.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Любопитно ми е

Забелязвам някаква тенденция в последните теми...и затова реших да пусна и аз една тема...и да попитам...
    Абе вие как разбирате преди да започнете една връзка,че тя ще е сериозна... Тука само гледам разни постове..."Иска само секс,зарежи го","ако мислиш,че нещата са сериозни - бъди с него"...
    Та стана ми интересно как се разбират тези неща,без да опознаеш човека отсреща,без да си имал възможността да бъдеш с него...Защото до колкото ми е известно,има доста случаи,когато си мислим за даден човек,че е перфектният и той/тя е мечтата,а след като прекараме известно време с него/нея,просто виждаме че нещата не се получават и няма смисъл...Както и обратното,мислим си че с някой е абсурд да си допаднем и да се получи нещо,а всъщност се оказва,че действителността е съвсем различна...и се получава една страхотна връзка...
    И така каква е тайната?
    A qui

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    използвам божествената си телепатична способност.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

няма начин да опознаеш даден човек напълно според мен.Тъй като ти си момиче ще ти кажа че не съществута момче или мъж който да не иска секс .Другото кето не си пожелавай нищо перфектно,защото няма такова нещо всеки си има поне едно "но" и всеки прави грешки. Айде успех отпусни си се опознаването си идва от само себе си . :P

Цитирай Първоначално написано от twink
    няма начин да опознаеш даден човек напълно според мен.Тъй като ти си момиче ще ти кажа че не съществута момче или мъж който да не иска секс .Другото кето не си пожелавай нищо перфектно,защото няма такова нещо всеки си има поне едно "но" и всеки прави грешки. Айде успех отпусни си се опознаването си идва от само себе си . :P
    Аз това дето ми го казваш,го знам
    Ама ми стана интересно,че доста хора употребяват тези заучени фрази...,отдавна съм разбрала,че морето не е до колене и че свтът не е розов...От собствен опит знам,че няма такова правило - той иска само секс...,той иска нещо сериозно...Това се разбира с времето,в зависимост дали си пасвате,дали имате еднакви интереси и т.н. и т.н. Но ми прави впечетление,че тук във форума - се заявява в прав текст..."Той е плейбой,не ти трябва...,ще те ... и ще те остави,мъжете над 20 искат само секс..."
    И въпреки че съм момиче искам да ти кажа,че и ние понякога искаме само секс,от даден човек...Та кой си купува кола в днешно време без да я пробва
    A qui

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    използвам божествената си телепатична способност.
    Е да за теб е ясно,ти си Бог
    На мен ми е интересно откъде имат толкова голям опит 14/15/16 годишните,от къде имат такъв голям опит,че да осъзнаят...такива сериозни неща,още от първата среща
    A qui

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Никой от нас не може да бъде сигурен.До някаква степен как разбираме...ами всеки очаква различно нещо от всяко начало.Когато и двамата искат едно и също и нещата си вървят и се получават сме наясно какво иска другия,но когато се въртят едни такива номера уж случайно,а то се оказва,че било за да си отмъсти човекът срещу нас и ние започваме да се чудим какво ли всъщност иска?Обича ли ни или иска само секс...Чудим се дали имаме достатучно доверие на другия,за да преспим с него и да сме сигурни,че сутринта няма да ни каже:Беше ми мн приятно! Чао!Това са такива въпроси,които терзаят хората понякога,защото нещо не е точно,както им се иска.Различни хора,различни интереси,променливи мнения...Ако един човек държи много на партнъора си,а не получава това което смята,че дава и иска в замяна то тогава се започват тези въпроси...

Голям фен Аватара на asasfdf
    по описанията, които пишат създателите на темите..казваме си мнението по дадена ситуация, никой не може да гарантира със сигурност, че е прав..
    освен w0sh, който е бог..

