- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любопитно ми е
Междудругото,една от любимите ми теми е секса...И?Това значи ли,че искам само секс от всички,с които си говоря за това?Първоначално написано от nqkfa_malka
A qui
ти на колко си ? 35+?Първоначално написано от Erica
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
И аз мн обичам за това да си говоряПървоначално написано от Erica
![]()
Eas!eR_To_Run тя си каза че е на 22![]()
Wow 22! Мисля, че ти си ни кака на всички тука.![]()
Ей аз на 6 Септември имам ден ден..На Национален Празник ей, остарявам и аз![]()
♥ ♥ ♥
Вече съм казала на колко съмПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
И нещо по темата...Значи до момента всички са на мнение,че с времето се осъзнава дали една връзка ще е сериозна или не...Ами тогава защо давате такива съвети (Зарежи го,той иска само да преспи с теб,- за Убиец_На_Мечти е ясно :P )![]()
A qui
Абе незнам,ама...като сме в компания въртим,съчим и все до тая тема стигамеПървоначално написано от slun4ice
Разгонена работа,кво да ти говоря
![]()
![]()
A qui
Кремчето и кака Хоти са на по 23 :PПървоначално написано от Vikitooo
Erica дават такива мнения защото виждат нещата само през погледа на едната страна. Ако някоя мома почне да ми се оплаква от гаджето си и да ми разказва колко тъпо се държи с нея и аз ще и кажа че той сигурно не я обича... Чувам само как тя вижда нещата и не мога да преценя дали наистина е така. Ако гаджето на девойката напише тема и каже каква е лигла и как не може да и се угоди сигурно ще кажа че тя не го обича и трябва да я зареже. В повечето случаи хората тук търсят някой който да ги съжали и да им каже че са прави...![]()
В интерес на истината,за мен форум е място където да се дискутират теми и така нататък...Тук е малко изкривена представата май...Всеки пуска тема,очаква да бъде,както ти казваш съжален - да му се каже,че по-прав от него/нея няма и айде - весел/а и щастлив/а...Първоначално написано от slun4ice
Може и аз да бъркам...,но от година и нещо във форума,моите наблюдения са такива...и понякога наистина се смея много,на някои от "сърцераздирателните" теми...
P.P. Нищо лично,просто изразявам мнение![]()
A qui
Според мен човек просто постъпва глупаво, когато твърде много се хваща за идеята, че иска връзка. Би трябвало връзката първо да се получи и след това да осъзнаеш, че я искаш. В повече случаи с тийнейджъри обаче ства обратното - те решават, че искат връзка и всеки, който им се изпречи ( и евентуално отговаря на някакви външни критерии), го вкарваме в калъпа и искаме да е точно такъв, какъвто си го представяме.
Не бива да подхождаме към хората с намерение, че ще се женим. Напротив, не би би трябвало изобщо да подхождаме с някакви намерения за бъдещето. Просто настояще. Харесва ти този човек-прави каквото ти харесва с него. АКо искаш да спиш с него - направи го, защото ти се иска, а не защото искаш да постигнеш нещо чрез това.
Всичките ми хубави връзки са се получавали непринудено, защото и двамата сме чувствали, че сме един за друг и ни е било хубаво заедно. А това е същността на хубавата връзка - да ви е хубаво заедно.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми аз за това в този раздел избягвам да давам съвети.. То е ясно какво иска да чуе авторът на темата и ако кажеш нещо различно мнението ти изобщо няма да бъде прочетено (говорила съм си и с Crafter защото той пускаше доста смислени мнения в стил "Стига сте се самосъжалявали" ама като че ли никой не ги забелязваше)..Първоначално написано от Erica
Аз съм във форума от 2003 и съм останала със същите впечатления така че...
Ако има някакъв въпрос или интересна тема за дискусия отговарям ако е просто някоя 14 годишна пикла да се оплаче как е изгубила любовта на живота си изобщо не си правя труда да чета![]()
Ами, според мен, някак си незъзнателно възприемаме жестовете, мимиките, държанието на човека срещу нас и така усещаме дали желае само секс, дали иска единствено да си играе с нас. А и по-често те го правят супер очевидно.
Наистина, и аз съм на мнение, че никога нищо не се знае нито в началото (нито преди началото) и така...
Относно това, че някои тук са писали "Зарежи го, иска само секс".. просто са си извадили изводи от държанието му, което автора на темата е описал....аз поне така си го обеснявам.
И даже от друга страна мисля, че е много по-лесно да разбереш кога някой иска да те използва, отколкото дали има сериозни намерения към тб и т.н, но в повечето случаи всички започват връзките си ей така от килишфлък, и след 7-8 месеца се осъзнават, че едва ли е било това, което са си мислили, че ще стане.
И да ме извинявате, може да повтарям някого, ама тва е щото не прочетох другите постове.
Даже докато пиша този пост, ме заинтригува този въпрос и сега ще хвърля по едно око и на другите.![]()
Тука може да поспориме..не е вярно.Ако момчето наистина обича тва момиче може да не му минава през акъла че може да се възползва или нещо подобно.Първоначално написано от twink
А иначе по темата-с времето се опознавате и се разбира какви са намеренията на другияТака от пръв поглед също може ДО НЯКЪДЕ да се разбере но не изцяло.
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
ако те обарва по всички тайни местенца значи иска сериозна връзка
Първоначално написано от Riot
WTF?!![]()
![]()
посред мен тва ме е изобщо така лол
![]()
![]()
![]()
точно обратното според мен..тва си е лично мое мнение де но...
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Ако чувстваш нещо силно към него, повече отколкото към всеки друг, много е ясно, че ще вземаш нещата насериозно...
А ако чувстваш просто увлечение и вътре в себе си знаеш, че няма да стане нещо повече от влечение, как да се надяваш на нещо по-сериозно, кажи ми?Затва и по форумите често се пише така - "ако мислиш, че нещата са сериозни", демек "ако намеренията ти към него са сериозни", "ако си сигурна в това, което чувстваш..." ...
Загряваш ли вече?
Ами..просто трябва да мине време наистина да опознаеш човека и така само можеш да се увериш има ли връзката бъдеще или не![]()