- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Арее са момчета плс помагайте...!!!
МацкоО запиши се на курс по точково терапия,може пък да помогне,но по-лесно ще е да го накараш да се съблече според мендр идеи нямам ...
![]()
+ 1Първоначално написано от psihiran
на колко години си, щом не даваш да се събличате ?![]()
Еми освен да го бараш през дрехите и не му говориш мръсотии, незнам как ще се получи да крещи ...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Само как да крещи от болка мога да ти кажа...
Хващаш му зърното и го завърташ на 360 градуса, изпитвал съм го на свой.. на свое зърно, мнооого е гадно![]()
а пък да крещи от кеф само като се съблечете![]()
Няма шанс да свърши без секс просто.![]()
Може да му стане, ама не и да стигне до оргазъм.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ааа не Го подценявай... щом тая пита как да го накара да крещи явно не обръща много внимание на малкия им приятел ...така че той рядко се радва на женска компания и току виж прекали с радостта....Първоначално написано от ЕPu
Не целта е цел, а пътят
скачай му на корема ...не няма му е кеф ама ша вика поне... или му дай мн пари хем ша му е кеф хем ша вика пък и ти ша си си в дрехите...![]()
Аз не разбирам какво толкова се стискаш - ако мъжете можеха да получат такова удоволствие само през дрехите та чак да викат, тогава секса нямаше да го има като понятие и половите органи щяха да са излишни![]()
Да ти кажа колкото повече го мислиш, толкова по-зле за теб - отпусни се и се остави в неговоте ръце![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Стисни му м***те и като изкрещи вече ще знаеш че момче е изкрещяло след твое докосване![]()
hahah nevazmojno.....![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Събличаш го и му го лапаш.Той сигурно ще се навие да се съблече,дори и ти да не се съблечеш.
Успех![]()
дам напълно съм съгласнаПървоначално написано от devine'
![]()
Гъделичкай го по стъпалата.
Така ще крещи, но не от болка![]()
=D>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
OWNEDПървоначално написано от Bubuu
![]()
GTA Stunting
Защо пък искаш да КРЕЩИ тва ми е Х много ?
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Ми
Погали го по тук по там.... ще му е супер яко ма няма да крещи...![]()
Първоначално написано от nikemilov
Lord Give Me A Sign
+1Първоначално написано от [LP
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
Бой с камшикаи да видиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма как
ama kolko da si prosta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biva-biva da si tapa ama 4ak pak tolkova
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
napravi mu svirka i vish kak shte p1shka![]()
:P h