.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Кажете нещо за намаляване на апетита

trqbva mi ne6to za namalqne na apetita kakvoto i da e prosto nz.. :]

Еми,ако пушиш няма да ти се яде,но пък пушенето е вредно,за това не ти го препоръчвам.По-добре,гледай да се занимаваш с нещо,което ти е интересно и да ти отвлича вниманието,или пък излизай на разходки по-често,ходи по-дискотеки и купони.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

eemii ne pu6a mn 4at-pat i mn se razhojdam i se zanimavam..oba4e stava taka 4e ili ne qm ni6to mn dulgo ili qm navednuj super mn . .

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Еми,ако пушиш няма да ти се яде,но пък пушенето е вредно,за това не ти го препоръчвам.По-добре,гледай да се занимаваш с нещо,което ти е интересно и да ти отвлича вниманието,или пък излизай на разходки по-често,ходи по-дискотеки и купони.
    А на мене пушенето весто да ми губи апетита го засилва
    ..Why can't I be innocent..

Ами и аз преди,постоянно гледах нещо да тъпче,че неможех без да дъвча нещо,но си наложих и се отучих от този гаден навик.Ходиш ли на фитнес?

Ами сутрин изяждай по един шоколад и попринцип намаля апетита през деня, но зависи от организма..
    Love Ickooo

Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Nk@]Еми,ако пушиш няма да ти се яде,но пък пушенето е вредно,за това не ти го препоръчвам.По-добре,гледай да се занимаваш с нещо,което ти е интересно и да ти отвлича вниманието,или пък излизай на разходки по-често,ходи по-дискотеки и купони.
    Еми явно на секи действа различно,но много хора са ми казвали,че изопщо не се сещат за ядене,ако пушат.

Преди ядене се нагълтай с 2 чаши вода и след това няма да умиташ всичко на масата.. 100% гаранция Ее ако това те притеснява де.. че можеш да натрупаш повечко сланинки
    Малее не ме слушайте.. махмурлук съм
    ..Why can't I be innocent..

^^...наистина , ако пиеш вода и така да се каже се 'засищаш'.

о да водата я забравих като почувстваш глад пий една чаша вода и ще ти се размине
    Love Ickooo

as nqkude 4atox 4e aky 10 min predi qdene izpie6 1 lujica qbulkof ocet posle ne samo 4e ne se naxvurlq6 na xranata mi i ne ti se qde... probvai moje naistina da deistva

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    as nqkude 4atox 4e aky 10 min predi qdene izpie6 1 lujica qbulkof ocet posle ne samo 4e ne se naxvurlq6 na xranata mi i ne ti se qde... probvai moje naistina da deistva
    да...даже и ще връщаш храна

Cruel Intentions

Re: Кажете нещо за намаляване на апетита

Цитирай Първоначално написано от kloshar
    trqbva mi ne6to za namalqne na apetita kakvoto i da e prosto nz.. :]
    Ами майка ми напоследък нещо се е зарибила по чайчета н Bija i Roybos и имаше един чай,който е за отслабване и той намаля апетита.Състои се от билки ,ето виж сама :
    http://biozona.eu/index.php?main_pag...roducts_id=265

Майка скоро ще купува от него и аз ще го изпробвам и ще ти кажа ,ако има ефект !

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Ами сутрин изяждай по един шоколад и попринцип намаля апетита през деня, но зависи от организма..
    wtf

Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    На мен тва
    би ми го засилило
    още от сутринта

Град
    between the stars ,,
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    и после да има зап*к...
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

аМФЕТАМИН пробвай ГАРАНЦИя че няма да ядеш 1 ден зависи от количеството понякога и 2-3 дена и няма да имаш запек ПАК да не говорим че ефекта за отслбване е УАААААААААААУУУУУУУ

Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Еми явно на секи действа различно,но много хора са ми казвали,че изопщо не се сещат за ядене,ако пушат.
    I AZ AKO PY6A APETITA MI SE ZASILVA VMESTO DA NAMALQ QVNO E STROGO INDIVIDYALNO

казах амфетамин 100% гаранция

Цитирай Първоначално написано от kkrissityy
    аМФЕТАМИН пробвай ГАРАНЦИя че няма да ядеш 1 ден зависи от количеството понякога и 2-3 дена и няма да имаш запек ПАК да не говорим че ефекта за отслбване е УАААААААААААУУУУУУУ
    BTW VQRNO E I TVA E VARIANT AMA 6TE SI PARCAL ZLED TVA

Град
    Русе
    Това за ябълковия оцет е вярно някъде бях чела такова нещо-в едно списание сетих се Също така и водата преди ядене ще намали апетита, но най-добре е да ядеш по малко в по кратки периоди от време, отколкото да се натъпкваш на веднъж..И един съвет от мен - яж всичко, но в умерени количества и не слагай нищо в устата си след 18 часа
    ...

