- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ... на 14?!
na 14 vai gorkata ti sestra emi nai dobre abort i si4ko da se zabravi i da ostane mujdy vas i nalei malko akal na sestra si da ne zeme sda se povtori tva ...
Zashto obvinqvash neq ? Vseki pochva da pravi sex kogato si iska I v zavisimost ot tova kakvi sa roditelite mu reshava dali da im kaje ili ne. Ne mojesh da spresh edno dete da napravi neshto , koeto si e naumilo . A tq (avtorkata) ne e bila zaduljena da kaje na roditelite im . Vse pak ako sestra i q e pomolila shte e nqkvo mnogo gadno ... Edinstvenoto e obache , che mojesheshe da q obrazova malko na tema bezopasen seks ... Vse pak bremennostta e nai-malkoto , koeto moje da stane . Da ne dava gospod , nqkoq bolest da lepne . Trqbvashe da q svetnesh malko , no veche e kusno , da se nadqvame , che momicheto si e vzelo pouka .Първоначално написано от elena333
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Дам за аборт трябват родители... от една страна е добре да го остави тва дете за да и дойде акъла в главата, но от друга - какво е виновно то, че майка му е парантия и не знае какво прави![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Явно не е бременна, а ВРЕМЕННА!!! Днес с този, утре с онзи и така. Провал майка, провал!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Абе хубаво отсече с хенкелбаха кой е виновен.. Ама я се замисли над това - родителите ли са единствения фактор, който влияе на развитието на едно дете? Защото и най-малоумния психолог ще ти каже, че влияят и училището, приятелите, като цяло средата, в която се живее. За да може по-лесно да асимилираш думите ми, ще ти дам пример - едно дете има консервативни родители. Ама много консервативни. Не й дават никъде да ходи. Кво става? Или детето се смачква под техния контрол или решава да бунтарства, да се ебе и да ходи на купони напук, да бяга от тях и пр. Айде моля ти се, много неща влияят. Не са само родителите.Първоначално написано от Цеци Пенев
Тва,че като родителите забраняват разни работи и детето ги прави ей тъй напук е напълно вярноПървоначално написано от picha_gnida
от личен опит го казвам.Ама все по едно време се осъзнава и такамм...
По темата:Много е неприятна дадената ситуация..Според мен решението е аборт..на 14 едно момиче далеч не е готова да роди и психически и физически.Тва ше я съсипе!И ваобще не е сигурно,че при аборт оставаш импотентен!И не мисля,че след като всичко свърши,,тя ще продължи да се ебе без да мисли.Напротив,това ще я накара да е много по-предпазлива.Жалко,че по този начин..![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
според мен по-добре кажи на вашите.Първоначално написано от summer_in_the_city
Да,найстина и според мен вината е на родителите,но не изцяло.Винаги съм казвала,че при консервативните родители се случват повече проблеми,от колкотот при толерантните.Предполагам,ч е тя не споделя с вашите.Това е най-големият проблем.Ти също имаш вина,но въпреки всичко да не забравяме,че тя го е направила по свое желание!Просто трябва да се споделя...Защото накрая рано или късно,ще се стигне до сериозен проблем и покрай него ще изникнат и останалите несподелени.
Единственото нещо,което би помогнало за по-натам,са откритите и сериозни разговори с цялото ви семейство.Няма спор,че тя е малка и не може да роди бебето.Психическата травма ще бъде огромна!Трябва аборт и това е...После един ИСТИНСКи разговор с родителите и вас двете.Те трябва да разберат колко много неща не знаят и просто за напред случилото се на сестра ти да е една голяма обица на ухото на всеки от вас.Защото първо се мисли,а после се действа!Ако това не се осъзнае,няма за какво да говорим...
neam kfo da kaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4akai be to i az sam na 14 mi gorko i na sestra ti be
![]()
![]()
![]()
Мииилааа Рооодиноо, тии сии земен раааай...
Еми всеки си има глава на раменете - да му мисли!
РодителиТе нямат никаква вина...На тази възраст и момичетата и момчетата са неконтролируеми....Сестра ти е би трябвало да помисли за последствията на тази възраст,но.....
Подкрепи я..Според мен е по-добре, да роди ангелчето ..наистина усложнява се всичко,но стига с тези аборти..Ние не сме хората които трябва да отнемаме живот..Щом е станала въпросната "грешка"..за добро или лошо трябва да роди детето..То няма никаква вина..
