- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да се опитам да го забравя ...
Може би новото момче ще ти помогне да заличиш напълно вскякави остатъци от чувства към бившия![]()
just a kid۵
Като тръгнеш с другото мом4е, ще спреш да мислиш за миналия и ще го забравиш по-бързо. Но тръгни с тоя с дългата коса, ако имаш чувства и си сигурна, 4е го искаш!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
^^^ ms * na wss :-*
Е, добре де как ние да ти кажем дали си го забравила напълно ?Пробвай с дългокоско пък ако стане, стане, ако не - здраве да е
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ако не си забравила онзи напълно изчакай малко...защото ще е гадно за другото момче да е просто заместител и ти да търсиш в него бившия...дай си малко време...но се пак реши не след две години че ония дългокосия може да се откаже.И вече като забравиш наистина бившия...действай момиче![]()
+1Първоначално написано от Andreev
дългокос ли каза (love) действай
абе измисли си я си представи 4е някой ти каже да тръгне6 с пи4а или както го нарича6 там а той те заебе![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
WTF,,?????
probvai se s pi4a s dulgata kosa e,moi6 da go zabrai6 onq,yspeh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И така преди няколко месеца излизах с едно момче аз много го харесвах и бях лудо влюбена в него един месец и нещо бяхме заедно и после тои ме заряза заради няква barbie girl сигороно ме е забравил отдавна,но при мен не е така аз понесох раздялата твърде тешко и не мога да спра да мисля за него моля ви помогнете ми посаветваите ме какво да правя :-k :-k
защо пък да не тръгнеш с момчето давати се шанс да забравиш бившия
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами щом бившото ти гадже те е забравило, е време и ти да направиш същото, а едно от решенията е пича с дългата коса Успех![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Но се случва да нараниш себе си и сегашния.Първоначално написано от gerinceto
давай смело с дългокосия
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
ssss
Еми нали казваш, че много го харесваш бе ?
Ти ако не беше забравила другия досега, едва ли щеше да харесваш толкоз много това 'момченце' ..
Оф![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
imam razdvoenie na lichnosta znachi![]()
Давай с дългокосия така ще можеш да забравиш напълно бившия , пък и щом се заглеждаш по други значи вече забравяш предишния![]()
Tfa che nqkoi hora sa si zavrqli vurha na elhata v zadnika ne gi pravi zvezdi ;]
той е идеалната възможност да забравиш стария, давай по-смело! УСПЕХ
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Нападай докато може. Все ще го забравиш другия.
Don't tell me what I can or can't do !