- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малка анкетка ;)
момичета .. къде обичате най много ..![]()
"Само не в дупето.mp3" - виж - има я в дататаПървоначално написано от tmpl
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Първоначално написано от Ферма за птици
и песента, и никът ти хахахаха забавник
![]()
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Obicham gi i trite.Zavisi kak se pravqt de.Obi4am da duham,kakto i da mi prasvat zadnika, no v pove4eto slu4ai vaginalnia pe4eli ubeditelno. Sorry za latinicata,ama pi6a ot gsm.
леле от ГСМ ти да не си връзкарка с мтел/глобул/вивателПървоначално написано от margo_93
я ония ден кат бех на село влезнах точно за 3 мин тука и ми зе 2,20
![]()
Мммммм... много трудно. И трите ги оби4амМоже би вагиналният ми е любим.
![]()
Робинята на Quench
Защо не включи телефонен...виртуален...през дрехите и т.н. Може на някой и те да са им любимиАз не си падам по секса! Вреден е!
vaginalen !!!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
пише НАЙ-МНОГО..Първоначално написано от black_wish
ами аз незнам какво да кажа...досега не съм пробвал Аналния секс...много пъти съм го правил и може да се каже че всеки един път момичето е започвало с духане.... и съм стигнал до извода че е по приятно секс+свирка!Мисля че и момичетата мислят така...да испитат двойно удоволствие![]()
![]()
Орален + Вагинален .... Анален не практикувам, и не смятам да започвам...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Обичам да правя и орален и анален и вагинален,не му отказвам за нищо
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Momi4eta vzimaite primerПървоначално написано от didi_baby
![]()
vaginalen![]()
![]()
po princip minavam nasqkade ama prez glavniq vhod si e nai dobre![]()
+1Първоначално написано от eveto_xx
Не не съм.Срещу 5лв на месец и може да седиш колктоо си искаш в нета през портала на М-тел.Сваляш си и браузваш без проблем.Първоначално написано от Anub-oO-Arak
Vaginalnia kato che li pecheli.
Първоначално написано от eveto_xx
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Обичам ги и трите. Обичам да ми духат, както и обичам да им прасвам задника, но в повечето случаи вагиналният печели убедително. Искаш ли да се запознайм, margo93? Обещавам да ти пръсвам задника за закуска. :PПървоначално написано от margo_93
wtf