- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да се опитам да го забравя ...
Здравейте ! И такааа ... значи преди време ходих с едно момченце в което бях лудо влюбена .... скъсахме и сигурно той ме е забравил ... но аз него не особено ... Сега след тези няколко месеца си харесах едно момче с което се познаваме от много малки ... той е адския пич ... Живее в София обаче какво му щукна да дойде и ми звънна дойде похвали се , че са го приели в немската , а аз и преди съм имала някакви симпатий към него . И така дойде ... беше си пуснал дълга коса ...и понеже като видя момчета с дълги коси и ми се подкосяват краката иии ...
той ме изгледа с един поглееед ... дето веднага разбрах , че не съм му безразлична и той по - късно ми поиска номера и естевствено , че му го дадох ( сутринта звънна на домашния ) и така харесвам го страшно много , но въпроса ми беше ... не съм сигурна дали съм забравила другото момче из цяло , а аз наистина искам да го забравя , защото ми писна от глупости вече ! Струва ли си да опитам с пича с дългата коса ... или ако не съм забравила другото момче първо да се опитам да го забравя напълно ?
Купи си КРЪСТОРЕЗ :>
по темата: епа имаш глава решавай :>
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
а ти моля те не ми убивай мечтите ...![]()
![]()
![]()
![]()
най-накрая ще се откажеш от двамата, ще станеш ЕМО и ште се тръкаш по ръцете с стъкло и браснарски ножчета по цел денПървоначално написано от Cookie_
![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
еми като го харесваш давай, пък и по-лесно ще забравиш стария![]()
Андреев мерси .. мисля да те послушам ..мерси все пак и на останалите ... които не са кой знае колко много
![]()
Яяя тръгвай с новата звезда, хич недей да му мислиш много, много![]()
![]()
![]()
So free
^^^ еее мерси ... веднага ей ся му звъня и му казвам щеш нещеш мой си и точкаПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
+1 щом искаш да го забравиш оня пробвай с този щом и той ти допадаПървоначално написано от Andreev
![]()
^^ еми по - хубав е от стария и определено с по - добър характер![]()
Въпрос на преценка е,ниеПървоначално написано от Cookie_
няма как да ти помогнем.
Пробвай дългокосия,какво губиш?
Така и така няма да го забравиш бившия.
^^^ *msss*
... alright !
хващай го с дългата коса 4е и аз си падам по такива и току виж-някой ти го отмъкнал![]()
I can't stop myself from loving you <3
Клин, клин избива, демек тръгни с тоя с дългата коса, пък след като имаш симпатии към него, лесно ще забравиш другия![]()
msss nachi go pochvam![]()
Въпроса ти е глупав! Щом се заглеждаш по други момчета и имаш планове за двамата, значи бившия ти е излязъл от главата. Друг вече е въпроса ако си от онези малки ученички, които драматизират раздялата с гаджето и искат да страдат навеки за да покажат колко е силна "ученическата любов"![]()
macka kfo mislish hva6tai go taka she zabraish vaprsniq po lesny![]()
![]()
znam go ot opit
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Голяма любов ще е щом се знаете от доста време.Ние няма как да ти помогнем.Всеки ще ти каже тръгни,но ти имаш някакви задни мисли,които те спират да тръгнеш по въпросното момче.Любовта почти винаги е относителна.Успех![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.