- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ... на 14?!
кажете на вашите,ако не на друго поне на отговорност до се научи.Всеки трябва да си носи последствията![]()
popitai q pone koga e stanalo, ima xap4eta koito mogat do 3 dni sled sex da se izpiqt za da ne zabremenee... ako e pove4e ot 3 dni po-dobre da abortira, vapreki 4e i da napravi abort i da rodi pak 6te e mn te6ko za organizma i... i spored men po-dobre e da kajete na va6te, moje bi sa naistina mn konservativni, notova ne e 6ega rabota i te nai-dobre 6te precenqt situaciqta, nali sa vuzrastni! uspex i naistina po-dobre spodelete!
Да но тези хапчета не се пият ако вече е установена бременност.Първоначално написано от s3xy...
Авторке,какво стана?
ем донякъде родителите са виновни...обаче тя толкова ли е безотговорна за да не помисли кфи могат да бъдат последствията.. ебаси на 14 и тръгнали да се .... тфа повечето го праат за гъзария или от любопитство без въобще да се замислят фо може да стане...иначее..най-добре е да направи аборт..не е нужно ти да се товариш и да се мъчиш да отгледаш тфа дете само заради безотговорността на сестра ти...
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Да правиш секс на 14 години....Лелее.Според мен аборт,но първо идете в аптеката има разни хапчета които се пият след определен период..ама тва си е безотговорна работа...
Вече е късно за такива хапчета. Те се пият до 72 часа след акта, а вече минаха много повече от 3 дни. Пък и нали си е правила тест за бременност. Тя може да се засече 2 седмици след акта. Не говорете такива глупости. Няма какво друго да се направи освен аборт.Първоначално написано от kis4ety
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Вярно абортът е единственото нещо, което може да стане и е правилно/възможно в тази ситуация.
Поздравления за загрижеността ти, пробвай обаче да я постегнеш тая дивачка. Освен ако тя сама не се стегне след случилото се.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
em vashte naistina sa vinovni ko ne izlizat ot relsi iznervqniq i tem podobni tq nqmashe da stane kurvolqk mi shteshe da zubri i specialno sled kato abortira 3 pati nqma da moje da rajda ve4e .... ako e bilo po vzaimno saglasie... da ne vi puka mojete da kajete 4e e bilo na sila i da go varnete edin klas nadolu :P
е полезна тема който се интересува : те така се става курваа ...... ваште са виновни ама и сестра ти и тя не мисли ли ?????? баси кухото
Можете да ме помислите за олигофрен, болен мозък и напълно откачена, но според мен едно бебе не трябва да се убива, колкото и голяма пречка да е в този момент. Като бях на 14 и аз си мислех, че ако се случи, ще правя аборт, но по-късно установих, че и малкият зародиш също има душа и убивайки го върша много брутален грях. А и трябва хората да започнат да осъзнават, че колкото и неподходящ да е моментът, едно дете никога не е нещо толкова ужасно. Особено щом имате някаква възможност да го отгледате. А и не мисля, че детето на сестра ти е чуждо, както казват повечето тук. То е на сестра ти. Може да е пълна глупост и безумие на пръв поглед, а и факторът "какво ще кажат хората" още повече променя нещата, но не мисля, че това е причина да убиеш дете, а и аборт на такава възраст - 14г. може да я лиши от възможността изобщо някога да има деца. Вярно, че и на бащата ще му се стъжни, но това е положението. Иначе единственият легален начин да се направи аборт, е родителите да подпишат, че са съгласни, но доста момичета правят аборти с фалшиви лични карти или с кихане на повече пари. Помислете добре преди да предприемете тази крачка, но според мен, щом имаш някаква възможност да отгледаш това дете, колкото и проблеми да създава това, по-добре така, отколкото да го отстранявате. Детето носи щастие и свежест в един дом и в едно семейство, дори и да е нежелано първоначално. Да, променя тотално живота ти, но към добро. Ставаш по-отговорен и обичащ. Един познат така не е бил желан като е заченала майка му, но докато се накумят да го махнат, вече е било късно и днес представя България на олимпиади по физика из света, а освен това е и такъв пич, че света би загубил много, ако го нямаше. А и ако сестра ти роди, после няма да има нормално детство, най-малкото ще спре с купоните и ходенето по мъже, но това може и да е за добро. Айде млъквам. Успех с решението и изпълнението и ако можеш да кажеш какво все пак сте решили и направили.
mirelchetu бебето наистина не е чуждо но с останалото не мога да се съглася..
