- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушате в момента?
(music) R.I.O. - Shine On (Original Mix)
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Az si slu6am metallica-fuel![]()
![]()
![]()
Christina Aguilera - Genie In A Bottle![]()
Суетата.Моят любим грях.
Flyleaf - There for you .. а след малко ще си пусна пак Mary Boys Band - Есен (sun)
Kamikaze Queens-Loaded Gun
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от Away From Hell
![]()
![]()
![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
My Winamp is playing: 1294. Madcon - Beggin
велика песен брей :P
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
/me (music) Now playing: 1. Altar feat Amammda - Sound of Your Voice (Club84 Radio)![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
/me (music) Now playing: 1. DJ B Noise - No Sense.mp3
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Damian Marley - One Loaf Of Bread (something For You![]()