- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сериозно питам
нормално ли е момче което ме харесва до вчера да е слушало чалга а днеска да ми разпраа че обожава тиесто само заради мен![]()
![]()
![]()
.!.
еммм явно е възможно![]()
So free
секви келеши има...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Значи отговора е ДА ... просто иска да ти се хареса детето ...
So free
Тя е побъркана,бързо я махай,бързо неможе така един ден чалга пък после.Мале нямам думи просто.![]()
est 4e e normalno, ti ako go haresva6e i ti 6te6e da proslu6a6 nabarzo 4algaa i moje da si e promenil vkusa,ddz.
![]()
[22:39:29] Force каза: zn li 6to iskam da doidat tokio hotel v bg(h) (*)
[22:39:45] Out of space ..каза: baahhhh..tiq sa pedali
[22:39:45] Out of space ..каза:
[22:39:51] Force каза: ne znae6 li 6to
[22:39:51] Force каза:
[22:40:02] Out of space ..каза: 6to
[22:40:02] Out of space ..каза:
[22:40:06] Force каза: za da gi ubiq
[22:40:07] Force каза: ..
[22:40:15] Out of space ..каза: ay
[22:40:17] Out of space ..каза: taka sta
[22:40:17] Out of space ..каза:
idiooooot
.!.
комиците 2.0![]()
![]()
ем шо да не си сменя вкусовете..то и тиесто пускат тук-там, не е да захареса аврил или рияна..
Бих казала само едно...Красив УМ.Първоначално написано от woshia_style
мда...ай ноу датПървоначално написано от Pliok0019
.!.
Първоначално написано от CBupen`3aeK
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Оххх..и аз преди няколко месеца се чудех това... но явно е възможно,друг е въпроса дали е нормално![]()
И мен някъв чалгар дето ме харесваше преди няколко месеца ми обяснява колко била яка песента на /няква чалгарка беше/ и аз му викам-ма аз не слушам чалга.А кво слушаш? -Ми d'n'b -ООоо ама тва аз от колко време се каня да го слушам,сега вече имам причина..и на другия ден почва да ми говори за Pendulum и Future Prophecies и коооолко ''ЯКОООООУ" е тоя стил,а на мен толкоз смешно ми стана чее....После за да се изгаавря му казах,че всъщност слушам съвсем малко d'n'b ,защото съм почнала от скоро.. и той на другия ден ми вика: Оф,абе аз слушам d'n'b от скоро ама вече започвам да се "запалвам супер-дупер яко''
![]()
Е,нямаше как-няколко дена по-късно го отрязах отвсякъде
![]()
![]()
![]()
..с тайфата на тази пейка,заедно пътуваме вече за Jamaika......
а точно ....и аз за тва говорякелеши брааат
п.п. pendulum копеле са мноо добри евала че ги слушаш![]()
.!.
Хаха,мноу ясно....еееей тамън се бях сдухала нещо,и кат се сетих за тоя "опадъчен вид" ми дойде настроението в повече
![]()
![]()
Апф.... ей ся от кеф ше ида да си срежа вените![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/леле,изтрещях мноооого здраво/ ... мнг сладко аватарче бтв
![]()
И за да не е съвсееееем безмислено мнението ми.....
Ей тва дет ти се е случило с тая тояга,и тва дет на мен ми се случи.... ме води до мисълта-Всички момчета са еднакво тъпиииииии,но различно красивиии .... това е девизът ми/ся момчетаата,ако искат нека ме псуват-така хептен ще докажат по-горната ми мъдра мисъл/
![]()
Ти си богиня,баце.![]()
кой бе бацеПървоначално написано от Bai Toq
![]()
.!.
Spored men ne e vazmijno..prosto se opita da te vpe4atli za tova si izmislq pitai go za nqkoi tekst na pesen da vidi6 kak 6te se izloji!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()