.
Затворена тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 340
    Град
    Барбадос
    Много лошо за съжаление вината е изцяло на родителите дано да се оправите по някакъв начин успех !
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Вие сте много смотани !!!!

Първо не ви разбирам като кажете, че не си помисляте за секс на 14 - 15 години. Вие да не живеете в джунглата?! Много сте смотани!!!!
    Едно е да мислиш за секс, друго е да го правиш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Авторката?Къде е?Толкова съвети и прочие,поне едно мерси да каже...

Emm kolkoto i gadno da zvuchi, momicheto trqa da naprai abort P1rvoto koeto e tq nqma da moje da rodi, a i da predpolojim, che izbere varianta deteto da se rodi... Kak mislite, che shte gledat drugite na neq Off.. Prosto ne moga i da si pomislq zashto go e napravila A kolkoto do tova, che "trqa da otnese edin hubav boi", ne s1m s1glasna.. Prosto nqma smis1l.. Vsichko e storeno A da i ne se bezpokoite.. Vsichko she se opravi po nqk1v nachin Uspeh

Град
    София
    Какво стана?
    Момиче съм.

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Решението е аборт.
    А ти не си прецаквай живота, отглеждайки чуждо дете.

Цитирай Първоначално написано от Zqpkov
    Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    Колкото и гадно да звучи - решението в случая е АБОРТА според мен трябва да кажеш на родителите си а не сама да се оправяш с нея ... представи си недай си боже по време на аборта нещо да се обърка пак казвам НЕДАЙ СИ БОЖЕ после ти ще носиш отговорността в шок съм даже кажи освен на родителите си и на оня пиклио дето е колкото тея "татенцето" да носи и той няква отговорност - поне да помогнат с пари ако не с друго щот един аборт е към 300-400 лева или поне така съм чула Това момиченце заслужава един хубав бой ... ма няма да има никакъв смисъл от него отидете при гинеколог и се посъветвайте с него дано помогне НЕ СИ ДЛЪЖНА ДА ГЛЕДАШ ДЕТЕТО И !!! успех
    Съгласен Съм
    Напълно съгласна съм все още съм в шок между другото 14 години ...дете .. не ми се вързват

Eho0 avtorkata nqma li da kajesh kvo stana???
    I <3 Tokio Hotel

Цитирай Първоначално написано от hello12345
    Eho0 avtorkata nqma li da kajesh kvo stana???
    И аз това чакам.
    Behemoth \m/

emi ti si napravila vsi4ko vazmojno da q opazi6 ot takiva ne6ta ama to kvot si napravi6 drug nemoje da ti go napravi. emi az sam sig 4e vie 6a namerite re6eni ot tozi golqm problem.ti sas sog ne si vinovna za n6.

на една моя приятелка се случи същото тази година...тя е на 16...но все пак...
    даже бях при нея когато си прави теста и наистина беше ужасно...тя пържо не иска6е да повярва че е истина...
    решихме че техните не трябва да знаят,събрахме пари и тя направи аборт,въпреки че беше рисковано и можеше да има тежки последствия...но слава богу всичко мина добре и тя сега е в перфекно състояние
    за това че моят съвет е аборт...доста е странно момиче на възрастта на сестра ти да има дете...а и другият проблем са родителите...

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    И аз мисля че родителите ви имат вина...е не цялата но все пак мисля че е голяма част Наистина много тъжно.
    Бе като се замисля, баш цялата си е!
    Като почнем от възпитание, до контрол и т.н..
    Не е върно!Когато 1 момиче иска секс то ще си го намери независимо колко строги са родителите му!Може 1 път в седмицата да излиза за 2 часа(примерно) и пак може се наебе и да забремене!!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Не е върно!Когато 1 момиче иска секс то ще си го намери независимо колко строги са родителите му!Може 1 път в седмицата да излиза за 2 часа(примерно) и пак може се наебе и да забремене!!
    тва доказва че жените сме животни относно секса
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    При всички е така!Всичи във 1 момент почваме да си го търсим а в днешно време е много лесно да си го намерим!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    При всички е така!Всичи във 1 момент почваме да си го търсим а в днешно време е много лесно да си го намерим!
    точно така
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Никъде и Навсякъде
    I poukata ot cqlata tazi istoriq e 4e trqbva da se polzvat prezervativa makar i te da ne sa sigorni na 100% no vse pak e po dobre ot ni6to

леле Боже направо съм в шок
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Родителите ти са виновни..
    Мен моите ме контролират на всяка крачка, така че не се е стигало до подобни ситуации, няма и да се стигне.
    Къде им е акъла да пускат дъщеря с по купони с момчета?

о фак
    I'm the ripper, the angel of death
    The brutalenforcer of all divine laws
    With a mystic voice in my head
    I'm the ripper, the bringer of death
    So you better never meet me
    Because then you'll take your final breath

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Родителите ти са виновни..
    Мен моите ме контролират на всяка крачка, така че не се е стигало до подобни ситуации, няма и да се стигне.
    Къде им е акъла да пускат дъщеря с по купони с момчета?

Колко си зле!Не само по купони се прави секс!

Град
    Sofia
    Ne go davaite v seropitalishte po dobre go vzemi ti no ne onishtogavaite givota na malkoto sladur4e to e nevinno!!!

Не че се опитвам да я оправдая...Но вече повечето момичета правят секс за първи път именно на тази възраст.Не съм сигурна,че подобно решение може да бъде взето разумно,но твоята сестра идва ли е му е мислила много-много и едва ли е имала сериозна връзка.Но гафове винаги могат да станат,дори и когато се вземат предпазни мерки.Всичко може да стане.Не бързайте толкова да нападате момичето-ясно е,че сама си е виновна.Но не сме запознати със ситуацията чак толкова,че да я съдим на сигурно!Дано нещата се оправят...Ясно е,че решението е аборт,дори и да има кой да отгледа детето...Как едно 14-годишно момиче ще износи едно бебе?Ами училището?Ами животът й?...Сложно изглежда,пиши,за да разберем какво е станало..

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    София
    здрасти,
    До колкото съм запознат, за извършване на аборт трябва да има разрешение от двамата родителя, ако се прави е лицензирана клиника и ако лицето не е навършило пълнолетие. Точно заради това лично моят съвет е по- скоро да уведомиш родителите ти, за да изберете добър екип от специалисти и добра клиника, а и няма как да скриеш отсъствието на сестра ти от вас за около седмица.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    И аз мисля че родителите ви имат вина...е не цялата но все пак мисля че е голяма част Наистина много тъжно.
    Бе като се замисля, баш цялата си е!
    Като почнем от възпитание, до контрол и т.н..
    на 14 години то и аз съм на толкова а през ума не ми е минавало да правя секс а камоли да имам бебе и аз мисля че трябва да направи аборт

а колкото до аборта...приятелката ми го направи без знанието на родителите и;] събра пари момичето, отиде с гаджето си,което дори не е пълнолетно...остави другото, обаче отидоха и при един от наи добрите лекари в града...
    мисля че струваше около 100 лв после се взимат и някакви антибиотици три дни мисля че беше...след около месец отиваш за преглед и после ако няма никакви усложнения момичето направо забравя за слу4чката(не буквално де)...
    надявам се малко или много да съм помогнала защото както ти го преживяваш със сестра си така и аз го преживях с приятелката ми знам какво е чувствота колкото до родителите...както казах не сме им казвали...не мислим да им казваме,а и според мен няма от къде да разберат...за това че...по скоро не им казвайте,ако вече не сте го сторили де;]
    и хаиде казвай после какво е станало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си