Голям фен Аватара на dark_wings
    Против апетит-Люти ментови дъвки

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Цитирай Първоначално написано от kkrissityy
    BTW VQRNO E I TVA E VARIANT AMA 6TE SI PARCAL ZLED TVA
    е не бе няма да се прекаляваш пак и няма да си парцал щото няма да взимаш в големи количества и да ходиш някаде по клубовете смао тогава ще си парцал а иначе така спокойни4ко ако го даваш сичко ще е окЕИ

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Това за ябълковия оцет е вярно някъде бях чела такова нещо-в едно списание сетих се Също така и водата преди ядене ще намали апетита, но най-добре е да ядеш по малко в по кратки периоди от време, отколкото да се натъпкваш на веднъж..И един съвет от мен - яж всичко, но в умерени количества и не слагай нищо в устата си след 18 часа
    Абе, ти чуваш ли се кво говориш, бе !?
    Тъпа ли си, малоумна ли си ква си кво си що си не знам.
    Явно не ти влиае добре да четеш!
    Оцета не прави нищо друго освен да ти гади и като изпиеш една супена лъжица след това НЕ ТИ СЕ ЯДЕ. ОЦЕТА НЕ НАМАЛЯВА АПЕТИТА, ГУБИ ГО!

И какво, подяволите, значи да не ядеш след 18ч !??! Харабия повечето тука изпростявате до голяма степен.
    Пример: Последно хапваш в 17:30ч. , към 22ч лягаш, ставаш в 8ч и закусваш в 8ч ..... така.. от 17:30ч. до 8ч. има 14 часа и 30 минути.
    СЛУЧАЙНО ТИ ДА СИ ГЛАДУВАЛ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, ЧЕ ДАВАШ ТАКИВА СЪВЕТИ , А БЕ ГЛУПАЧКО!?!! КАК ЩЕ СИ ОСТАВИШ ОРГАНИЗМА ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ БЕЗ ЕНЕРГИЯ И ВОДА. ВЗЕМЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ И НЕДЕЙТЕ ДА ПОУЧАВАТЕ ХОРА С НЕЩА, КОИТО СТЕ ЧУЛИ ПОДОЧУЛИ, ЩОТО НЕ Е ХУБАВО.
    Айде, живи и здрави и не ме ядосвайте повече.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Това за ябълковия оцет е вярно някъде бях чела такова нещо-в едно списание сетих се Също така и водата преди ядене ще намали апетита, но най-добре е да ядеш по малко в по кратки периоди от време, отколкото да се натъпкваш на веднъж..И един съвет от мен - яж всичко, но в умерени количества и не слагай нищо в устата си след 18 часа
    Абе, ти чуваш ли се кво говориш, бе !?
    Тъпа ли си, малоумна ли си ква си кво си що си не знам.
    Явно не ти влиае добре да четеш!
    Оцета не прави нищо друго освен да ти гади и като изпиеш една супена лъжица след това НЕ ТИ СЕ ЯДЕ. ОЦЕТА НЕ НАМАЛЯВА АПЕТИТА, ГУБИ ГО!

И какво, подяволите, значи да не ядеш след 18ч !??! Харабия повечето тука изпростявате до голяма степен.
    Пример: Последно хапваш в 17:30ч. , към 22ч лягаш, ставаш в 8ч и закусваш в 8ч ..... така.. от 17:30ч. до 8ч. има 14 часа и 30 минути.
    СЛУЧАЙНО ТИ ДА СИ ГЛАДУВАЛ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, ЧЕ ДАВАШ ТАКИВА СЪВЕТИ , А БЕ ГЛУПАЧКО!?!! КАК ЩЕ СИ ОСТАВИШ ОРГАНИЗМА ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ БЕЗ ЕНЕРГИЯ И ВОДА. ВЗЕМЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ И НЕДЕЙТЕ ДА ПОУЧАВАТЕ ХОРА С НЕЩА, КОИТО СТЕ ЧУЛИ ПОДОЧУЛИ, ЩОТО НЕ Е ХУБАВО.
    Айде, живи и здрави и не ме ядосвайте повече.
    TRQQ DA TI KAJA 4E TUKA MALOUMNATA SI TI ! XAX BASI I IDIOT6TINATA! ako slu4aino ne si 4ela da te svetna !
    SLED 16 4ASA OGRANIZMA NE RAZGHRAJDA MAZNINITE A GI NATRUPVA !! KVO DRUNKA6 KATO NZ WE ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си