- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъдете честни. Моля
Правила съм го веднъж, защото първо още бях малко тъпо недорасло лапе, второ защото ходехме прекалено дълго време и на мен просто ми писна... Не съм постянен човек и такам... Пък и той ме държеше из късо и тва ме влудяваше... Ама въпреки всичко съжелявам, че го направих, защото много го обидих и до ден днешен не ми говори... Повече няма да постъпвам така...
Правила съм го..
Обаче се издразних от някои негови реплики,отнасящи се до бившата му и почнах да се чудя как говори за мен..
И накрая ми казаха..
Заслужи си го..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
На мен не ми се е случвало.Нито някой на мен,нито аз на друг.
Да, правила съм го и все още се чувствам ужасно.Историята е много дълга, но накратко: той много ме обичаше /поне тогава така казваше и го доказваше/, а на мен ми стана нещо...пък и бях още малко глупаво хлапе.Не разбирах още от такива неща.Зарязах го по отвратителен начин и още не мога да си го простя, защото въпреки, че го зарязах и тогава, и сега...още съм влюбена в него.Не се извиних.Не, че нямам смелост, просто не намирам подходящ момент.От тогава не си говорим и предполагам, че ако не стане чудо - няма и да си проговорим повече.Наистина се почувствах като чудовище...искрено съжалявам и когато се разминавам с него по улицата едва си сдържам думите "Извинявай! Извинявай! Извинявай!"... И всъщност казвам на всички в това положение - Извинете се в първия удобен миг, защото дори секунда и вече може да няма връщане назад...вече може да е късно.
Темата е много хубава и ме връща към хубави спомени, последвани от лоши... Никога не правете такова нещо.![]()
Правила съм го,защото е било заслужено
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Да,но му бяха набрала много...Замина за Унгария на състезание, и като замина, си смених номера- нито се чухме, нито си писахме повече.Без караница.Дойде му като гръм от ясно небе...А бяхме заедно 3 месеца.Издразни ме, защото непрекъснато правеше неуспешни опити да ме надговори...Първоначално написано от Raderfort
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не съм имала сериозно гадже и не съм късала.Но са се държали много лошо с мен(момчето,което харесвам).
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Е случвало ми се е, ама ако не бях гадна с момчето, просто то нямаше да престане да ми досажда, аз какво да направя![]()
За съжаление много по-често ми се случва да наранявам, от колкото да бъда нараняван... наистина е по-гадно.
Рядко го правя нарочно, но просто хората често очакват от мен неща, които не съм готов да им дам.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Да, и аз съм го правила.. беше много кофти, но наистина си го заслужи след като ни досаждаше с месеци!!!Опита се уж да оправи цялата бъркотия, но стана още по-зле и аз буквално му теглих една майна... И.. НЕ, НЕ съжалявам!
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
ха баш без причина не... имаше си причина нормално ли е да пращаш СМС сутрин в 9 4аса тцтц...вдигнах тела набрах и номера и тя се зарадва да ме чуе аз и изкрещях колко пати да ти казвам ку4ко откачена и така нататак... както и да е сиг 2 седмици по касно и се извиних но не пожелах отново да съм с нея
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Веднъж,щото тя се заяждаше и я направих на пълен боклук!Не съм се извинявал и не съжалявам!
Правила съм го и то без да го заслужаваи сега ужасно много съжалявам
и го направих,защото бях много глупава, а тои беше последния човек,които би заслужил такова отношение
не съм му се извинила,а много искам,ама гордостта ми е прекалено голяма за да го направя
![]()
![]()
а адски много искам да му кажа,че съжалявам,но не знам той как ще реагира
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
Правила съм го по доста гаден начин...Съжалявам сега,но е късно.
А той хич не заслужаваше да постъпя така....,но така реших,защото вече се бях се уморила от нашата връзка...
![]()
![]()