.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

да се опитам да го забравя ...

Здравейте ! И такааа ... значи преди време ходих с едно момченце в което бях лудо влюбена .... скъсахме и сигурно той ме е забравил ... но аз него не особено ... Сега след тези няколко месеца си харесах едно момче с което се познаваме от много малки ... той е адския пич ... Живее в София обаче какво му щукна да дойде и ми звънна дойде похвали се , че са го приели в немската , а аз и преди съм имала някакви симпатий към него . И така дойде ... беше си пуснал дълга коса ... и понеже като видя момчета с дълги коси и ми се подкосяват краката иии ... той ме изгледа с един поглееед ... дето веднага разбрах , че не съм му безразлична и той по - късно ми поиска номера и естевствено , че му го дадох ( сутринта звънна на домашния ) и така харесвам го страшно много , но въпроса ми беше ... не съм сигурна дали съм забравила другото момче из цяло , а аз наистина искам да го забравя , защото ми писна от глупости вече ! Струва ли си да опитам с пича с дългата коса ... или ако не съм забравила другото момче първо да се опитам да го забравя напълно ?

Купи си КРЪСТОРЕЗ :>

по темата: епа имаш глава решавай :>
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

а ти моля те не ми убивай мечтите ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не започвай връзка,ако имаш чувства към другия.

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    а ти моля те не ми убивай мечтите ...
    най-накрая ще се откажеш от двамата, ще станеш ЕМО и ште се тръкаш по ръцете с стъкло и браснарски ножчета по цел ден
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    Пловдив
    еми като го харесваш давай, пък и по-лесно ще забравиш стария

Андреев мерси .. мисля да те послушам .. мерси все пак и на останалите ... които не са кой знае колко много

Град
    (: Русе :)
    Яяя тръгвай с новата звезда, хич недей да му мислиш много, много
    So free

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Яяя тръгвай с новата звезда, хич недей да му мислиш много, много
    ^^^ еее мерси ... веднага ей ся му звъня и му казвам щеш нещеш мой си и точка

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    еми като го харесваш давай, пък и по-лесно ще забравиш стария
    +1 щом искаш да го забравиш оня пробвай с този щом и той ти допада

^^ еми по - хубав е от стария и определено с по - добър характер

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: да се опитам да го забравя ...

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Здравейте ! И такааа ... значи преди време ходих с едно момченце в което бях лудо влюбена .... скъсахме и сигурно той ме е забравил ... но аз него не особено ... Сега след тези няколко месеца си харесах едно момче с което се познаваме от много малки ... той е адския пич ... Живее в София обаче какво му щукна да дойде и ми звънна дойде похвали се , че са го приели в немската , а аз и преди съм имала някакви симпатий към него . И така дойде ... беше си пуснал дълга коса ... и понеже като видя момчета с дълги коси и ми се подкосяват краката иии ... той ме изгледа с един поглееед ... дето веднага разбрах , че не съм му безразлична и той по - късно ми поиска номера и естевствено , че му го дадох ( сутринта звънна на домашния ) и така харесвам го страшно много , но въпроса ми беше ... не съм сигурна дали съм забравила другото момче из цяло , а аз наистина искам да го забравя , защото ми писна от глупости вече ! Струва ли си да опитам с пича с дългата коса ... или ако не съм забравила другото момче първо да се опитам да го забравя напълно ?
    Въпрос на преценка е,ние
    няма как да ти помогнем.
    Пробвай дългокосия,какво губиш?
    Така и така няма да го забравиш бившия.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми най-лесният начин да забравиш е да замениш... Давай! :P
    The reasons of love... <3

Dosta ti e obarkana istorqta ama ne zapoz4navi vrazka s edin kato ima6 4ystva kam dryg...pOSLy6aI sArCeTo Si !!!!

хващай го с дългата коса 4е и аз си падам по такива и току виж-някой ти го отмъкнал
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Клин, клин избива, демек тръгни с тоя с дългата коса, пък след като имаш симпатии към него, лесно ще забравиш другия

Мега фен Аватара на iiirish
    Въпроса ти е глупав! Щом се заглеждаш по други момчета и имаш планове за двамата, значи бившия ти е излязъл от главата. Друг вече е въпроса ако си от онези малки ученички, които драматизират раздялата с гаджето и искат да страдат навеки за да покажат колко е силна "ученическата любов"

macka kfo mislish hva6tai go taka she zabraish vaprsniq po lesny znam go ot opit
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Голяма любов ще е щом се знаете от доста време.Ние няма как да ти помогнем.Всеки ще ти каже тръгни,но ти имаш някакви задни мисли,които те спират да тръгнеш по въпросното момче.Любовта почти винаги е относителна.Успех
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не започвай връзка,ако имаш чувства към другия.
    donqkude i az sum na tova mnenie,no puk ot druga strana bivshite se zabravqt s nastoq6tite
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си