.
Затворена тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 340
    Голям фен
    Че е виновна-виновна е,но колкото и да я обвинявате сега няма полза...и според мен родителите трябва да знаят и освен аборт аз не виждам друг начин...И не е чак толкова кой ще отгледа бебето,въпроса е в това че как едно 14 годишно момиче ще износи бебе?!И какъв е шанса ако все пак го износи бебето да се роди нормално?!
    а относно боя който е споменаван в по-горните коментари-един бой няма да оправи нищо...защото както казаха тази бременност ще и бъде достатъчен урок...Един разговор ще бъде много по-полезен от боя...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от JJ-JokeJokey
    Хмм наистина кофти положение. Първо относно тези, които се чудят как така родителите консервативни, а малката купонджийка - Ми мн лесно просто поколението 92 93 94 не сте ли забелязали, че са с прекалено войнствен характер. Прекалено глупави, смели, бунтари и тн. И се е получил ефекта ние се караме, а тя само чака да свършим и така... Както виждате сестра и е коренно различна така че родителите не са виновни според мен.
    Относно проблема: Аборт! Но не какъв да е аборт... извинявам се ако повтарям някой не съм чел всички мнение... Аз веднъш се ровех в интернета да гледам цени на аборти и тн (слава бого не ми се наложи да разбирам колко са) но попаднах на едно решение - Някаква инжекция. Да! Наричаше се нзм си какъв вид аборт извинявай за никаквото обяснение но се поразстърси за този вариант... Успех

П.С. ----> ЗА ТОЗИ АБОРТ РОДИТЕЛИТЕ МОЖЕ И ДА НЕ РАЗБЕРАТ ЗАЩОТО НЕ СЕ ВИСИ ПО БОЛНИЦИ И ТАКА НАТАТЪК. НЕ СЕ ИЗИСКВА ТЯХНОТО СЪГЛАСИЕ И ТАКА НАТАТЪК...
    Една малка поправка - не всички от набор 92, 93 и 94 са такива каквито ги описваш. Аз съм набор 92 и определено не ми пасва такова описание, а и на още много. Във всяко нещо има изключения, били те добри или лоши. Така, че нека не се слагат всички под един знаменател.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не се засягай и мен ми стана неприятно като си видях там годината /92/, но има ги всякакви.Щом не се чувсстваш част от множеството празноглави патки-няма смисъл да се обиждаш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от JJ-JokeJokey
    Хмм наистина кофти положение. Първо относно тези, които се чудят как така родителите консервативни, а малката купонджийка - Ми мн лесно просто поколението 92 93 94 не сте ли забелязали, че са с прекалено войнствен характер. Прекалено глупави, смели, бунтари и тн. И се е получил ефекта ние се караме, а тя само чака да свършим и така... Както виждате сестра и е коренно различна така че родителите не са виновни според мен.
    Относно проблема: Аборт! Но не какъв да е аборт... извинявам се ако повтарям някой не съм чел всички мнение... Аз веднъш се ровех в интернета да гледам цени на аборти и тн (слава бого не ми се наложи да разбирам колко са) но попаднах на едно решение - Някаква инжекция. Да! Наричаше се нзм си какъв вид аборт извинявай за никаквото обяснение но се поразстърси за този вариант... Успех

П.С. ----> ЗА ТОЗИ АБОРТ РОДИТЕЛИТЕ МОЖЕ И ДА НЕ РАЗБЕРАТ ЗАЩОТО НЕ СЕ ВИСИ ПО БОЛНИЦИ И ТАКА НАТАТЪК. НЕ СЕ ИЗИСКВА ТЯХНОТО СЪГЛАСИЕ И ТАКА НАТАТЪК...
    А ти най-вероятно си 91? Това за което говориш се нарича медицински аборт.

Защо обвинявате родителите? Някой от вас има ли въобще представа едно прекалено строго възпитавано дете колко много страда?