![]()
♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
--------------------------------------------------------
I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)
Родителите нямат никаква вина.Като тя е почнала да прави секс е трябвало и да се понаучи за него.Тя има вина но и момчето е доста виновен,затова че да не хвърлме вината в/у хората![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Забелязала съм че винаги по-малкия е по-разлигавен от страна на родителите. на по-малкия му е позволено почти всичко. И при мен е така аз съм по-голямата и винаги съм по-спирана от сетра ми. До изестна степен и родителите имат вина, но не са изцяло те виновни. На 14 год имаш малко развит мозък в главата и можеш да преценяваш кое , как, и защо. Аз съм на 16 и до сега по-късно от 23:00 часа навъм не съм стояла , освен ако не е с ръководител, роднина и или добър познат на родителите ми. Момичето е решило, направило го е и си е изпатило, било от невнимание или непредпазване. Единственото решение в случая е аборт, вярмо ние не сме хората които да убиват живот , но все пак този живот е създаден по погрешка и е нежелан. А и вече бих нарекла майката , не е способна на тези години да се справи с отглеждането на това дете.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Аз пък мисля че родителите не са чак толкова виновни.Познавам момичета който пред родителите са ангелчета а иначе....Но това да правиш секс на 14 ..... нз аз ли съм мн старомодна но ми се струва ужасно глупаво.И най-смешното е че хора на по 14 ми се подиграват че съм била мн притеснителна и не се"натискам с разни момчета" (аз съм на 15).Просто съв възмутена и мисля че връсниците ми правят неща за който ще съжаляват![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
чувствам се късметлия,че на 19 още не съм заченала...брей..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Цеци Пенев
Абе то хубу "възпитание, контрол и т.н.", ама колкото и да му наливаш акъл в главата то, ако си знае своето файда няма! Днешната младеж е изключително под всякаква критика. Щом толкова искат да се сношават, трябва да знаят и как да го правят.. Ето тук вече мога да си призная, че родителите имат вина. Трябва да се даде на дедето необходимата сексуална култура, за да може то като започне да го практикува да знае какви предпазни мерки да взима! И така.. аборта ще е нужен, защото тя е малолетна, а сестра й не може да плаща нейните грешки. И да.. трябва да споделите на родителите! Те са хората, които ще вземат решението. Успех на малката![]()
Sasho1988
Варна..
Mnogo loshotq e na 14 godini.I spored men do nqkakva stepen roditelite vi imat golqma vina za6toto s decata trqbva da se razgovarq ot rano.Moje bi i ti kato neina sestra e trqbvalo da pogovori6 ot po rano s neq.
![]()
Чуждо дете е много грубо казано! Та те са сестри :X Ами когато дойде времето и й се издуе колема в училище ще е спукват от базициПървоначално написано от amazonkata90
Ама това си заслужава като не мисли какво прави!
![]()
Единственият вариант да направят аборт на сестра ти без знанието на родителите ти е на черно...В смисъл такъв,в частна клиника...в болница едва ли някои ще се навие...,все пак е доста малка.Съответно ще е и по-скъпо...
Аз няма да съдя никoй,нито съм съдник,нито обвиненията ще променят нещата...Пожелавам ти успех,определено сестра ти ще има нужда от теб...Шока ще е голям за нея - дано това да я накара да се замисли как мисли да живее за в бъдеще...,боят едва ли ще реши проблема...наказанията също...
A qui
Мила,съжалявам много за сестра ти,това което се случва е ужасно,все пак тя е супер малкаобаче не мога да не кажа-ебати консервативните родители-моите уж не са много консервативни,а на 14 години бях до 8-8:30 ве4ерта,въобще не съм и мислила за купони и излизания за цели нощи
така че все пак-те са го вузпитавали това дете и сега ще си патят....
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
много гадно..
по темата "крушата не пада по далеч от дървото" тоест вашите са напълно виновни за свободата която са дали на малката ти сестра..![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
kukumiavka Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:45 pm Заглавие: .....
--------------------------------------------------------------------------------
Мила,съжалявам много за сестра ти,това което се случва е ужасно,все пак тя е супер малка обаче не мога да не кажа-ебати консервативните родители-моите уж не са много консервативни,а на 14 години бях до 8-8:30 ве4ерта,въобще не съм и мислила за купони и излизания за цели нощи така че все пак-те са го вузпитавали това дете и сега ще си патят....
xax когато аз говоря със сестра ми и и кажа,че съм се сърдила на нашите ,че не са ме пуснали до 10.30 на вън а някакви 5 клас киснат по улиците до 11.30 -12..сестра ми винаги ми се кара и ми казва "Ти се радвай на това,че си до 10 часа на вън..когато аз бях на твоите години 9часа най-късно трябваше да бъда в нас и то трябваше да съм около блока"...![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
За авторката- наистина няма смисъл да си съсипваш живота заради грешките на сестра си. Според мен трябва да говорите с родителите и с тези на момчето, особено с неговите, за да осъзнае и тои какво е направил, а не само сестра ти да страда! Аз лично имам дъщеря и ако някога направи подобна глупост бих искала да знам, а не да решава проблема с някой друг!