- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъдете честни. Моля
Някога да сте късали с гадже и да го правите на лайно без той да го е заслужил?
Защо постъпихте по този начин? Съжелявате ли за това ? Извинихте ли се?
NO COMMENT
правила съм го..но съм имала причинане съжелявам ..заслужаваше го...мноо обичам да поставям хората на мястото им
![]()
![]()
.!.
аз лично не съм ... но в това няма лошо ...ако е гаден изрод няма смисъл да му се извиняваш , но ако е било просто спонтанно избухване , ще е добре да му се извиниш ...
i think
е да щом е бил изрод няма за какво да се извиняваш.Първоначално написано от woshia_style
NO COMMENT
аз питам за човек, който безкрайно мн ви обича и вие дали сте го направили на идиот без той самия да го е заслужил това.Първоначално написано от Cookie_
NO COMMENT
Аз не съм късала така с никого,но с мен са...Да след време ми се извини...,но файда нямаше - само идеята,че не ми повярва...ме беше разочаровала тотално...Първоначално написано от Raderfort
A qui
Пише се съжАлявам.
И не мога да асимилирам въпроса.
Ne bih go napravila ako nqma pri4ina.... i ako slu4aino prevartq nqkoi den i go napravq 6te se izvinq!![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да правила съм го с човек,който мн ме обича,казвам обича защото още е така,но вече и аз него.Той не го заслужаваше,а аз се държах като шматка и сега мн съжелявам,но най-важното е че ми прости и сега сме заедно
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
аз не съм, но една го направи с мен в 5-6ти клас и за отмъщение я унижих много жестоко и докрая аз и приятелите ми се гаврехме с нея..![]()
Чесно да си кажа...ДА. Момчето ме обичаше, но аз постъпих доста гадно с него.Той определено не го заслужаваше, ама пък и аз не се извиних.После обаче така се случи, че тръгнахме и сега вече сме си заедно.![]()
Правила съм нещо подобно. Давах надежди и ги разбивах...а човекът отсреща наистина си струваше. Непрекъснато ми даваше подъраци, който не приемах, беше до мен в ужасно тежки ситуации и след ден-два започвах да му казвам как трябва да си намеринякоя друга, как местата на които ходим са скучни...
Не съжалявам, определено. Не го заслужаваше, но го осъзнах късно. Извиних се и сега сме приятели. Той още е влюбен в мен.
Да правила съм го, след това се чувствах нов човек, все едно се преродих, защото казах нещата, които са ме мъчили от които е боляло, защото един път бях гордо момиче, а не кученцето което бяга след негоНе съжалявам за тази моя постъпка и НИКОГА няма да съжалявам, той си го заслужаваше, един път и аз го унижих, както той Унижаваше мен през всичките 8 месеца през, които бяхме заедно!
![]()
![]()
![]()
Късала съм с момче, което ме е обичало.На лайно не съм го правила опитах се всичко да е цивилизовано.Той не го беше заслужил и ми беше много трудно, но всъщност вс това стана заради момчето,което обичам и с което съм от достатъчно дълго време за да разбера,че си е заслужавало наистина,незавимо колко силно съм съжалявала за развалените отношения с човек, на когото истински държах-както и той на мен...Извиних му се,че нещата се получиха така, но съжалението още не ме е напуснало и всъщност тази тема ми отваря очетата,че може би ще си заслужава макар и след толкова дълго време да го потърся и да му кажа "Извинявай..."?![]()
Дълга история ... Болезнена тема ми е.... БЛАГОДАРЯ!
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
С бившият май стана така...![]()
Просто накрая си казах всичко какво ми е тежало, всичко което ме е дразнило..накрая всичко се изсипа върху него. Даже и го напсувах..хаха беше в шок, "не очаквах това от теб"
![]()
♥ ♥ ♥
радвам се, че сме ти помогналиПървоначално написано от Junona
.
NO COMMENT
Отмъщението,не връща изгубеното.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Веднъж направих нещо такова... но не съм го искала. Просто скъсах с него и когато той ме попита защо му казах че не го обичам и през цялото време съм го чуствала като най-добрия си приятел (при положение че ходихме 7-8 месеца ) и че плюс това се върнах при бившия си приятел... Оставих го по много гаден начин ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ама изпитваш удовлетворение....Първоначално написано от AnzaRe
м да обаче си го заслужаваше![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Мястото ти е НА ИНСТРУМЕНТА :> (сещаш се да го яхнеш... :>)Първоначално написано от woshia_style
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Все още не съм го правила има мисля най-късно до 48часа да го направя и така ще го закопая,че ще го помни до края на живота си и ще съжалява,че ме е познавал.
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
И аз съм постъпвала гадно....момчето беше добро, но малко....завеяно. Ядосах му се защото беше по голям от мен ама.....пълна шматка. Както и да е извиних се, прости ми и сега почти не го виждам![]()
Не знам... Не знам защо, но съжалявам доста. Извиних се, много ясно. Даже понякога още го правя.Първоначално написано от Raderfort
И мен са ме правили на лайно без заслуга, още си чакам извиненията.
А не мога да се обоснова аз защо го правих.. не бях наранена, защото това бивше, с което се ебавах, не го харесвах, ами се утешавах с него.. може би ми се зароди жлъч че той по принцип беше жалко момченце, но сегамного го уважавам, за приятелче го имам.. и все още му се извинявам, но той казва че няма никакъв проблем.. ит ака де ;]
а момчето което много обичах ме правише на идиот след като скъсахме.. маса унижения и лайна, аз седя и гледам с респект. аахг : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride