.
Затворена тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 340
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Решението е аборт.
    А ти не си прецаквай живота, отглеждайки чуждо дете.
    Въобще не съм съгласен с тебе!
    РЕШЕНИЕТО Е ДА СИ ПРЕРЕЖЕЖ ВЕНИТЕ!!!
    А твоето решение е да се гръмнеш!

i spored men vinata ne e v roditelite 6tom edna du6terq e stanala otgovorna i misle6ta zna4i vinata za gre6kata e izcqlo na malkata. Az su6to sum na 14 i prez um ne mi minava da pravq sex na tazi vuzrast o6te pove4e bez redpazni sredstva. Za sega aborta e nai-dobroto re6enie no vse pak tova trqbva da s obmisli mn vnimatelno. I dano na malkata i doide akula v glavata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awe roditelite ne sa vinovni..mnogo e gadno da si sedi6 v ky6ti....tq si e vinovna ima prezervativi..kato e stanal problema..ima i protivoza4aty4ni za sled seks....sq ve4e kato e stanala belqta da ne si razvalq jivota i abort
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Голям фен
    a aborta kog amoje da se napravi s misal ima li granica

Град
    Някъде по широкия свят...

Re: Бременна ... на 14?!

Цитирай Първоначално написано от summer_in_the_city
    Здравейте първо! Проблемът ми е в общи линии доста разпространен, поне доколкото четох във форума, но всъщност е по-нестандартен. Аз съм на 22, студентка, но все още живея с нашите. Сестра ми е в гимназията, на 14 години. На тия години аз си играех с момичетата пред блока и през ум не ми идваше да мисля за целувки или натискане, но явно сегашното поколение е по-напред с нещата
    И така, момичето ходи по купони,излиза късно вечер,в къщи постоянно звънят някакви момчета. Наясно съм с факта, че е "достатъчно голяма, за да излиза на срещи с момчета", но съм шокирана от това, което излезе накрая. Сестричката ми, представете си, вече си е направила сефтето. Няма да разказвам как се стигна до това признание,важното е, че го е споделила с мен. Добре, примирих се, не съм чак дотам старомодна, момичета - всякакви. Като не й е дошъл рано умът в главата, вече е късно,няма какво да се прави. Майка ми и баща ми не знаят, те са изключително консервативни и ще се получи наистина неловка ситуация.
    Дотук добре. Само че оня ден сестричката ми звъни по мобилния и ми казва веднага да се прибера вкъщи, спешно било. Отивам и я виждам заляна в сълзи. Какво е станало ли? Момичето е бременно.
    Гледах я поне десет минути зяпнала, ама отидохме, направихме два теста за бременност - положителни. И двете сме притеснени, шокирани ... Решението, естествено, е аборт. Тя е прекалено малка, незряла и откровено глупава, за да се грижи за дете, а аз нямам възможността да го отгледам. Мислила съм и за този вариант, да го роди в краен случай и аз да го отгледам, само че най-вече ме е страх за сестра ми. На нашите няма и да казвам.
    Не знам съвети ли търся, обвинения, съпричастност ... кажете какво мислите просто
    Не те обвинявам ,но такива като безотговорната ти сестра ме изкарват от релси,ако роди обричате още едно човешко същество на лош живот,ако пък предприемете аборт изобщо лишавате една бъдеща личност от живот,няма ли начин родителите ви да отгледат детето?
    Смисъл според мен е по-добре да им кажате,все пак може и това да е най-доброто решение,знае ли се поне,кой е бащата,ако се знае потърсете отговорност и от него(предполагам ,че е поне с една две години по-голям от сестра ти.И кой забога я е пускал вечерта по купони и подобни на 14? Та аз съм почти на 16(без няколко дена) и много рядко се случва да не се прибера вкъщи.Мисля ,че трябва да проведете един сериозен семеен разговор ,все пак родителите са с повече опит в това отношение и по-добре ще преценят ситуацията.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

А не е ли по-добре да не действате самички със сестра ти, а да кажете на родителите ? Все пак тя е непълнолетна (че даже и малолетна) - те трябва да знаят според мен.

Re: Бременна ... на 14?!

