, камоли при неопитни и малки деца... Аз не разбрах дали пише, че са използвали контрацептиви. Все пак дори и с такива става гафа.Пускате все едни и същи коментари като каква е била сестра й, какво е направила на тая възраст и колко е виновна. Окей, това нещо се знае. Станалото - станало. Това, което аз бих те посъветвала е да разговаряш с родителите ви по най-деликатен и внимателен начин и да им обясниш ситуацията. Така заедно всички да вземете правилното решение, което според мен е - аборт. Разбирам те и знам, че неискате да притеснявате родителите си, да създавате огромен смут и скандал... Но по-добре е така, отколкото да криете от тях. Имат право да знаят какво става с детето им. Сестра ти ще ги разочарова много, но след време ще мине. Важното е проблемът да се реши по най-разумния начин. Ние тук сме само съветници, дори и това не сме - просто коментатори. Вие сте тези, които преценявате. Но по-разумно решение ще вземат родителите ти. Колкото и консервативни да са... нека са наясно. Е..., надявам се всичко да мине леко, каквото и решение да сте взели. Успех и всичко добро.
    И между другото... сестра ти трябва много да те уважава и цени.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да бе да..не работели забрани и наказания. Един хубав бой няма ли да помогне? Ако майка ти й изключи компютъра, вземе й телефона и й проверява редовно домашните?? Чудя се..майка ми къв късмет е извадила с мен. Че на мен като ми каже 9 часа да си вкъщи, вкъщи съм. Аз съм на 14 и си спазвам вечерния час. Не ми е приятно, но такова е положението.

Най-добре аборт. Но пък да не кажете на родителите си .. няма ли все някога да разберат? Я представи си, че нещо й се случи на сестра ти и умре докато абортира .. кво ще стане? Какво ще кажеш на родителите си .. Най-добре им кажи.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ами да ти кажа сестра ти сама си е виновна.на 14 никой не трягва да прай секс.яво сестра ти е някво малко просто момиченце,което не знае как са брои.Успокой я.А имам и въпрос-каза ли на ваще?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си