в смисъл да родиш на 14 не е толкова лесно..
целия ти живот се променя .. и откровенно казано наи вече някак си проваляш бъдещето /ако имаш големи планове за него../ наскоро бях в ситуация че с гаджето ми се бяхме подплашили да не е станало гаф и покраи това почнахме да обсъждаме какво ще стане ако все пак нещо стане .. инт се доста и .. да опасно е но технологията днес е различна .. освен това тя е на 14 .. в смисъл малка е и има повече сила в организма и за аборт .. и има доста начини за махане на бебето освен да идеш в болницата и да ти го махнат там .. нз четохме някъде за някаккви хапчета.. /сега до колко в България са разпространени НЕ ЗНАМ ........./ та относно какво мисля ... мисля че е ужасно безотговорно да е почнала на 14 и още повече да е забременяла ... но също мисля че има страхотна сестра до себе си и каквото и да направите то ще направите решение за което после няма да съжелявате...
бой бой убий го тоя извънземен зародиш той е като от филма Alien ще изкочи от корема и ще я убие !
Всички които пишете че родителите имат вина сте ПЪЛНИ ШМАТКИ.Дори и на 12 години да е момичето пак може да отиде по купони.В днешно време всички ходят.Не си мислете че съм някъв задръстен дъртак.На 15 съм и съм момче.Едва ли тяхните са и навряли к*ра на ония в вагината на дъщеря им.А на сестра и ще кажа че съм съгласен с някое от първите мнения и да направи аборт.Аз имам сестра която е по голяма от мен и ако сгафя някъде никога не ме е предавала на наще.
![]()
едно бебе наистина променя живота на хората но не съм на мнение че ако тя роди детето на 14 години всичко ще се промени към добро .. първо че тя още не се развита напълно и може да има проблеми при раждането второ че тя няма да има образование и като порасне вместо да учи за лекар адвокат или там за каквото иска щеходи да работи за по 200 лева най много да чисти .. нещата не са толкова прости колкото изглеждат ...е да вярно е че ако се роди детето че ще го обикне още откакто го погледне на бял свят но това не е достатъчна причина да садържи бебето .. не обвинявам и тя греши както всеки човек и както каза някои че можела да бъде готово и да се е пазила ..и все пак е по добре да абортира а доколкото чуждите мнения (мненията на хората) не плащате данък обществено мнение![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ти си добра сестра , моя брат би ме оскубал и такъв бой щеше да ми хвърли , че щях да абортирам сама ... Е прекалих малко...Щом вече си решила , че трябва аборт , какво друго да ти кажа , идете в някоя клиника и го направете .. Ти си достатъчно голяма за да предцениш дали да се консултираш преди това с родителите ви .
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Когато бях 8 ми клас една моя съоченичка забременя, но все пак запази детето и сега то сигурно ще стане на 3 годинки г/д. Абората е много опасно нещо, въпреки че е по разумното решение. Но ако все пак запази детето то няма да е виновно за грешеката на сестра ти и небива да страда в някои пансион, защото вяко дете има правото да живее в дом с грижовни родители независимо колко са годишни. Успех, дано вземете правилното решение.
знам ли и аз какво да кажа - просто голямата сестра се е отчаяла, докато малката си чеше крастата. Хубаво е, че поне го е споделила това, защото сега нямаше какво друго да прави освен да циври. Нека да си ходи по купони.. няма значение, че е малка, ама да си държи занапред краката затворени!