Цитирай Първоначално написано от summer_in_the_city
    Здравейте първо! Проблемът ми е в общи линии доста разпространен, поне доколкото четох във форума, но всъщност е по-нестандартен. Аз съм на 22, студентка, но все още живея с нашите. Сестра ми е в гимназията, на 14 години. На тия години аз си играех с момичетата пред блока и през ум не ми идваше да мисля за целувки или натискане, но явно сегашното поколение е по-напред с нещата
    И така, момичето ходи по купони,излиза късно вечер,в къщи постоянно звънят някакви момчета. Наясно съм с факта, че е "достатъчно голяма, за да излиза на срещи с момчета", но съм шокирана от това, което излезе накрая. Сестричката ми, представете си, вече си е направила сефтето. Няма да разказвам как се стигна до това признание,важното е, че го е споделила с мен. Добре, примирих се, не съм чак дотам старомодна, момичета - всякакви. Като не й е дошъл рано умът в главата, вече е късно,няма какво да се прави. Майка ми и баща ми не знаят, те са изключително консервативни и ще се получи наистина неловка ситуация.
    Дотук добре. Само че оня ден сестричката ми звъни по мобилния и ми казва веднага да се прибера вкъщи, спешно било. Отивам и я виждам заляна в сълзи. Какво е станало ли? Момичето е бременно.
    Гледах я поне десет минути зяпнала, ама отидохме, направихме два теста за бременност - положителни. И двете сме притеснени, шокирани ... Решението, естествено, е аборт. Тя е прекалено малка, незряла и откровено глупава, за да се грижи за дете, а аз нямам възможността да го отгледам. Мислила съм и за този вариант, да го роди в краен случай и аз да го отгледам, само че най-вече ме е страх за сестра ми. На нашите няма и да казвам.
    Не знам съвети ли търся, обвинения, съпричастност ... кажете какво мислите просто
    Ами според мен ти си една от многото които се гаврят със съфорумците.Та ти сама си противоречиш,уж родителите ви са консервативни а я пускат по купони.И дори и тя сама да ходи те пък да не са сляпи че не виждат че 14 годишната им дъщеря не се прибира на време.
    2.Как така ще поди детето и няма да казвате на родителите ви?Какво да не би да са почнали вече и бебета да "местят" от една "жена" в друга.
    Ако е истина ще и помогнеш като кажеш на вашите а не като я прикриваш,защото бременноста е най-малкия и проблем,пък и вашите трябва да вземат мерки.Та тя е на 14 все пак
    А ако направи аборт,тя не лишава само едно човешко същество от правото му на живот,тя лишава цели поколения,замислете се.Въпреки че дори и да го роди(ако както казах вече не се ебаваш с на)тя пак ще го лиши от много неща.
    Сестра ти е изключително глупава и безодговорна и за това не е виновна само тя но и родителите ви
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Решението е аборт.
    А ти не си прецаквай живота, отглеждайки чуждо дете.
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    ВаРнАаАа
    ami vij i moqta sestra e bremenna,no e na 20 {pochti 21} i pak ne e gotova da zadurji bebeto..kamo li za tvqta 14 godishna sestrichka!!NE ZAPAZVAITE BEBETO!!Moje da e jestoko i drun dru,no po-dobre da ubiesh edin jivot ot kolkoto da spasish edin i da zakopaesh tvoq i na sestra ti..abortite sa tri vida i se pravqt do 3-tiq emsec
    1-ako e vse oshte v 1-ta sedmica se pravi s injekciq
    2-drugiq e s vakum
    3-toi e nai loshiq variant ako bebeto e prekaleno golqmo za vakum i se dulbae v utrobata vse edno dulbaesh ot korata na pupesh..toi e i nai opasniq,no vse pak e reshenie a i ne misql che sestra ti e tolkova naprede
    zavedi q na ginekolog za da se informirash v koq sedmica e i toi sam shte vi kaje koi e pravilniq abort.SPECIALNO ZA TOZI SLUCHAI ABORTA E RESHENIETO!!! NE ZAPAZVAITE BEBETO !!!

Съчуствам и та ако направи аборт може никога да си няма деца

emi spored mene trqbva da napravi abort ama i na va6ite trqbva da kajete. nedai si boje se slu4i ne6to na neq posle ti izliza6 vinovna. kajete im pone da vi e 4ista suvestta
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    emi spored mene trqbva da napravi abort ama i na va6ite trqbva da kajete. nedai si boje se slu4i ne6to na neq posle ti izliza6 vinovna. kajete im pone da vi e 4ista suvestta
    +1

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Lo6o,kajete na va6te pone,te trqbwa da znaqt spored men
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Аборта е вид убийство! Аборта е грях! Защо е нуждо да се отнеме нечий живот на едно дете, което не е виновно за появата си?
    Че е грях,грях е.Ама детето в момента е нищо,не е живо така че..

