- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ядрен ускорител на ЦЕРН, ще пътуваме във времето.
Не успях да прочета цялата информация за този опит, но навсякъде има егати противоречивите мнения от специалисти.
Едни казват, че не било нищо опасно, другите-точно обратното. Кое ли е истината-едва ли ще разберем...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
напротив, ще разберем...Първоначално написано от sherry
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
exploitedteen,
искаш да кажеш, че според теб новините за опасността са преувеличени и целят медиен интерес и сензации? Дано да е така.
Cаnis_Dirus, точно като "I am legend" звучи историята ти![]()
уфф
нема ли да пускат пустия уебкаст дееба
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз изобщо се чудя ,защо се занимават с подобни рисковани глупости,пътуването във времето ,и доказването на невъзможното ,все още не са сред нещата ,които хората могат да правят.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Обаче ако си цъкал халф лайф едно ще знеш ,какво се случва с експериментът и доктор Фрийман.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Еха, изчетох всичко и пак не разбрах нищо.![]()
А бе днес ми беше някво странно... събуждам се в 11 да ходя по голема и гледам всички сме живи, навън кучетата лаят, децата ритат ...
ВСИЧКИ СМЕ ЖИВИ ЕЙ ! ЩЕ ЖИВЕЕМ !![]()
Живее ми се беТолкова работа има за вършене следващите няколко месеца,да подготвиме глобално погребение и вселенски пир преди него
![]()
Нищо не разбирам!Хайде да пречукаме всички докторчета/физици/каквито са там и да продължим да си живеем?
Живее ми се!!!
![]()
вие не искате да го правят, ама ако се получи всички много ще се радвате, нали?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Едва ли, особено при положение, че нямам достатъчно акъл за да знам какво точно се опитват да направят.Първоначално написано от _SL_
Опитват се да пресъздадат начина по който смятат че се е появла вселената. И вече от него да извлекат информация за различните материи и други глупости. Едни казват че ще умрем други че ще живеем.. Така и така сте седнали да се депресирате над смъртта си.. защо вместо това не излезете навън и не си прекарате като за последно и да умрем и да загинем все ще имате кирия.
Take care or u'll be erased!
добре, че добави това за акъла..Първоначално написано от babity
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз не разбрах какво се опитват да направят :/
Дано не сгафят някъде само.
де уе хора.. те си го казаха по новините, че подобни слухове за настъпване на края на света заради учените в ЦЕРН са безпочвениспокойно, само си търсите преживявания
![]()