.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от nqkfa_malka
    А по темата .. ами ако цяла вечер ти приказва за секс, няма ли да си помислиш, че това иска?
    Междудругото,една от любимите ми теми е секса...И?Това значи ли,че искам само секс от всички,с които си говоря за това?
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    използвам божествената си телепатична способност.
    Е да за теб е ясно,ти си Бог
    На мен ми е интересно откъде имат толкова голям опит 14/15/16 годишните,от къде имат такъв голям опит,че да осъзнаят...такива сериозни неща,още от първата среща
    ти на колко си ? 35+?
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nqkfa_malka
    А по темата .. ами ако цяла вечер ти приказва за секс, няма ли да си помислиш, че това иска?
    Междудругото,една от любимите ми теми е секса...И?Това значи ли,че искам само секс от всички,с които си говоря за това?
    И аз мн обичам за това да си говоря

Eas!eR_To_Run тя си каза че е на 22

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Wow 22! Мисля, че ти си ни кака на всички тука.
    Ей аз на 6 Септември имам ден ден..На Национален Празник ей, остарявам и аз
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    използвам божествената си телепатична способност.
    Е да за теб е ясно,ти си Бог
    На мен ми е интересно откъде имат толкова голям опит 14/15/16 годишните,от къде имат такъв голям опит,че да осъзнаят...такива сериозни неща,още от първата среща
    ти на колко си ? 35+?
    Вече съм казала на колко съм

И нещо по темата...Значи до момента всички са на мнение,че с времето се осъзнава дали една връзка ще е сериозна или не...Ами тогава защо давате такива съвети (Зарежи го,той иска само да преспи с теб,- за Убиец_На_Мечти е ясно :P )
    A qui

Цитирай Първоначално написано от slun4ice

И аз мн обичам за това да си говоря
    Абе незнам,ама...като сме в компания въртим,съчим и все до тая тема стигаме Разгонена работа,кво да ти говоря
    A qui

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Кремчето и кака Хоти са на по 23 :P

Erica дават такива мнения защото виждат нещата само през погледа на едната страна. Ако някоя мома почне да ми се оплаква от гаджето си и да ми разказва колко тъпо се държи с нея и аз ще и кажа че той сигурно не я обича... Чувам само как тя вижда нещата и не мога да преценя дали наистина е така. Ако гаджето на девойката напише тема и каже каква е лигла и как не може да и се угоди сигурно ще кажа че тя не го обича и трябва да я зареже. В повечето случаи хората тук търсят някой който да ги съжали и да им каже че са прави...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Кремчето и кака Хоти са на по 23 :P

Erica дават такива мнения защото виждат нещата само през погледа на едната страна. Ако някоя мома почне да ми се оплаква от гаджето си и да ми разказва колко тъпо се държи с нея и аз ще и кажа че той сигурно не я обича... Чувам само как тя вижда нещата и не мога да преценя дали наистина е така. Ако гаджето на девойката напише тема и каже каква е лигла и как не може да и се угоди сигурно ще кажа че тя не го обича и трябва да я зареже. В повечето случаи хората тук търсят някой който да ги съжали и да им каже че са прави...
    В интерес на истината,за мен форум е място където да се дискутират теми и така нататък...Тук е малко изкривена представата май...Всеки пуска тема,очаква да бъде,както ти казваш съжален - да му се каже,че по-прав от него/нея няма и айде - весел/а и щастлив/а...
    Може и аз да бъркам...,но от година и нещо във форума,моите наблюдения са такива...и понякога наистина се смея много,на някои от "сърцераздирателните" теми...