Град
    Стара Загора
    Чесно да ти кажа тва от къде 14/15/16 годи6ните имат такъв опит...Ами истината е, че нямат.Просто когато се почувстваме влюбени и си казваме: "Ито го/я и /него/нея - перфектния човек за мен.Моята половинка.! "

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз лично чета дадена тема, опитвам се да се представя като част от ситуацията или да я свържа с нещо, което ми се е случило. Естествено не винаги моите решения са правилни, в повечето случаи дори не са разумни.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    "Той е плейбой,не ти трябва...,ще те ... и ще те остави,мъжете над 20 искат само секс..."
    Не мислех да отговарям защото всъщност нямам голям опит с мъжете и връзките обаче точно този цитат ми направи впечатление.
    Последните седмици опознавам едно момче на 20 за което всички ми казваха че е плейбой, той самия ми каза че е сваляч ... абе с две думи че не е сериозен по принцип..
    Пишем си и се чуваме всеки ден вече 1 месец и мога да кажа че всъщност е голяма душичка и единственото което иска е едно сериозно момиче (той е в Кипър аз в Германия но имаме общи приятели).
    Убедила съм се че никога не можеш да знаеш намеренията на един човек преди да го опознаеш и че да вярваш на това което другите казват за него е глупаво. Аз винаги си давам време да опозная някой човек преди да реша дали го искам в живота си или не.
    Не може още от първия момент да кажеш какъв е дадения мъж и какви са намеренията му. Има такива които ти се правят на мн интересн, специални, романтични бла бла и ти създават представата че са перфектни и сериозни с единствената цел да се възползват от теб... Има и такива които на пръв поглед изглеждат безотговорни и несериозни а всъщност са готови да ти дадат всичко от което имаш нужда..

П.П.: С гореспоменатото момче не се сваляме а просто си общуваме. Не съм от тези които имат връзки по скайп

Цитирай Първоначално написано от beautiful~kiss
    Никой от нас не може да бъде сигурен.До някаква степен как разбираме...ами всеки очаква различно нещо от всяко начало.Когато и двамата искат едно и също и нещата си вървят и се получават сме наясно какво иска другия,но когато се въртят едни такива номера уж случайно,а то се оказва,че било за да си отмъсти човекът срещу нас и ние започваме да се чудим какво ли всъщност иска?Обича ли ни или иска само секс...Чудим се дали имаме достатучно доверие на другия,за да преспим с него и да сме сигурни,че сутринта няма да ни каже:Беше ми мн приятно! Чао!Това са такива въпроси,които терзаят хората понякога,защото нещо не е точно,както им се иска.Различни хора,различни интереси,променливи мнения...Ако един човек държи много на партнъора си,а не получава това което смята,че дава и иска в замяна то тогава се започват тези въпроси...
    Точно това ми е идеята...,че да прецениш в каква посока ще тръгне всичко,ти трябва да опознаеш половинката си...Няма как от първата среща да знаеш,това дали ще е Той или Не...,или поне в тийн възрастта,това е рядко явление...
    Аз например,на времето много,ама много си паднах по един пич...,бях обедена,че няма да се получи нищо...,но се поддадох на изкушението - и какво,казах си една нощ,една нощ - искам го,резултатът беше 2 години и половина близо 3 години,бяхме заедно...
    След време,другият в който започнах да се влюбвам по-стабилно...изглеждаше страхотно,държеше се перфектно,на думи го докарваше добре - просто идеалният партньор и какво,след няколко месечна връзка,малко по-малко разбирах...,че това за което се е представял,няма нищо общо с това,което е всъщност...А точно за него аз си мислех - "Намерих го,май май най-накрая попаднах,на точният за мен човек"...в крайна сметка,само съм си мислела
    A qui

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Когато започна една връзка не се надявам на нищо, нито дали ще е сериозна или не. То времето си показва каква ще е.
    ♥ ♥ ♥

Викито,слънчице и бютифъл кис май ме разбрааха най-добре,какво искам да кажа.