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Нещо ми обягва...Уж родителите са консервативни, а пускат дъщеря си по купони и да не се прибира по цяла вечер.Как става този номер?
    Да наистина как така като са консервативни я пускат да излиза късно вечер Аз също съм на 14 вече почти 15,ии изобщо не съм давала повод на гаджето ми да мисли за секс.Аз също излзам,пускат ме на купони,но с мярка и имам вечерен час.Това че родителите ви са разрешили на сестра ти да излиза когато си пожелае според мен е проблемът

Град
    на кънда мънда в дивия
    ем честно да ти кажа аборт...но има и такива като братовчедка ми,която е на 17 и вече има момиче на 2 месеца...нз просто мензис и акъл не ти ли доидат навреме не ги чакай....нз аборт

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Аборт !! тва май остана сам0 като варянт

just f**k y0u !?!

Лоша работа. И според мен е най-добре да кажете на родителите си. Няма какво да криете.. сестрати да е мислила, какво прави. Естествено не е забременяла по свое желание, но това, че го е направила на 14.. Не пресприемайте аборт преди да сте се консултирали с родителите и генеколога, защото ако се влошат нещата.. едва ли ще се чувстваш добре.. все пак ти не си казала и ти си била отговорна в случая...
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Колкото и гадно да звучи - решението в случая е АБОРТА според мен трябва да кажеш на родителите си а не сама да се оправяш с нея ... представи си недай си боже по време на аборта нещо да се обърка пак казвам НЕДАЙ СИ БОЖЕ после ти ще носиш отговорността в шок съм даже кажи освен на родителите си и на оня пиклио дето е колкото тея "татенцето" да носи и той няква отговорност - поне да помогнат с пари ако не с друго щот един аборт е към 300-400 лева или поне така съм чула Това момиченце заслужава един хубав бой ... ма няма да има никакъв смисъл от него отидете при гинеколог и се посъветвайте с него дано помогне НЕ СИ ДЛЪЖНА ДА ГЛЕДАШ ДЕТЕТО И !!! успех

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    Колкото и гадно да звучи - решението в случая е АБОРТА според мен трябва да кажеш на родителите си а не сама да се оправяш с нея ... представи си недай си боже по време на аборта нещо да се обърка пак казвам НЕДАЙ СИ БОЖЕ после ти ще носиш отговорността в шок съм даже кажи освен на родителите си и на оня пиклио дето е колкото тея "татенцето" да носи и той няква отговорност - поне да помогнат с пари ако не с друго щот един аборт е към 300-400 лева или поне така съм чула Това момиченце заслужава един хубав бой ... ма няма да има никакъв смисъл от него отидете при гинеколог и се посъветвайте с него дано помогне НЕ СИ ДЛЪЖНА ДА ГЛЕДАШ ДЕТЕТО И !!! успех
    Съгласен Съм

just f**k y0u !?!

Манафи...

Вие сте много смотани !!!!

Първо не ви разбирам като кажете, че не си помисляте за секс на 14 - 15 години. Вие да не живеете в джунглата?! Много сте смотани!!!!

Ти дето пишеш във форума икакво очакваш да ти кажат тука? Някой едва ли ще ти даде умно мнение. Не си малка седни и помисли като голям човек. Интернета няма да ти реши проблемите.АААА и да ти каа нещо преди да седнеш да мислиш - НЕ КАЗВАЙ НА ВАШТЕ!!!! Няма да и помогнеш най-много да я пратат на площадката пред входа да спи, така би напраила майка ми с мене.

Жал ми е ама кво да направа да се е пазила. Абе не е свършил живота ще се оправите някакси. Успех.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Оле ужас е това на 14 год да е бременна.. аз съм на толкова и само като си го представя.. не зная Ако бях на нейното място не зная как щях да се чувствам, а и нямам по-голяма сестра
    Сигурно и е ужасно гадно.. не мога да си представя как се чувства, това със сигурност ще я травмира много Но трябва да и помогнеш, аз се надявам всичко да е добре с вас и да и дойде акъл в главата..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Не мисля че на тая възраст може да роди...Ако задържи детето може да стане много по лошо,отколкото ако направи аборт..А и нали се сещаш,че ваще ще разберът че е бременна след 2-3 месеца? Такаче хващайте се за ръчичка и отивайте да проверите как седят нещата с аборта...А и това да си прецакаш образованието и живота като се нагърбиш с чуждо дете..Вижда ми се глупаво.. (Мое мнение)
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си