- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ... на 14?!
+1Първоначално написано от amazonkata90
А да ви питам,вие каде го пускате т'ва ДЕТЕ /в случая на моите години/ по купони,и да не се прибира цяла вечер.Че то един тййн на нашата възраст види ли свобода...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно да ти кажа според мен трябва да кажеш на родителите ти.Понеже те имат пълното право да знаят какво става с дъщеря им иначе тя ще направи аборт и всичко ще си продължи по старо му пак купони и тн... Така че моя съвет е да им кажеш. А сестрати заслужава един страхотен бой който да го запомни наистина .... пък и момчето което я е наебало трябва да поеме няква отговорност щом може да ебе значи и е достатачно голям да и помогне в тази ситуация!!!
Ами не можеш ти да гледаш детето на сестра си, поради 2 прости причини. Докато е бремена, как ще я гледат в училище, учителите и приятелите й? Доста ще и е неловко. Аборт не е решение, защото е прекалено малка, може пък повече да не може да има дете. Отидете на гинеколог заедно, щом тя няма 16 трябва да е с пълнолетен, а ти имаш години, така че отидете и поразпитайте, дали наистина е възможно да е бремена, защото тестовете понякога са грешни.
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
Изкуствено предизвиканият аборт е във вид на медикаментозна или хирургическа намеса. Прилага се до12-та седмица от бременността, по късен аборт крие голяма опасност за живота на майката и е в по-голяма степен морално неприемлив поради израстването на ембриона (начална форма - зародиш на живот във фетус) до плод с индивидуални белези. До предизвикан аборт може да се стигне поради медицински показания в интерес на здравето на жената, при доказано нежизнеспособен зародиш или по желание. След необходимите изследвания и доказване на бременността,се постъпва в специализирана акушеро-гинекологична клиника. Самата процедура се извършва под анестезия (с локална или обща упойка) и трае около 10 минути. В зависимост от имунната система и здравословното състояние на жената общата работоспособност може да се възвърне и до 24 часа. След манипулацията,пациентът не се хоспитализира за повече от няколко часа. До навършване на пълнолетие на майката,абортът се извършва само със съгласието на родителите ѝ по установения законов ред
mislq 4e za tova pitash.Oshte ne moga da postvam adresi na saitove zashtoto skoro se regnah no tova e ot wikipedia-ta vlez v google i napishi abort shte ti izleze ot purvite
съчувствам тиимам една позната,познава я от както лазеше по земята та тя забременя на 13 и абортира.. бях в шок... та както и да е.. има си и друга поговорка-не от всяка пръчка става кавал така че не съдете родителите прибързано... мисля че е по-добре да абортира веднага в краен случай кажи на родителите си бой не помага щом вече е тръгнала по тоя път.... Чичко_Полицай дади добър пример с кучката
не се наемай да гледаш дете което не е твое и вината не е твоя ще си провалиш живота
[/b]
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
nqma dve mneniq abort trqbva da ima ne moje da rodi i nqma kakvo ti da se tovari6 nai dobree da kaje6 na va6te nezavisimo kolko e gadno i trudno predstavi si 4e ne6tata stanat po lo6i da ti moje6 da q zavede6 da q pregledat i da ti dadat profesionalno mnenie po vuprosa ama nali znae6 4e tva struva pari i izvinqvam se mnogo no kato studenka ne vqrvam da ima6 istina e 4e ste sestri no ako iska6 da postupi6 pravilno kaji na va6te i podobre poburzaite za6toto mislq 4e sled nqkoi drug mesec nqma da mejete da napravite abort taka4e kolkoto po skoro tolkova po dobre
ina4e suvsem 4esno moga da ti kaja sestrati e mnogo glupava 6tom na 14 e bremenna az sum mom4e su6to na 4etirinaise ama takava prostotiq da zebremenq nakoq na takava krehka vuzrast nikoga ne bih napravil
Съчувствам тиаборт това е решението . Осведоми ни за резултата
4etoh samo da tozi komentar ... zna4i predi vreme mi bqha nastinali qi4nicite bqh na 14 ( taka de sega sum na 15) i trqbvashe da ida na ginekolog. 4oveka izri4no kaza che nqma pravo da preglejda momi4eta po 16 godini bez prisustvieto na roditel.... kakvo li ostava za abort.... ne znaq... naistina ... uspeh ( po skoro na teb otkolkoto na glupavata ti sestra!)Първоначално написано от summer_in_the_city
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Извинявай, би ли си намалила подписа? Никой не е длъжен да те гледа всеки път като пускаш коментар, освен това разширяваш страницата. Благодаря ти!Първоначално написано от vuvs
![]()
ако искате да умрете, моете да отидете и да го напрайте ..!....
ФУФЦ... не можа ли туриш по голема снимка ве.. ...![]()
ще ви дам един пример с мен..на 15 съм живея в малък град..родителите ми ме пускат до 22.00х или 22.30х и то това е рядко..сърдя се признавам,защото на моята възрас всички излизат във времето ,когато аз се прибирам..ходят по купони,кафета..ии да разбирате за какво говоря.Но понякога колкото и да се сърдя разбирам че го правят наистина за мое добро..и точно в такива случаи мн се раздвам че не ме пускат до късно..а аз стоя с момичета по-свесни от тези на моята възраст ,които са по-малки от мен и правя това което ми харесва..да не излизам вечер ,но за сметка на това аз се забавлявам истински..карам колело,ходя на тренировки,стоя пред блока и се разхождам из парка.Е ,наистина предпочитам този начин на живот от колкото бремена на 14-15 години!
