- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тясно влагалище
Здравейте.Моля за нормални отговори,а не глупави подигравки.На 17 съм,още съм девствена,но мастурбирам понякога.Днес натиснах по-силно девствената си ципа и усещам,че влагалището ми е твърде тясно-тоест усещам костите там и имам чувството,че ще е много трудно проникването и ще имам проблеми за понататъчния си сексуален живот.Някой има ли подобни проблеми и ох..нз,това ме тревожи
т.7
krem4et0
You're my food, you're my water, you've got to be the devil's daughter.
Какви кости усещаш?! .. Или аз нещо не разбрах ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
еми ще ти кажа баналното - отиди на гинеколог, но не мисля, даже съм почти сигурна, че това не е проблем.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Ti sigurno i hrushtiali v cicite imash
Ne se pritesnqvai, i az sam mn tqsna. moje nai mnogo da ima6 malki problemi s pronikvaneto na maja parviq pat no posle vs e nared. A i s tova nqma da ti e trudno ako mom4eto e vnimatelno i te vazbudi dostata4no![]()
![]()
![]()
благодаря ви. а за костите се изразих много неразбираемо.просто сигурно не съм достатъчно отпусната.дано всичко е наред
You're my food, you're my water, you've got to be the devil's daughter.
Спокойно бе момиче .. И аз съм много тясна, в началото на всеки акт съм като девственица .. После се разширявам от възбудата и всичко е наред. : ) .. А даже тампон за девствени трудно си слагам .................
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от nestle
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Във влагалищет оняма кости!![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
![]()
ПРАВИЛНО!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I will love you forever!
оф нищо ти няма
а тия на тия дето им е забавно, ще им кажа да прочетат отново и да помислят пак :>
spoko macka ne se pritesnqvai! vsi4ko shte e nared po natam!
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Аз и сега ги усещам ,ама не съм толкова тясна:Д
Не се притеснявай въобще.....При всички ни първият път е бил "труден" и до някъде болезнен, но с течение на времето всичко ще се оправи![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
а в близост??Първоначално написано от zavinagi_lubov
http://pozvonochnik.info/images/text...1_skeleton.gif
Маструбирай си и не се притеснявай!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Хм, защо не хванеш да прочетеш нещо по темата вместо да питаш глупави въпроси? Първо, там няма кости. Второ, не мислиш ли, че е напълно нормално да си тясна, а? Нали си девствена!![]()
Нормално е първия път да е малко по - трудно проникването. После вече, познавайки мисленето на младежта, като се проебеш като ненормална и ще станеш като кофа, но ти не се притеснявай!!! Всички са така!!!![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Къв е тоя цинизъм бе, имай уважение към момичето бе, тъпанарПървоначално написано от Slain
![]()
Аз трудно слагам тампон, ама като съм възбудена нямам проблеми с акта(е, боли понякога в началото, но после е ОК). Влагалището при секс се удължава и разширва двойно..споко.