До авторката: Не съм се интересувала много, но все пак мисля, че родителското съгласие е нужно. Това не пречи да опиташ ти да отидеш с нея. Разбирам и защо не искаш да кажете на родителите ви. След аборта сестра ти най-вероятно ще е още по-разстроена от сега и ще има нужда от теб повече от всякога. Остави поучителните разговори за малко по-късно и отидете някъде на спокойно място Задължително е да си вземе дамски превръзки и май това е което знам. Говоря по спомени от аборта на майка ми и може и да пропускам нещо. Стискам палци всичко да мине добре и сестра ти да си вземе сериозна поука от случилото се.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Че е виновна-виновна е,но колкото и да я обвинявате сега няма полза...и според мен родителите трябва да знаят и освен аборт аз не виждам друг начин...И не е чак толкова кой ще отгледа бебето,въпроса е в това че как едно 14 годишно момиче ще износи бебе?!И какъв е шанса ако все пак го износи бебето да се роди нормално?!
    а относно боя който е споменаван в по-горните коментари-един бой няма да оправи нищо...защото както казаха тази бременност ще и бъде достатъчен урок...Един разговор ще бъде много по-полезен от боя...
    +1
    а за износването и раждането нормално..възможно е.......знам за момиче(на 14-15 ) което си ходеше на даскало докато роди....след тва си роди детето (нз как) но и двамата са добре....и продължи да си ходи на даскало и завърши 8 клас..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Абе как курветина бе гъзове ?!На тая възраст си е нормално да ходи по купони и да се натиска с момчета, друго е дали има полов живот, зависи от нея може и на 12г да е готова и да е достатъчно зряла. А и откъде знаете, че не ползва презервативи, винаги може да се случи. Съчувствам и на тебе и на сетричката ти и не я вини.Никой не се е родил научен. Пък иначе нека прави аборт поне ти можеш да дадеш съгласието си. А, ако нещо се случи да и е като обица на ухото. Успех!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Цитирай Първоначално написано от Monina
    Абе как курветина бе гъзове ?!На тая възраст си е нормално да ходи по купони и да се натиска с момчета, друго е дали има полов живот, зависи от нея може и на 12г да е готова и да е достатъчно зряла. А и откъде знаете, че не ползва презервативи, винаги може да се случи. Съчувствам и на тебе и на сетричката ти и не я вини.Никой не се е родил научен. Пък иначе нека прави аборт поне ти можеш да дадеш съгласието си. А, ако нещо се случи да и е като обица на ухото. Успех!
    +1 Добре го каза
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

И за мен най-добрият вариянт е аборт, въпреки че бебето не е виновно, но по-добре така отколкото след години всички да са нацакани и да страдате. Ти си пълнолетна и предполагам ще минете 2те със сестра си пред лекаря, дано не стане някой гаф с родителите. Внимавайте, стискам палци.
    пп:земи укроти малко хормоните на тва твое сестрище бе

Казваш на ваще,
    както и на родителите на момчето
    и те да си трошат глвите,
    а не ти да пишеш по форуми
    и да се чудиш кво да правиш!
    А тва да отгледаш детето е пълен абсурд,
    нз как си го измислила.
    Успех.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ми да е мислила малката курва преди да прави нещо ама според мен заради нейната тъпота не е редно да вземате човешки живот (дори и още да не е човек все пак..)

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Не се засягай и мен ми стана неприятно като си видях там годината /92/, но има ги всякакви.Щом не се чувсстваш част от множеството празноглави патки-няма смисъл да се обиждаш.
    Права си, че няма защо да се засягам, след като не съм от онези празноглави момичета. Въпреки това, не бива да се правят такива заключения на база такива момичета. Както са казали хората - не съди за книгата по корицата.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    И за мен най-добрият вариянт е аборт, въпреки че бебето не е виновно, но по-добре така отколкото след години всички да са нацакани и да страдате. Ти си пълнолетна и предполагам ще минете 2те със сестра си пред лекаря, дано не стане някой гаф с родителите. Внимавайте, стискам палци.
    пп:земи укроти малко хормоните на тва твое сестрище бе
    +1...!!!
    Даже да ти кажа заслужава да кажеш на вашите... лелелеее не мога да повярвам найстина ...УжасТТТТТ

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Кажи на родителите ви, задължително! Я си представи, че отидете да прави аборт и (недай Боже) стане нещо, кой ще е отговорен? Ти, нали? Така че най-добре говори с родители ви, дори и с родителите на момчето. Вярно че, няма да го приемат добре, но те заслужават да знаят. Да се надяваме, че след това и сестра ти, и момчето ще си понесат последствията и ще избягват това занапред....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Ммм реално погледнато е по-добре и родителите да са информирани за хУбаво или за лошо...По-добре им кажете... Успех...