P.P. Нищо лично,просто изразявам мнение
    A qui

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен човек просто постъпва глупаво, когато твърде много се хваща за идеята, че иска връзка. Би трябвало връзката първо да се получи и след това да осъзнаеш, че я искаш. В повече случаи с тийнейджъри обаче ства обратното - те решават, че искат връзка и всеки, който им се изпречи ( и евентуално отговаря на някакви външни критерии), го вкарваме в калъпа и искаме да е точно такъв, какъвто си го представяме.
    Не бива да подхождаме към хората с намерение, че ще се женим. Напротив, не би би трябвало изобщо да подхождаме с някакви намерения за бъдещето. Просто настояще. Харесва ти този човек-прави каквото ти харесва с него. АКо искаш да спиш с него - направи го, защото ти се иска, а не защото искаш да постигнеш нещо чрез това.
    Всичките ми хубави връзки са се получавали непринудено, защото и двамата сме чувствали, че сме един за друг и ни е било хубаво заедно. А това е същността на хубавата връзка - да ви е хубаво заедно.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Германия
    В интерес на истината,за мен форум е място където да се дискутират теми и така нататък...Тук е малко изкривена представата май...Всеки пуска тема,очаква да бъде,както ти казваш съжален - да му се каже,че по-прав от него/нея няма и айде - весел/а и щастлив/а...
    Може и аз да бъркам...,но от година и нещо във форума,моите наблюдения са такива...и понякога наистина се смея много,на някои от "сърцераздирателните" теми...
    Ми аз за това в този раздел избягвам да давам съвети.. То е ясно какво иска да чуе авторът на темата и ако кажеш нещо различно мнението ти изобщо няма да бъде прочетено (говорила съм си и с Crafter защото той пускаше доста смислени мнения в стил "Стига сте се самосъжалявали" ама като че ли никой не ги забелязваше)..
    Аз съм във форума от 2003 и съм останала със същите впечатления така че...
    Ако има някакъв въпрос или интересна тема за дискусия отговарям ако е просто някоя 14 годишна пикла да се оплаче как е изгубила любовта на живота си изобщо не си правя труда да чета

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, според мен, някак си незъзнателно възприемаме жестовете, мимиките, държанието на човека срещу нас и така усещаме дали желае само секс, дали иска единствено да си играе с нас. А и по-често те го правят супер очевидно.
    Наистина, и аз съм на мнение, че никога нищо не се знае нито в началото (нито преди началото) и така...
    Относно това, че някои тук са писали "Зарежи го, иска само секс".. просто са си извадили изводи от държанието му, което автора на темата е описал....аз поне така си го обеснявам.
    И даже от друга страна мисля, че е много по-лесно да разбереш кога някой иска да те използва, отколкото дали има сериозни намерения към тб и т.н, но в повечето случаи всички започват връзките си ей така от килишфлък, и след 7-8 месеца се осъзнават, че едва ли е било това, което са си мислили, че ще стане.

И да ме извинявате, може да повтарям някого, ама тва е щото не прочетох другите постове.
    Даже докато пиша този пост, ме заинтригува този въпрос и сега ще хвърля по едно око и на другите.

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от twink
    няма начин да опознаеш даден човек напълно според мен.Тъй като ти си момиче ще ти кажа че не съществута момче или мъж който да не иска секс.
    Тука може да поспориме..не е вярно.Ако момчето наистина обича тва момиче може да не му минава през акъла че може да се възползва или нещо подобно.
    А иначе по темата-с времето се опознавате и се разбира какви са намеренията на другия Така от пръв поглед също може ДО НЯКЪДЕ да се разбере но не изцяло.
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ако те обарва по всички тайни местенца значи иска сериозна връзка
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    WTF?! посред мен тва ме е изобщо така лол точно обратното според мен..тва си е лично мое мнение де но...
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ако чувстваш нещо силно към него, повече отколкото към всеки друг, много е ясно, че ще вземаш нещата насериозно...
    А ако чувстваш просто увлечение и вътре в себе си знаеш, че няма да стане нещо повече от влечение, как да се надяваш на нещо по-сериозно, кажи ми? Затва и по форумите често се пише така - "ако мислиш, че нещата са сериозни", демек "ако намеренията ти към него са сериозни", "ако си сигурна в това, което чувстваш..." ...
    Загряваш ли вече?
    The reasons of love... <3

Ами..просто трябва да мине време наистина да опознаеш човека и така само можеш да се увериш има ли връзката бъдеще или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си