Цитирай Първоначално написано от beautiful~kiss
Никой от нас не може да бъде сигурен.До някаква степен как разбираме...ами всеки очаква различно нещо от всяко начало.Когато и двамата искат едно и също и нещата си вървят и се получават сме наясно какво иска другия,но когато се въртят едни такива номера уж случайно,а то се оказва,че било за да си отмъсти човекът срещу нас и ние започваме да се чудим какво ли всъщност иска?Обича ли ни или иска само секс...Чудим се дали имаме достатучно доверие на другия,за да преспим с него и да сме сигурни,че сутринта няма да ни каже:Беше ми мн приятно! Чао!Това са такива въпроси,които терзаят хората понякога,защото нещо не е точно,както им се иска.Различни хора,различни интереси,променливи мнения...Ако един човек държи много на партнъора си,а не получава това което смята,че дава и иска в замяна то тогава се започват тези въпроси...
Точно това ми е идеята...,че да прецениш в каква посока ще тръгне всичко,ти трябва да опознаеш половинката си...Няма как от първата среща да знаеш,това дали ще е Той или Не...,или поне в тийн възрастта,това е рядко явление...
Аз например,на времето много,ама много си паднах по един пич...,бях обедена,че няма да се получи нищо...,но се поддадох на изкушението - и какво,казах си една нощ,една нощ - искам го,резултатът беше 2 години и половина близо 3 години,бяхме заедно...
След време,другият в който започнах да се влюбвам по-стабилно...изглеждаше страхотно,държеше се перфектно,на думи го докарваше добре - просто идеалният партньор и какво,след няколко месечна връзка,малко по-малко разбирах...,че това за което се е представял,няма нищо общо с това,което е всъщност...А точно за него аз си мислех - "Намерих го,май май най-накрая попаднах,на точният за мен човек"...в крайна сметка,само съм си мислела