- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ... на 14?!
АКо бях на теб щях да я оставя да си понася последствията.
Айде бе...не се излагай.Как едно 14 годишно момиче ще се справи със една бременност.Направила е грешка,сигорен съм че я осъзнава(макар и късно) Подкрепата от семейството е много важна в този момент и не съм на мнението че трябва да "яде здрав пердах" просто защото няма смисъл от това . И все повече си мисля че аборта е най-уместното което тя може да направи защото как ще прекара 9 месеца ( или по-малко ) в подигравки,подмятания и т.н..? С каква психика ще е след края на бременноста,с какви очи ще погледне приятелите й ?Първоначално написано от ImmortalForever
лелеее... тва дете скоро ше напрай годинка вие още пишете за аборт и виновни![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ххахаПървоначално написано от DoomShadow
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
там е работата, че не е направило годинка щото са го отрепали![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първоначално написано от gabri3lla
![]()
![]()
![]()
![]()
[12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
[12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
[12:17:57 AM] =) каза:
[12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!
iii ko stana sq ?
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
защо лъжеш ма????как можеш да се подиграваш с нещо подобно,тази теема съм я чел на още 3 места освен тук![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не обвинявам никого , но ги има всякакви .. Някои ку*вета на по 13-14 правят секс, без да са наясно с нещата.Някой пак на 13 годинки правят секс, а след това питат " от свирка може ли да забременея " и т.н.
Тааа , по темата - най -добре кажи на родителите ти , според мен те най-добре ще знаят какво да правят . Успех![]()
Първоначално написано от Sneki
старомодно ли е да имаш деца вече , не знаех
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ти имаш ли акъл в главата си или е куха като лейка? По твоята логика, ако всяка жена по света се откаже да има деца, само защото не е модерно, раждаемостта ще намалее драстично и населението ще застарее. Така сами ще се обречем на смърт. Какви са тези глупости? Утре някой ще каже: "Няма да се къпя, защото не е модерно." или "Няма да работя, защото не е модерно."Първоначално написано от Sneki
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Това, че мисля теорията ти за абсурдна, ме прави проста така ли? Интересно... Значи, ако се съглася с теб и кажа "да, наистина е старомодно да имаш деца, затова няма да раждам", ще съм модерна и умна. Пфф, то бива идиотщина, ама чак пък толкова не съм очаквала.Първоначално написано от Sneki
Като бебче да ме гушнеш,
А, значи, ако ходя цял живот по дискотеки и барове, ако се наливам с алкохол, ако спя с всеки мъж, който видя, живея пълноценно. Няма нищо лошо и срамно в това една жена да стане майка и след това баба. Напротив! За някои това е най-голямото щастие. А питала ли си се, какво им е на онези жени, които мечтаят да имат деца, а не могат?Първоначално написано от Sneki
Интересно ми е на колко години си? Сигурно някое лапенце на 12 или 13, със сбъркани виждания за всичко.
Като бебче да ме гушнеш,
И защо да съм проста?Първоначално написано от B2BFW
Като бебче да ме гушнеш,
извиняявайй ама то било старомодно и тъпо да имаш деца ..Първоначално написано от Sneki
пфф я се осъзнай и вземи порасни малко
![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
хаха смятайПървоначално написано от nikkiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Още по-зле. Както каза някой по-горе, порастни малко повече на акъл. Спри да витаеш в облаците.Първоначално написано от Sneki
Като бебче да ме гушнеш,
abe ti normalna li si be?! ami ako i maika ti si e kazala taka mi i teb nqma6e da te imaПървоначално написано от Sneki
+1Първоначално написано от mimoza16
..Боже ... не вярвах,че човек може да го каже това .....я верно .. замисли се ,ако времето се върне назад и майка ти си каже "За кво ми е лапе ... я да си живееемм жииивоооттаа" и теб сега те няма ... Кво става ?! Имаш ебати логиката ...
![]()
![]()
Родителите на това момиче имат най-голяма вина...Когато няма родителски контрол стават такива неща.Сега тази бременност ще се отрази на животът и ще и е за урок!! Всеки носи последствията от действията си...
А пък по темата за оная дето не искала деца...Когато порасне ще се осъзнае сега няма акъл в главата ;]
--------------------------------------------------------