Град
    sofiq
    Трябва да отидете при лекар, да направи аборт и да кажете на родителите си. Тя просто не може да роди, защото е на 14. няма нужда от обиди, защото вече е късно да и наливате акъл в главата. Трябвало е да стане мн по-рано.
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

Град
    Hidden Village of Konoha
    Към авторката - кажи как е минал прегледа? (ако не греша, беше писала, че има час за гинеколог) Иначе единствения възможен изход е аборт, поне аз така виждам нещата. На 14 год. е абсурд да се роди, по-вредно е за организма дори и от аборта. Бременността и раждането не са шега работа, че толкова младо момиче с недоразвит организъм да ми ражда деца. Абортът също крие рискове, но не са толкова големи, колкото ви плашат лекарите. Те просто са длъжни да ви предупредят. Знам за жени с по 6-7 аборта, майка ми също е правила над 2, но не съм я питала дали преди или след като е родила. Иначе и аз направих наскоро аборт, не е нещо страшно, нито боли, нито се налага престой в болница. Но аз съм на 18, така че за проблема с годините не мога много да помогна. Дали ще й разрешат да го направи, като за родител/настойник вземат теб и ти подпишеш съгласи зависи от лекаря и от това в кой град ще го правите. Ако е в малък град е много по-вероятно да заобиколят правилата. Но ако не стане, кажете на родителите. В крайна сметка ако не ви разрешат аборт и тя роди, няма начин да не забележат, нали?! Ако мога с нещо да помогна относно инфо за аборта и как е минало при мен, пиши ми ЛС.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Lestat357
    Guest

!

*Първо да уточня – нямам време да чета цялата тема. Прочетох страница 1, 2, плюс мненията на още няколко души по-нататък и директно пиша, извинявам се за което.

Като се обърне колата пътища много...

Да, доста сериозна тема! И решението трябва да го вземе окончателното тя, но не без знанието на бащата (колкото и годишен да е той!!). Сподели с родителите Ви – така или иначе ще научат за нещо подобно и после ще стане по-лошо.;] Личното ми мнение по въпроса е, че аборт = убийство почти без значение обстоятелствата. Макар и на този етап плодът трудно да може да се нарече човешко същество. Кои сте Вие, че да взимате подобно решение?(въпросът е реторичен и моля те не го приемай буквално) Това е един човешки живот, макар и следствие от някаква грешка и не може да бъде отнеман просто така. Не се и съмнявам, че повечето писали в темата са защитили обратната хм.. позиция. Както и да е. Ти си на 22, имаш и сериозна връзка. Родителите Ви са живи, здрави и работоспособни. Няма да е лесно. Никога не е! Но мисля, че все някак ще се справите. И поглеждайки в очите бъдещото дете, малкият човек, който ще се появи на бял свят ще Ви побиват ледени тръпки дори при мисълта какво сте били на път да извършите. Не, аз не бих постъпил никога по този начин! Включително и ако се отнасяше до сестра ми проблема. Факт – и двамата сме достатъчно далеч от 14 вече (аз да не казвам). Мое лично мнение.

От друга страна – една подобна стъпка дори да сте взели твърдо решение да преминете към нея, наясно си до какви последици може да доведе. От чисто медицинска гледна точка излишно считам дори да ти споменавам какви рискове крие посещението на препоръчан добър и дискретен лекар за извърване на.. процедурата при полеви условия. Да, ще го повторя – трябва да кажеш на родителите си. Най-малкото защото сестра ти няма дори 16 още. Независимо колко са консервативни и каква очакваш да е първоначалната им реакция. Освен това дори да премине безболезнено всичко от физ. гледна точка (ако това решите окончателно – дано няма никакви усложнения), то ще има друг тип последици при всички положения. Вероятно сестра ти ще има нужда от специализирана помощ, каквато колкото и да я обичаш няма как да й окажеш сама и тъй като и тук всеки случай е строго индивидуален как и кога точно ще го преодолее няма как да бъде категорично упоменато предварително. Но ще бъде бавно (месеци, години), бавен и мъчителен процес, имай го предвид. В общи линии нещата ще се усложняват все повече и повече идните няколко години докато сестра ти постепенно се доразвива не само физически и започне все повече и повече реално да осъзнава случилото се. Това в повечето случаи – въпреки терапията.

