.
Затворена тема
Страница 11 от 14 ПървиПърви ... 7891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 340
    Голям фен Аватара на CaSsIe
    А какво прави 14 годишна по купони?!?! Ти си мислиш че така и помагаш, я си представи че има някакви усложнения недай си боже какво правиш тогава?!?! 14 годишна прави аборт... много и е акъла честно! Кажи на ваще най - добре няма да я убият дете им е все пак най - много да и крещят много! Ти какво, мислиш тя да роди дете и после ти да го гледаш и ваще няма да разберат че е бременна мммм велик план!

Мега фен Аватара на mynichka
    това не мога да го проумея презервативи за нея няма ли ???! еми аборт задължително , няма какво друго ..прекалено е малка за дет ..едва на 14 е
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Est 4e abort...mn e malka da razjda

Ех..аборт...аз познавам една на 13...бременна

Днешните деца трябва да се пребиват с бой!
    пссст..

аборт-друг начин няма на тая възраст-еми не знаете ли за презервативи

Темата трябваше да е "Курва...на 14?! с извинение

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Mожеше да е по-лошо
    вече можеше да си леля...
    сестра ти е куха момииииче
    in defense of our dreams...

ай няма ли да се появи авторката да разберем дали не е леля вече
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    ай няма ли да се появи авторката да разберем дали не е леля вече
    neznam no i az iskam razvrazka
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    аборт-друг начин няма на тая възраст-еми не знаете ли за презервативи
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

не не не направо си умирам да разбера какво се е случило, честно казано като чуя за нещо такова и първото което си помислям е, че е възможно само по филмите, но за жалост не, темата е от миналата година невръстната бременна сигурно се е сдобила с бебче или пък го е махнала, но при всички случеи най-голямото наказание за нея ще е да го е родила и да го гледа, конското на родителите и не е нищо, нищо тя не знае как се гледа това дете, просто е супер кофти ако беше на 16/17 да ама на 14 направо се шокирах, заслужава си боя това момиче, най-лошото е, че ако е направила аборт което е почти сигурно, цял живот ще и тежи на съвестта защото това си е чисто убийство!

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    не не не направо си умирам да разбера какво се е случило, честно казано като чуя за нещо такова и първото което си помислям е, че е възможно само по филмите, но за жалост не, темата е от миналата година невръстната бременна сигурно се е сдобила с бебче или пък го е махнала, но при всички случеи най-голямото наказание за нея ще е да го е родила и да го гледа, конското на родителите и не е нищо, нищо тя не знае как се гледа това дете, просто е супер кофти ако беше на 16/17 да ама на 14 направо се шокирах, заслужава си боя това момиче, най-лошото е, че ако е направила аборт което е почти сигурно, цял живот ще и тежи на съвестта защото това си е чисто убийство!
    мислиш ли, че е осъзнала какво точно се е случило???
    нямала си е никаква идея

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Предполагам че родителите са възпитавали и двете еднакво и от едната е станало човек а другата е забременяла на 14... Значи явно не родителите са виновни.
    +1 .. на 14 къв секс тръгнала да прави ?! пфф тя даже знае ли кво е секс . по-добре да прави аборт кво ще праиш ти с чуждо дете . да е мислила ,пък и като иска да прави секс поне с презерватив ,,тцтц кви хора се раждат
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    добре де тя пък като е видяла,че е свършил в нея неможе ли поне хапче да вземе след това........ ам незнам направо какво да коментирам,жалко е че се случват такива неща и или болниците се пълнят с момичета чакащи за аборт или домове за осиновяване на деца

а телевизиите се юрнали да правят благотворителни предавания като Великолепната шесторка за да изхранват тези деца, които са дело иманно на такива необразовани сексуално активни 14 годишни

Абе нищо не се казва за бащаткото и той важен елемент

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Предполагам че родителите са възпитавали и двете еднакво и от едната е станало човек а другата е забременяла на 14... Значи явно не родителите са виновни.
    еми просто се е случило пак това за курвета нз си кфо закфо да е курве олее абе вие.. сех тфа е нещо нормално дане е крала ... тфа си е нормално пак че е забременяла ми голяма работа другия пат ще знае.. няма кфо да се ядосвате и да се тревожите спокоино.. няма смисал по добре мислете как да оправите сичко отколкото да се отвинява тя и т.н.. нз сичко ще се оправи .. стават и такива работи..

добре де разбирам,ч е е станал гаф и, че е забременяла, ама на 14 не мисля, че е нормално

nesym 4el ko si pisala mn dylgo ... ama da si mislila neznae6 dali ti se ebe ili pikae ;S
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Родителите имат известна вина, НО със сигурност лапето има 100 пъти по-голяма вина.Какво са виновни, че ДЕТЕТО им се е помислело за голямо и е тръгнало да прави секс?Не осъзнава ли, че е малка още или поне някъкви предпазни средства не можа ли да използва..
    И всички почвате а у, родителите виновни.Мойте родители се трепят по цял ден за да ми осигурят приличен живот и база на която да се оповавам след някой друга годинка, и кво ако направя някоя глупост, дай да обявим за виновни хората, които бачкат като луди..

Бий дупе, за да не биеш дупище.Много добра поговорка.

Ем възпитание на време. Контрол на време, а не след като роди.
    Абе и аз съм ЗА "шамарите звънят", но ако това дете не го проумее, всичко е напразно... Как може да са виновни родителите както каза Чичко полицай - да беше х*й да му го набиеш, а то акъл.....

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от chrison
    като давате съвет за аборт не ви ли е малко гадно, че даватесъвет за убиството на едно човешко същвство? не ми пука кфо казва закона - убиство е
    Според теб как едно дете на 14 години ще износи, роди и гледа бебе? Знам, че е един вид убийство, но момичето ще има тежка бременност, а и няма да издържи раждането. Да не говорим, че не е готова за майка. Та тя едва е започнала да се развива, да става жена. Просто е немислимо да роди. След време ще има възможност да бъде майка, но не и сега.
    След време може и да иска, но да няма... На 14 е прекалено рано да роди, попринцип съм твърдо против аборта, но в този случей...

Деца, бъдете си деца, докато ви е време, не пораствайте предварително и не носете такова тежко бреме създадено от вас самите...

Ами то малко сложно става.. ако абортира малко глупаво според мен ,но пък ако го роди няма да има баща най-вероятно.. То оня сигурно не знае
    Пък ако го е оставила тоя месец трябва да ражда?

Интересно как ли са се развили нещата ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Преди да пиша тук се консултирах с хора, които са по-наясно от мен.
    За да направи нормален аборт - в болница задължително се иска подпис от родител или настойник.
    Аборта дори и направен от лекар е рисков и може никога повече да няма деца.
    Долколкото за забременяването - циганките вече раждат на по 13 години. Нищо ново.
    За родителите ти: Не са виновни. Имах съученичка която правеше секс в тоалетните на даскалото ...
    Иначе - кофти - много кофти ама човек трябва малко от малко да мисли .. да не е като онази дето била на 14 пък той на 22 и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си