- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ... на 14?!
Много лошо за съжаление вината е изцяло на родителитедано да се оправите по някакъв начин успех !
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Едно е да мислиш за секс, друго е да го правиш.Първоначално написано от Maskata
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Авторката?Къде е?Толкова съвети и прочие,поне едно мерси да каже...![]()
![]()
Emm kolkoto i gadno da zvuchi, momicheto trqa da naprai abortP1rvoto koeto e tq nqma da moje da rodi, a i da predpolojim, che izbere varianta deteto da se rodi... Kak mislite, che shte gledat drugite na neq
Off.. Prosto ne moga i da si pomislq zashto go e napravila
A kolkoto do tova, che "trqa da otnese edin hubav boi", ne s1m s1glasna.. Prosto nqma smis1l.. Vsichko e storeno
![]()
![]()
A da i ne se bezpokoite.. Vsichko she se opravi po nqk1v nachin
Uspeh
![]()
![]()
Какво стана?![]()
Момиче съм.
Напълно съгласна съм все още съм в шок между другото 14 години ...дете .. не ми се вързватПървоначално написано от Zqpkov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eho0 avtorkata nqma li da kajesh kvo stana???
I <3 Tokio Hotel
emi ti si napravila vsi4ko vazmojno da q opazi6 ot takiva ne6ta ama to kvot si napravi6 drug nemoje da ti go napravi. emi az sam sig 4e vie 6a namerite re6eni ot tozi golqm problem.ti sas sog ne si vinovna za n6.
на една моя приятелка се случи същото тази година...тя е на 16...но все пак...
даже бях при нея когато си прави теста и наистина беше ужасно...тя пържо не иска6е да повярва че е истина...
решихме че техните не трябва да знаят,събрахме пари и тя направи аборт,въпреки че беше рисковано и можеше да има тежки последствия...но слава богу всичко мина добре и тя сега е в перфекно състояние
за това че моят съвет е аборт...доста е странно момиче на възрастта на сестра ти да има дете...а и другият проблем са родителите...
тва доказва че жените сме животни относно сексаПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
точно такаПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
I poukata ot cqlata tazi istoriq e 4e trqbva da se polzvat prezervativa makar i te da ne sa sigorni na 100% no vse pak e po dobre ot ni6to![]()
![]()
![]()
леле Боженаправо съм в шок
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Родителите ти са виновни..
Мен моите ме контролират на всяка крачка, така че не се е стигало до подобни ситуации, няма и да се стигне.
Къде им е акъла да пускат дъщеря с по купони с момчета?
о фак
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
Не че се опитвам да я оправдая...Но вече повечето момичета правят секс за първи път именно на тази възраст.Не съм сигурна,че подобно решение може да бъде взето разумно,но твоята сестра идва ли е му е мислила много-много и едва ли е имала сериозна връзка.Но гафове винаги могат да станат,дори и когато се вземат предпазни мерки.Всичко може да стане.Не бързайте толкова да нападате момичето-ясно е,че сама си е виновна.Но не сме запознати със ситуацията чак толкова,че да я съдим на сигурно!Дано нещата се оправят...Ясно е,че решението е аборт,дори и да има кой да отгледа детето...Как едно 14-годишно момиче ще износи едно бебе?Ами училището?Ами животът й?...Сложно изглежда,пиши,за да разберем какво е станало..![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
здрасти,
До колкото съм запознат, за извършване на аборт трябва да има разрешение от двамата родителя, ако се прави е лицензирана клиника и ако лицето не е навършило пълнолетие. Точно заради това лично моят съвет е по- скоро да уведомиш родителите ти, за да изберете добър екип от специалисти и добра клиника, а и няма как да скриеш отсъствието на сестра ти от вас за около седмица.
на 14 години то и аз съм на толкова а през ума не ми е минавало да правя секс а камоли да имам бебе и аз мисля че трябва да направи абортПървоначално написано от Цеци Пенев
а колкото до аборта...приятелката ми го направи без знанието на родителите и;] събра пари момичето, отиде с гаджето си,което дори не е пълнолетно...остави другото, обаче отидоха и при един от наи добрите лекари в града...
мисля че струваше около 100 лв после се взимат и някакви антибиотици три дни мисля че беше...след около месец отиваш за преглед и после ако няма никакви усложнения момичето направо забравя за слу4чката(не буквално де)...
надявам се малко или много да съм помогнала защото както ти го преживяваш със сестра си така и аз го преживях с приятелката мизнам какво е чувствота колкото до родителите...както казах не сме им казвали...не мислим да им казваме,а и според мен няма от къде да разберат...за това че...по скоро не им казвайте,ако вече не сте го сторили де;]
и хаиде казвай после какво е станало![]()