Здравейте ! И такааа ... значи преди време ходих с едно момченце в което бях лудо влюбена .... скъсахме и сигурно той ме е забравил ... но аз него не особено ... Сега след тези няколко месеца си харесах едно момче с което се познаваме от много малки ... той е адския пич ... Живее в София обаче какво му щукна да дойде и ми звънна дойде похвали се , че са го приели в немската , а аз и преди съм имала някакви симпатий към него . И така дойде ... беше си пуснал дълга коса ... и понеже като видя момчета с дълги коси и ми се подкосяват краката иии ... той ме изгледа с един поглееед ... дето веднага разбрах , че не съм му безразлична и той по - късно ми поиска номера и естевствено , че му го дадох ( сутринта звънна на домашния ) и така харесвам го страшно много , но въпроса ми беше ... не съм сигурна дали съм забравила другото момче из цяло , а аз наистина искам да го забравя , защото ми писна от глупости вече ! Струва ли си да опитам с пича с дългата коса ... или ако не съм забравила другото момче първо да се опитам да го забравя напълно ?