- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо изневерявате...?
На който каквото му липсва, това си намира.
Думата 'изневяра' ми е много размито понятие. Това, което аз не приемам като такова, други пък точно така го класифицират. За мен си е частен случай, а какво може да го докара... липсата на любов, разбирателство и премълчаните неща.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ![]()
Az nikoga ne sum izneverqvala i si mislq,4e vsi4ki,koito sa go storili,sa go napravili samo za da se napravqt na interesni![]()
Защото нямах 4увства към този, с когото ходех. Връзката ни беше адски измъ4ена последните няколко месеца и намерих това, което ми трябваше със сегашния ми мъж. Но известно време изневерявах на бившия, просто защото заплашваше, 4е ако го оставя, ще направи какви ли не глупости и колкото и тъпо да зву4и, беше ме хванало шубето.
![]()
Робинята на Quench
Не съм изневерявал и няма да го направя,това е най-гадното нещо което може да се случи на човек!!!!!!![]()
![]()
![]()
Мерси за пожеланието и съжалявам,че ти се е случило нещо,което толкова да те нарани!Първоначално написано от Erica
Защо изневерявам ли ? Защото не се чувствам сигурен, чувствам се разколебан. Когато работите с гаджето не вървят, всеки тръси нещо ново - едни под формата на скъсване, други под формата на изневяра.. Различни хора. Не съм намерил човека, на когото да не изневеря..
Определено аз бих изневерила само в случаи, че нещо във връзката ми липсва...но да кажем обичам човека и не мога да се разделя просто така с него...другата причина е за отмъщение..Не споменавам желанието-защото според мен то е задължително за една изневяра!
![]()
Но..по принцип не си падам по тези изпълнения!
Не съм и Няма !!![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...