.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    На който каквото му липсва, това си намира.

Думата 'изневяра' ми е много размито понятие. Това, което аз не приемам като такова, други пък точно така го класифицират. За мен си е частен случай, а какво може да го докара... липсата на любов, разбирателство и премълчаните неща.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ

Az nikoga ne sum izneverqvala i si mislq,4e vsi4ki,koito sa go storili,sa go napravili samo za da se napravqt na interesni

Мега фен
    Град
    SF
    Защото нямах 4увства към този, с когото ходех. Връзката ни беше адски измъ4ена последните няколко месеца и намерих това, което ми трябваше със сегашния ми мъж. Но известно време изневерявах на бившия, просто защото заплашваше, 4е ако го оставя, ще направи какви ли не глупости и колкото и тъпо да зву4и, беше ме хванало шубето.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Amateur
    Не съм изневерявал и няма да го направя,това е най-гадното нещо което може да се случи на човек!!!!!!

dA i sega sajelqvam..no nemoga da varna vremeto! Mi izneveri za6toto misleh 4e e smen samo zaradi sexa i 4e nqma da sme dalgo zaedno!

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ами.. така се случва. Не го планирам.
    Просто явно съм голяма простачка и не мога да си седя мирно на гъза.. и така. Не е да кажеш понеже нещо ми липсва във връзката, а защото доста лесно се изкушавам.... деанам, друго като причина не мога да ти дам.
    Поне си признаваш

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    аве... не сте ф ред изцяло изневярата се получава заради липса на нещо от твоя партниор ако тои ти даа сичко ти няя му изневериш
    Айде още един разбирач...,ама как ги разбирате само нещата не е истина...

Защо изневерих - незнам,така се стекоха обстоятелствата...,така се случи...Не се гордея с постъпката си...,но се случи...

Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Изневярата е за слабите умове!Ако толкова те привлича някой друг,значи просто не обичаш човека до теб.Защо тогава само да се измъчваш и да измъчваш партньора ти?Обясняваш му как стоят нещата,разделяте се мирно и тихо и отиваш при другия!А колкото до изневярата,за да отмъстиш на някого-е това вече е жалка работа!Хората са казали--->''Накажи идиота с безразличие!''Но явно някой хора просто не разбират,че когато някой те нарани (в случая ти изневери),най-вярната тактика е да се отдалечиш от него,а не да му правиш мръсно!
    Някога и аз си мислех така..."изневерят ли ми - няма прошка,аз да изневеря - никога".Но когато ти се случи,нещата изглеждат по друг начин...и ми изневериха и изневерих...Понякога не е нужно да имаш чувства,за да се отдадеш на изкушението...,понякога само няколко думи,жестове могат да те провокират и да сгрешиш...И ако преди това си имал проблеми с половинката си,макар и да са минало...можеш без да се усетиш да попаднеш в клопката...
    Дано не ти се случва никога...усещането определено не е приятно след това,и в двата случая - на рогоносец и на изневеряващ...
    Мерси за пожеланието и съжалявам,че ти се е случило нещо,което толкова да те нарани!

Защо изневерявам ли ? Защото не се чувствам сигурен, чувствам се разколебан. Когато работите с гаджето не вървят, всеки тръси нещо ново - едни под формата на скъсване, други под формата на изневяра.. Различни хора. Не съм намерил човека, на когото да не изневеря..

Определено аз бих изневерила само в случаи, че нещо във връзката ми липсва...но да кажем обичам човека и не мога да се разделя просто така с него...другата причина е за отмъщение..Не споменавам желанието-защото според мен то е задължително за една изневяра!

Но..по принцип не си падам по тези изпълнения!

Град
    с0фия
    Не съм и Няма !!
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си