Според вас....има ли съдба.....или...всеки сам си нарежда живота ?
A.D.I.D.A.S.
Има, но всеки сам си подрежда живота. Не можеш да очакваш някой друг, пък било то и съдбата, да ти уреди живота.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съдбата е сам да си наредиш живота
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Имам предвид, писано ли е според вас нещо да се случи ?Дори ако можехте да върнете времето..дали ще може да се променят някой факти
A.D.I.D.A.S.
Радвам се,че не е възможно да върнеш времето,защото иначе всички щяхме да се юрнем да си оправяме грешките-кфото е станало,станало-и по-добре,че е станало.А за писаното-според мен това е оправдание когато се случи нещо."Така е било писано" казал някой си когато го скъсали на изпита,а той не е учил..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Напълно подкрепям.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Човек трябва да се бори за да постигне желаното!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мисля, че всичко, което се е случило е трябвало да се случи - да може би съдба...
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Ами според мен всеки сам си нарежда съдбата. Няма смисъл да вярваме в илюзията че има съдба която ни е предопределена, защото ние сме единствените хора които си нареждаме живота. Всичко зависи от нас самите.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Ти сама ли учиш или съдбата ти помага да имаш 6? Съдба, Дядо Коледа, оз, хубав албум на Токио Хотел, весело ЕМО, Фенерче на слънчви батерии... Такива неща няма.Първоначално написано от sadsad
![]()
![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
+1
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
няма ли да питаш дали магиите от филма хитър потър са истинскиПървоначално написано от sadsad
![]()
Съдба има.Но от друга страна човек сам трябва да се оправя,а не да чака всичко да му пада от небето.
+1 - Напълно съм съгласнаПървоначално написано от Gold_Angel
![]()
Съдбата е измислена, за да има ей такива теми като тая и всеки да изказва това, което не мисли.
Всичко, което сте написали, отдавна е казано преди вас и на вас не ви остава нищо друго,освен да си подкрепите някоя от тези тези.
За съдбата като цяло не знам, но ако трябва да говоря за съдбата в любовта, определено има нещо. Струва ми се, че всичките ми връзки и влюбвания до този момент са били свързани. Нещо като път, който ме е водил на някъде. Не знам дали този път е приключил или още ще продължава, докато стигна до правилния човек![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
К'во да ти кажа? Скоро и аз в скайпа си правих нещои като анкета...според отговорите на другите хора..имало. За мен не знам- трябва да обяснявам много,а сега нямам време!![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ако си привърженик на идеята, че нещо неопределимо управлява живота ти вместо теб, каквото и да правиш, ти само следваш един точно определен курс... да, тогава наистина има съдба.
В противен случай - не, няма, всичко е подготовка, усилие, шанс и т.н.![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
според мен каквото и да правиш оставаш прецакан! така че явно има съдба - горим при всички положения!!!
Първоначално написано от Riot
Разбира се, че са истинскиПървоначално написано от Andreev
![]()
абе...не е точно така да ти кажа....защо сравняваш Хари Потър с това ?...
A.D.I.D.A.S.
neznam i az mai 4e ima ili pak nqma no sas sig seki sam urejda jivota si
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
щото и двете не съществуватПървоначално написано от sadsad
абе не знам дали има ... обаче много ми е удобно да се измъквам с нея, т.е. когато не желая да отговарям на нещо и да кажа "сЪдбЪ"
So free
Ако животът е игра на покерПървоначално написано от sadsad
и има съдба-то все едно да
играеш с наредени карти.
Аз в такава игра не участвам.
Харесвам и една японска мъдрост:
"Съдбата те води до момент,
в който само ти можеш да промениш съдбата си."
Пич съм,нали![]()