Съжелявам за сестра ти дано всичко се оправи..ако реши да ражда наистина няма да я гледат по същия начин както сега (знам го от една приятелка роди на 14 и захвърли образование и всичко..) , но детето не го захвърляйте в някой дом или нещо такова!И май е редно на кажите на вашите..а боя не помагаУСПЕХ!
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
със сигурност родителите ви или ти сте предопредили поне 1 път сестричката ти за такива неща ... а това че тя иска да са и&е и ся бременна си е нейна вина правите аборт и просто родителите тря да разберат да я опраят иначе ако става така да се крие ше стане разглезена (то накаде повече де..) мен лично ми се иска да го роди това дете та да я видя после дали няма да мисли преди да действа
Много кофти ситуация.. За вина няма смисъл да говорим, защото все пак колкото и да е малка щом вече води полов живот и се е почувствала готова да направи такава важна стъпка в живота си значи все пак си има глава на раменете.. а пък и тук става въпрос и за самовъзпитание малко или много не мислите ли?!? Не знам просто какво да ти кажа.. Това е най - лошото да се отнеме живот, а пък и толкова рискове крие аборта.. Но просто не виждам какъв друг изход има от ситуацията.. А пък и ако реши да го роди 1 вашите няма как да не научат и 2 ще си провали бъдещето.. Не знам просто, но каквото и да решите трябва да помислите добре преди това..![]()
Love Ickooo
Какъв бой, какво нещо? Това, че е бременна на 14 не е ли достатъчен урок? Нищо не може да се реши с бой! Вярно сгрешила е, не го отричам, но сега се нуждае от подкрепа и разбиране. Не от упреци и обиди! Според мен, трябва да се направи аборт. Има голям шанс да не издържи раждането, а и кой ще го гледа това дете? Да не говорим, че няма да издържи психически.Първоначално написано от gab3nc370
Относно бащата: Прочетох, че и той е на 14. Е как да му се не види може да помогне в ситуацията? Той себе си не може да гледа, пък камо ли бебе! А да даде пари за аборта си е пълен абсурд.
Смятам, че родителите трябва да знаят. Ще са шокирани и разочаровани, но по-добре така, отколкото цял живот да са лъгани от дъщеря си.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Така е.Първоначално написано от Цеци Пенев
Бтв Чичко_Полицай поговорката противоречи на останалото от поста ти. В случая тя означава, че родителите и са виновни, защото не са я "били" (или поне да са и забранявали да ходи по купони късно вечер) достатъчно и тя се е превърнала в дупище или направо пропаднало момиче (еми не е жена...). А и пове1ето родители работят през деня, а тя едва ли ходи по купони на обяд.
Но поговорката сочи, че и след като е "дупище" може да се оправи, но пак няма да е лесно... Обаче мисля, че едно бремеменно момиче е достатъчно наплашено и няма да тръгне по същия път СКОРО. Вкарвайте я в пътя, още не е късно!!! Бих казала наливайте и мозък, ако можеше...
П.П.Направо не мога да повярвам. И аз съм на нейните години. Чувала съм доста истории за момичета, който правят секс от рано, ама така казано звучи ужасно... Нещата са сериозни.
Евала мацкоПървоначално написано от IfeTyy
![]()
![]()
АЗ съм на 16 момче и съм така почти сичките ми връстници са по купони дискотеки всеки божи ден и се прибирят пияни търкалящи се като бъчки у тях и не се сърдя на родителите знам че го правят за добро имам сестра 7 год по голяма от мен и тя беше като мене и сега е голям човек (поне според мен) и си е щастлива и си има мн сериозна връзка която осещам на каде отива (сватба D![]()
Мисля, че можеш да отидеш с нея да направи аборта. Там не искат лични данни или нещо по-специално. След като покажеш личната си карта, за да се уверят, че си пълнолетна ще направят аборта на сестра ти...
Кофти.
А че бащата има родители сетихте ли се? И че може да се каже на тях. От там те да преценят да вземат ли участие и да потърсят сметка на синчето си, което чука съученички на 14 години.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не "може", а трябва да кажете на родителите си.
В България под 18, трябва съгласие на родител за аборт, няма значение, че ти си на 22.
Тъй като предполагам не мислите да го прави "на черно" с какви ли не последици?
Ако, разбира се, говориш сериозно, което малко ме съмнява - не знам кое момиче на 22, би говорило как сестра й се е "проебала"...
приказваш глупости ! засрами се ! каква подкрепа какво чудо те гони ?!?!? да я подкрепят че е бременна ли ?! нали се има за много голяма да е мислила... !Първоначално написано от TheLittleAngel`
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
точно тъй ... и да го роди тфа дете и да и се сцепи !@#$ и ше се научи прецакала си е живота вечеПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()