.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Град
    в нас

Бъдете честни. Моля

Някога да сте късали с гадже и да го правите на лайно без той да го е заслужил?
    Защо постъпихте по този начин? Съжелявате ли за това ? Извинихте ли се?
    NO COMMENT

Град
    Непостоянно
    правила съм го..но съм имала причина не съжелявам ..заслужаваше го...мноо обичам да поставям хората на мястото им
    .!.

аз лично не съм ... но в това няма лошо ... ако е гаден изрод няма смисъл да му се извиняваш , но ако е било просто спонтанно избухване , ще е добре да му се извиниш ... i think

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    правила съм го..но съм имала причина не съжелявам ..заслужаваше го...мноо обичам да поставям хората на мястото им
    е да щом е бил изрод няма за какво да се извиняваш.
    NO COMMENT

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    аз лично не съм ... но в това няма лошо ... ако е гаден изрод няма смисъл да му се извиняваш , но ако е било просто спонтанно избухване , ще е добре да му се извиниш ... i think
    аз питам за човек, който безкрайно мн ви обича и вие дали сте го направили на идиот без той самия да го е заслужил това.
    NO COMMENT

Цитирай Първоначално написано от Raderfort
    Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    аз питам за човек, който безкрайно мн ви обича и вие дали сте го направили на идиот без той самия да го е заслужил това.
    Аз не съм късала така с никого,но с мен са...Да след време ми се извини...,но файда нямаше - само идеята,че не ми повярва...ме беше разочаровала тотално...
    A qui

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Пише се съжАлявам.
    И не мога да асимилирам въпроса.

Am mai ne sum go pravila ... noako si go e zaslujil - bih

Ne bih go napravila ako nqma pri4ina.... i ako slu4aino prevartq nqkoi den i go napravq 6te se izvinq!

Ами да правила съм го с човек,който мн ме обича,казвам обича защото още е така,но вече и аз него. Той не го заслужаваше,а аз се държах като шматка и сега мн съжелявам,но най-важното е че ми прости и сега сме заедно
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Голям фен Аватара на asasfdf
    аз не съм, но една го направи с мен в 5-6ти клас и за отмъщение я унижих много жестоко и докрая аз и приятелите ми се гаврехме с нея..

Град
    Стара Загора
    Чесно да си кажа...ДА. Момчето ме обичаше, но аз постъпих доста гадно с него.Той определено не го заслужаваше, ама пък и аз не се извиних.После обаче така се случи, че тръгнахме и сега вече сме си заедно.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Правила съм нещо подобно. Давах надежди и ги разбивах...а човекът отсреща наистина си струваше. Непрекъснато ми даваше подъраци, който не приемах, беше до мен в ужасно тежки ситуации и след ден-два започвах да му казвам как трябва да си намеринякоя друга, как местата на които ходим са скучни...

Не съжалявам, определено. Не го заслужаваше, но го осъзнах късно. Извиних се и сега сме приятели. Той още е влюбен в мен.

Да правила съм го, след това се чувствах нов човек, все едно се преродих, защото казах нещата, които са ме мъчили от които е боляло, защото един път бях гордо момиче, а не кученцето което бяга след него Не съжалявам за тази моя постъпка и НИКОГА няма да съжалявам, той си го заслужаваше, един път и аз го унижих, както той Унижаваше мен през всичките 8 месеца през, които бяхме заедно!

Късала съм с момче, което ме е обичало.На лайно не съм го правила опитах се всичко да е цивилизовано.Той не го беше заслужил и ми беше много трудно, но всъщност вс това стана заради момчето,което обичам и с което съм от достатъчно дълго време за да разбера,че си е заслужавало наистина,незавимо колко силно съм съжалявала за развалените отношения с човек, на когото истински държах-както и той на мен...Извиних му се,че нещата се получиха така, но съжалението още не ме е напуснало и всъщност тази тема ми отваря очетата,че може би ще си заслужава макар и след толкова дълго време да го потърся и да му кажа "Извинявай..."?
    Дълга история ... Болезнена тема ми е.... БЛАГОДАРЯ!
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    С бившият май стана така...
    Просто накрая си казах всичко какво ми е тежало, всичко което ме е дразнило..накрая всичко се изсипа върху него. Даже и го напсувах ..хаха беше в шок, "не очаквах това от теб"
    ♥ ♥ ♥

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от Junona
    Късала съм с момче, което ме е обичало.На лайно не съм го правила опитах се всичко да е цивилизовано.Той не го беше заслужил и ми беше много трудно, но всъщност вс това стана заради момчето,което обичам и с което съм от достатъчно дълго време за да разбера,че си е заслужавало наистина,незавимо колко силно съм съжалявала за развалените отношения с човек, на когото истински държах-както и той на мен...Извиних му се,че нещата се получиха така, но съжалението още не ме е напуснало и всъщност тази тема ми отваря очетата,че може би ще си заслужава макар и след толкова дълго време да го потърся и да му кажа "Извинявай..."?
    Дълга история ... Болезнена тема ми е.... БЛАГОДАРЯ!
    радвам се, че сме ти помогнали .
    NO COMMENT

Отмъщението,не връща изгубеното.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Веднъж направих нещо такова... но не съм го искала. Просто скъсах с него и когато той ме попита защо му казах че не го обичам и през цялото време съм го чуствала като най-добрия си приятел (при положение че ходихме 7-8 месеца ) и че плюс това се върнах при бившия си приятел... Оставих го по много гаден начин ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Отмъщението,не връща изгубеното.
    ама изпитваш удовлетворение....

Град
    с0фия
    м да обаче си го заслужаваше
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Мястото ти е НА ИНСТРУМЕНТА :> (сещаш се да го яхнеш... :>)
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    София
    Все още не съм го правила има мисля най-късно до 48часа да го направя и така ще го закопая,че ще го помни до края на живота си и ще съжалява,че ме е познавал.
    Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!

И аз съм постъпвала гадно....момчето беше добро, но малко....завеяно. Ядосах му се защото беше по голям от мен ама.....пълна шматка. Както и да е извиних се, прости ми и сега почти не го виждам

Re: Бъдете честни. Моля

Цитирай Първоначално написано от Raderfort
    Някога да сте късали с гадже и да го правите на лайно без той да го е заслужил?
    Защо постъпихте по този начин? Съжелявате ли за това ? Извинихте ли се?
    Не знам... Не знам защо, но съжалявам доста. Извиних се, много ясно. Даже понякога още го правя.
    И мен са ме правили на лайно без заслуга, още си чакам извиненията.
    А не мога да се обоснова аз защо го правих.. не бях наранена, защото това бивше, с което се ебавах, не го харесвах, ами се утешавах с него.. може би ми се зароди жлъч че той по принцип беше жалко момченце, но сегамного го уважавам, за приятелче го имам.. и все още му се извинявам, но той казва че няма никакъв проблем.. ит ака де ;]
    а момчето което много обичах ме правише на идиот след като скъсахме.. маса унижения и лайна, аз седя и гледам с респект. аахг : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си