Дано това да й е било за урок.![]()
Когато имаш подкрепата на семейството си, особено такава добра и любвеобилна сестра, можеш да се справиш и с детето и с ученето! Ако иска да стане лекар, ще стане и с дете на ръце. Майка ми в III курс с подутия корем аз й ритам корема отвътре, двегодишният ми по онова време брат й рита корема отвън(виждал му се прекалено издут и решил да го спада) и пак е успяла, просто защото е получила подкрепа от баща ми и бабите. Разбира се разликата е огромна, но не е невъзможно и не е толкова голяма трагедия и според мен си струва. А голямата сестра и приятелят й имат възможността да се грижат за детето до голяма степен. Предполагам и родителите им още са млади. Не е толкова ужасно и страшно, колкото и да е малка. И аз знам едно момиче, което роди в 9 клас, беше трудно, а и всички говориха, но сега си има едно здраво, красиво и умно дете и не съжалява за избора си. А и наличието на дете не означава, че животът свършва! Напротив! Започва нов. Аз лично, ако имах малка сестра, която е бременна, бих се борила със зъби и нокри това дете да се роди. Разбира се всеки със схащанията и идеалите си. Все пак ми е интересно какво точно са направили, но авторката мълчи. Представям си какво им е.![]()
виж сега това си е твоето мнение и не го опорствам но се замисли че не е толкова лесно 1вото защото няма кой да го гледа бебето ако стане така че момичето си продължи образованието какво шете стане ? родителите и трябват да напуснат работата за да гледат детето или пък сестра и да го гледа и мислиш ли че е лесно да учиш и вдругото време да гледаш дете в стаята? ами ако трябва да отиде на изпит как ще остави детето само на кой сте го остави на съседката? ?? другия случеи е да напуснат майка и или баща и ти знаеш ли колко трудно се издържа 2 момичета от които едното му трябват учебници дрехи за училище и студентка (сигурна съм че и потпомагат финансово) и на всичкото отгоре и бебе това са мн грижи пък остави парите ами просто наистина няма кой да го гледа бебето винаги съм била против абортите но в такива ситуации са нужниПървоначално написано от mirchetu
p.с искам да ти кажа че не опрствам мнението защото всеки има свое но просто ти казвам ситуацията
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
за авторката-просто нямам думи,много хора могат само да съжаляват,4е нямат сестра като теб,самия факт,4е я подкрепяш и пазиш все още тайната й говори колко я оби4аш.Със сигурност не ти е било лесно да приемеш признанието й и евала,4е й помагаш.
Идва ве4е другият проблем.Просто както и да го въртим и да го су4ем,износването на едно дете на тази възраст е просто ужасно трудно най-ве4е психи4ески и най-правилното решение е аборт.
Няма какво да я съдим.Дори и вси4ко да е било ОК и да са се пазили и в най-перфектните неща понякога има издънка.Вярно малка е на години,но може би е по зряла на ум,въпреки,4е така като 4етеш и ти се струва,4е моми4ето е мн глупаво,но както казах двете неща не е задължително да вървят заедно.Друг е въпроса,4е тя може да е сгрешила,4е е готова и за това животът я е наказал.Дано след вси4ките тези препятствия вси4ко да се оправи и тя да разбере,4е сексът не е нещо за забавление,той е нещо специално и изисква нужната предпазливост и внимание.Вярно,предполагае мият аборт ще й остави дълбока психи4еска травма,но поне може да й бъде обица на ухото за по-натам.
Силно се надявам вси4ко да мине гладко и вие две4ките да се оправите и да не ви се налагат грижи за подобни проблеми пове4е.
п.с.Все пак може да ни осведомиш какво е станало,4е и ние май ве4е доста се вживяхме в темата,та да ни успокоиш,ако не друго![]()
![]()
опитай се да постъшиш по правилниа начин ти знаеш кой просто кажи на родителите си най добре![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Аборта е вид убийство! Аборта е грях! Защо е нуждо да се отнеме нечий живот на едно дете, което не е виновно за появата си?
Въобще не съм съгласен с тебе!Първоначално написано от amazonkata90
РЕШЕНИЕТО Е ДА СИ ПРЕРЕЖЕЖ ВЕНИТЕ!!!![]()
GTA Stunting