Въпросът за съжаление е доста сериозен. Неприятни последици при всички положения ще има, но не там е проблема в този случай според мен. Личното си мнение го споменах още в самото начало и се опитах поне малко да го обоснова. Каквото и да е окончателното Ви решение искрено Ви пожелавам възможно най-успешен.. изход от ситуацията и умната!;] Това лично към теб го адресирам. Нямам какво повече да добавя засега.

тука на тази страница виждам само теми за 14-годишни, пък раздела уж е секс, много странни аномалии...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

@Eas!eR_To_Run Има нещо такова...

Цитирай Първоначално написано от Junona
    Има хапчета,които може да се пият до 3 дни след акта - Няма да е зле ако не са изтекли вече да й купиш..Нередно е на 14 години да прави аборт - не искам да ви плаша,но може да е фатално ... Идете на гинеколок - колкото по-скоро - толкова по-добре! Дано всичко е наред ..
    Абе ти мислиш ли? То на самата листовка си пише - АКО Е УСТАНОВЕНА БРЕМЕННОСТ ДА НЕ СЕ ПИЕ ХАПЧЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Егати, образовайте се малко, преди да пишете глупости.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    ами като и е толкова акъла сега ще си понесе последствията ама вашите не разговарят ли с нея че тя вече на 14 и не е дествена а вашите не забелязват ли че постоянно излиза със момчета купони а/у тва на 14 и да не си дествен малко учудващо

Lord Give Me A Sign

Град
    ... Some happy place ...
    Ot moq gledna tochka trqbva zaduljitelno da napravi abort . Da abortut e ubiistvo i az lichno sum mnogo protiv nego , no v takava situaciq ne si predstavqm edno 14 godishno dete kak psihicheski shte ponese iznisvaneto na bebe . Fizicheski sushto shte i e trudno , vse pak tq oshte ne se e razvila dostatuchno .
    Mislq che trqbva da kajesh i na roditelite si , zamisli se 14 godishnata im dushterq shte napravi abort bez te da znaqt kak ti zvuchi tova . I vse pak nqkoga shte razberat i smqtam , che glavno ti shte si vinovnata , zashtoto ti si q ukrila i na tvoqta suvest shte leji vsichko . Ne iskam da prozvucha grubo , no e taka !
    Uspeh sus sestra ti i ni druj v techenie
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Spored men saberi na edna masa Roditelite vi i roditelite na mom4eto, zaedno sas "roditelite", na t.nar. bebe.. vse pak sa malki, na 14, a ti si sestra, ot teb se iskra podkrepa, no v slu4aq ne moje da si jana dark. Pak i roditelite vi kato sa konservativni, ne ozna4ava 4e sa glupavi. Taka kato se saberat da govorqt i nau4at problema, vyzrastnite roditelski tela da re6at.. zatova sa stanali roditeli vse pak... a prisystvieto na decata (t.nap. "roditeli) e zadaljitelno, za6toto taka 6te se polu4at, i bi trqbvalo da se re6i problema..

Tova e moeto mnenie, ako ne drugo to roditelite na mom4eto, trqbva da znaqt 6to za ne6to imat vka6ti.. pak priqtelite im ako nau4at za fakta - moje da ponamaleqt temite v bloka za bremennost na 14 i 15, kakto i tova 6te e dopalnitelen urok za tqh. Uspeh..

i molq kaji kakvo re6enie ste vzeli vse pak. 4ovek nz kakvo 6te mu se slu4i utre !

Цитирай Първоначално написано от cooool
    pak priqtelite im ako nau4at za fakta - moje da ponamaleqt temite v bloka za bremennost na 14 i 15
    Хехеее, бях забравила, че децата са ужасно големи оптимисти.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

познавам една на 14 ,която вече роди .. трудна работа .. успех
    By myself but not alone ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си