- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръв на ... :(
zna4i naposleduk kato hodq po golqma nujda i kato se iztriq ponqkoga imam kruv na zadnika no ne me boli kakvo moje da e??hemoroidi li kvo nz help ;(
Ei nz kvo moje da e no edin 4owek ot moeto selo predi godini se oplakwashe ot podobno neshto i posle mu prawiha operaciq, na 4ervata. No ne mina dulgo vreme i kazaha 4e se e uslojnilo neshto i toi se spomina... taka 4e nz hodi na lekar i po skoro 4e moje da e neshto seriozno!!!Първоначално написано от yarrr
Ebasi sa ako 4oveka ne e spomine ot komentara ti puk naПървоначално написано от venceslav
Ami bqh 4yvala za podobno ne6to no ne sum sig kakvo e .Vuzmojno e naistina da e opasno i za tva po-dobre otidi na lekar ! Ina4e moje i da ne e ni6to stra6no spox
Tova sa hemeroidi,trqq da otide6 na lekar,no ne e ni6to opasno,pone taka sam 4uvala
VsQkA SlUcHaInOsT E ChiStO NaMeReNiE !!!
ama to hemeroidite mai mnogo boleli apuk men ne me boli i e samo ponqkoga
Оф има ли значение дали много болят или само понякога. Беги на лекар, не е нормално.
mda na lekar trqq da otide6
според мене за да не те боли просто си се разранил/а при по-рязко бърсане(така да се изразя) имаш раничка и за тва на мене ми се е случвало вече няколко пъти
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
awe i az tui si mislq 6tot skoro imah zapek i lainoto mi be6e malko koravo i kat go izsirah sqka6 edno osrtro takova i moje ot nego da e :PПървоначално написано от Just`another`kid
Първо напърво,при запек усещането дето го описваш е само такова,дефакто не може да се разраниш от "отпадъка". Иначе и при мен става разраняване понякога,особено ако е по-твърда тоалетната хартия и усещането е като протриване на кожата.Можеш да се погледнеш с огледалце дали нямаш някоя раничка в гънките около ануса,като предварително си се измил разбира се. Ако не забележиш нещо такова,иди на лекар по-добре. Освен това,тая кръв дето я виждаш,само по тоалетната хартия ли е и какво количество? Ако са миниатюрни капчици,не е проблем,ако е повече иди задължително на лекар!
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
vuprosut e kakvo aka6 - tvurdo ili normalno, ako e tvurdo naj-weroqtno ti se cepva anysa i se dere..spoko![]()
Наистина казваш малко. Каква е тази кръв - много ли е, малко ли е? Алено червена или тъмно червена, засъхнала? Само по тоалетната хартия ли я забелязваш, или и по самото изпражнение? Някакви други странни находки, слуз? Някакви други оплаквания? Наистина ще е добре да отидеш на гастроентеролог, защото кървенето на дебелото черво в никакъв случай не трябва да се пренебрегва!
em na4i kruvta e po svetlo 4ervena ne e po akoto mislq po toalentnata hartiq e ama ne e obilno malko e
na men su6to mi se e slu4valo ama na men 6tot ne se hraneh dobre..sled tva mi mina :d
сереш големи лайна и ти цепат гъзО![]()
ХемОроиди са..И доколкото съм чувала се махат ако ги мажеш редовно с забъркан крем "мас и невен" или пробвай с крем здраве..![]()
♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
--------------------------------------------------------
I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)
Абе , я по- добре иди на лекар. До като се чудиш какво е , може да се усложни.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Nai veroqtno sa hemoroidki az se pointeresuvah za tqh v neta pointeresuvai se i ti!![]()
![]()
![]()
Отиди на лекар. Най-вероятно са хемороиди!
не мога да ги разбера хората дето вместо да отидат на лекар и пишат по форумите да искат съвети от разни пубери
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
за това са лекарите да помагат на болните. Така че експертното мнение си е експертно
Това вероятно е начален стадий на хемороиди.