Е точно това имам предвит,значи все пак не съм единствената,която мисли...,че от тези заучени фрази няма смисъл...
    A qui

Град
    Германия

Е точно това имам предвит,значи все пак не съм единствената,която мисли...,че от тези заучени фрази няма смисъл...
    Може би защото ние не сме на 14-15 :P

Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Нито пък аз
    ♥ ♥ ♥

Сигурно е така :P
    Но наистина е адски изнервящо да отвориш някоя тема,и да видиш 8342948 коментара - "зарежи го тъп е","няма смисъл иска само секс","не си струва,той е плейбой" или незнам си още какво.Е верно то има и изключително тъпи теми,на които просто човек наистина се чуди как да отговори.."погледна ме два пъти,дали ме обича" ,"разминахме се и той се бутна в мен,каква всъщност е целта му,дали ме харесва" ...,но все пак
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Нито пък аз
    Аз пък хич ,и все пак смея да твърдя,че на 14 не се изявявах,като такъв професор,като сегашните тийнове...В интерес на истината , те си мислят,че знаят всичко,могат всичко и държат да опитат от всичко...За къде бързат само незнам...,ама като дойдат на нашите години,ще разберат,че е няма смисъл от толкова бързане...,ама времето назад не се връща....Упс отплеснах се малко... Май е време да си лягам :P
    A qui

Град
    Here
    Нито пък аз
    ама като дойдат на нашите години
    Това звучи все едно ние сме ебати бабите вече станали..

P.С Аз съм на 16
    ♥ ♥ ♥

Град
    Германия
    P.С Аз съм на 16

Мислех че си на доста повече като ти гледах снимките (не че искам да те обидя или нещо просто мислех че си на 18-20... може и заради грима да е а може просто да имаш такова излъчване.. при всички случаи не го казвам за лошо )

Аз съм на 19

Нито пък аз
    ама като дойдат на нашите години
    Това звучи все едно ние сме ебати бабите вече станали..

P.С Аз съм на 16
    Междудругото,аз вече навлизам в пенсионна възраст 22
    A qui

Град
    "градът на мечтите"
    То си проличава дали ще е сериозна,няма как преди да я започнеш да знаеш че тя ще е или няма да е такава
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Re: Любопитно ми е

Забелязвам някаква тенденция в последните теми...и затова реших да пусна и аз една тема...и да попитам...
    Абе вие как разбирате преди да започнете една връзка,че тя ще е сериозна... Тука само гледам разни постове..."Иска само секс,зарежи го","ако мислиш,че нещата са сериозни - бъди с него"...
    Та стана ми интересно как се разбират тези неща,без да опознаеш човека отсреща,без да си имал възможността да бъдеш с него...Защото до колкото ми е известно,има доста случаи,когато си мислим за даден човек,че е перфектният и той/тя е мечтата,а след като прекараме известно време с него/нея,просто виждаме че нещата не се получават и няма смисъл...Както и обратното,мислим си че с някой е абсурд да си допаднем и да се получи нещо,а всъщност се оказва,че действителността е съвсем различна...и се получава една страхотна връзка...
    И така каква е тайната?
    Ми почти винаги преебаваме някой... тука има само заучени фрази и според темата с еповтарят. ОТ ТУК СЪВЕТ НЕ ИСКАЙ и да искат няма да ти помогнат най-много да те преебат... Аз само флудвам
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    Stara Zagora
    Добре де, каква е толкова голямата разлика от 15 до 16 сигутрно като стана ще разбера А по темата .. ами ако цяла вечер ти приказва за секс, няма ли да си помислиш, че това иска?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма формула.Нито съм гадателка,за да знам дали въпросната връзка ще е сериозна,когато едва скоро е започнала.Просто се наслаждавам на момента...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nqkfa_malka
    А по темата .. ами ако цяла вечер ти приказва за секс, няма ли да си помислиш, че това иска?
    Ми може и да не иска това. На мен не ми пречи да си говоря за секс с някой с който не искам да си легна... Пък и ок може да почне тая тема с надеждата да те вкара в леглото но постепенно да се заговорите за други неща, да се харесате, да си уговорите втора среща, да тръгнете и да сте заедно 5 години... Тва че говори за секс не винаги е показателно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си