.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Слипнот са същите педали, ама Токио хотел са по-големи.

ТОЧНО ПЪК СЛИПНОТ НЕ СА ПЕДЕРАСИ ВЕЕЕЕЕЕЕ ВНИМАВАЙ КВО ГОВОРИШ ДЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МРАЗЕТЕ КВОТ ИСКАТЕ ВЕЕ ПРОСТО СИ МН ЖАЛЪК ДА КАЖЕШ ТВА ЗА СЛИПНОТ!
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Град
    Horrorwood
    Ей дечица, не ви ли омръзна да пускате теми 'мразите ли ги?', 'защо ги мразите', 'не ги мразете' и т.н. и т.н. и т.н.? Защото на мен ми омръзна да ви гледам тъпите еднакви теми. Преживейте го, не всички харесват групата, която слушате. И аз не я харесвам, ама няма да тръгна да си правя профил в инсулт.бг (импулс де, се тая) за да показвам че обичам или мразя някой. Детски му работи. Такива 'аз мразя това което обичаш' си ги правихме до 3ти клас...
    Не ми пука, че харесваш Токио Хотел, не ми пука че харесваш Слипнот, не ми пука, ако искаш върла фенка на Папата бъди. На хората не им харесва музика/визията/музика и визията, НЯМА ДА ГИ НАКАРАШ ДА ГИ ХАРЕСАТ, както и някой да те накара да престанеш да си слушаш групичките.
    Сега върви да разправяш в импулса как 'мН сИ ЛофФкЪш ТХъто' и стига пълни форума с глупости. Друга работа нямаш ли си?
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Браво, Сестра! <3333
    Reality is wrong. Dreams are for real

Добре, толкова много ли ви пука за анти-феновете, толкова ли не можете да преживеете, че някой нарежда дадена група?!
    Толкова ли ви интересува чуждото НЕГАТИВНО мнение?!

Оревахте орталъка.

Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams

ТОЧНО ПЪК СЛИПНОТ НЕ СА ПЕДЕРАСИ ВЕЕЕЕЕЕЕ ВНИМАВАЙ КВО ГОВОРИШ ДЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МРАЗЕТЕ КВОТ ИСКАТЕ ВЕЕ ПРОСТО СИ МН ЖАЛЪК ДА КАЖЕШ ТВА ЗА СЛИПНОТ!
    Обидата "педераст" е толкова клиширана,че няма накъде повече .. Ясно е,че Slipknot не са обратни ... Кво се палиш? Да не ти пука.

Понякога си мисля,че тези,които най-много се ядосват като обиждат любимите им групи,изпитват вътрешна несигурност,че ги харесват достатъчно и го показват по този начин ...

Може да звучи странно,но за какво ви е да се ядосвате за нечие чуждо мнение? Не е ли за вас най-важното,че искрено харесвате дадената музика,че тя ви прави друг човек,изпълва ви и без нея не можете? Защо трябва да ви пука какво мислят останалите? Бъдете такива,каквито сте и не се страхувайте да го покажете.

Хахах тая я познавам, приятелка е на една съученичка : )))
    Иначе да, тъпо е да се издраскаш целия в надписи 'мразя туй, мразя онуй, смърт за чалгата/тх/картофената супа/нз си още кво', ебаси, не може ли просто да кажеш 'не понасям тва и тва', да стане ясно веднъж завинаги и да се свършва. Що тряя се тръби така не знам, малко на 'гузен негонен бяга' ми заприличва тая ситуация в дадени моменти : )

Хаха, донякъде вярно
    аь ус ефь пьтнсше

лично мнение си имам :P

Слипнот са педали,ляляля,ела ме набий :P

Тука засмърдя на тоалетна хартия с билки...

тоалетна хартияяяяяяяяяяяяяяяяяяя пфффффффффф
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Токио Хотел след 2 години,ловя бас,никой няма да ги помни!А тази илюзуя за много фенове идва от загорелите момичета,които харесват педераси като шибаната певица...ъъ..певец....или певица?!?!

Tokio Hotel CAN LICK MY BALLZ!

..this world is watching me..

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT

Обидата "педераст" е толкова клиширана,че няма накъде повече .. Ясно е,че Slipknot не са обратни ... Кво се палиш? Да не ти пука.

Понякога си мисля,че тези,които най-много се ядосват като обиждат любимите им групи,изпитват вътрешна несигурност,че ги харесват достатъчно и го показват по този начин ...

Може да звучи странно,но за какво ви е да се ядосвате за нечие чуждо мнение? Не е ли за вас най-важното,че искрено харесвате дадената музика,че тя ви прави друг човек,изпълва ви и без нея не можете? Защо трябва да ви пука какво мислят останалите? Бъдете такива,каквито сте и не се страхувайте да го покажете.

АЗ СЪМ ГОРДА И НЕ СЕ СРАМУВАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ КВО СЛУШАМ В НЯКВА ГРЕШКА СИ ЯДОСАХ СА ЩОТО ТВА ЗА СЛИПНОТ БЕШЕ ГОЛЯМА ГЛУПОСТ....

лично мнение си имам :P

Слипнот са педали,ляляля,ела ме набий :P

ей ся тръгнах .... твое мнение вски си има право на такова тва ,че ти незнаеш значениеот на някой думички е др въпрос!!!

Цитирай Първоначално написано от k0kster
    Токио Хотел след 2 години,ловя бас,никой няма да ги помни!А тази илюзуя за много фенове идва от загорелите момичета,които харесват педераси като шибаната певица...ъъ..певец....или певица?!?!

мислиш ли ,че ще слушам някоя група само заради външния вид тва е много глупаво....

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Вече ставате смешни с милионите теми за Токио Хотел-дали ги обичате или мразите,никой не го вълнува.Който ги слуша,да ги слуша,който не-да си слуша нещо,което харесва.Писна ми от тези музикални конфликти.Живеем в свободна държава и всеки може да си харесва,който иска,без да го натрапва на другите.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Вече ставате смешни с милионите теми за Токио Хотел-дали ги обичате или мразите,никой не го вълнува.Който ги слуша,да ги слуша,който не-да си слуша нещо,което харесва.Писна ми от тези музикални конфликти.Живеем в свободна държава и всеки може да си харесва,който иска,без да го натрапва на другите.
    А така все пак тва е верно свободна държава, всеки си слуша квот му изнася.А колкото до Токио Хотел аз не мисла че е нужно всичко тва.Който ги харесва да ги харесва, който ги мрази да ги мрази ма тва да си правиш профил само за тва че ги мразиш е бахти идиотската работа.Аз лично смятам че са си добре момчетата да си свират там и да не ги закачат па кви са никой не го вълнува.Всеки си харесва музиката нали, а не външния вид.А тея измислици от рода "тоалетна хартия" са супер тъпи и да не ги чувам повече.

за тва напраих темата зада разберете ,че няма нужда от тъпотии!!!

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....

мислиш ли ,че ще слушам някоя група само заради външния вид тва е много глупаво....
    Замисли се защо главно глупави момичета слушат тая боза....никое самоуважаващо се момче не би слушало такива педали.. / ся остава някое момче да ми каже,че греша.../

..this world is watching me..

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Оф стига с тая тоалетна хартия!
    +1

Mortisha`Adams - мило момиче, не беше нужно да правиш цяла нова тема за това - само им отваряш повече място да си пишат обидите. Ясно се разбра вече, че има хора, които ги харесват и такива, които не. Аз предлагам да се спре вече да се пише за тях, защото е винаги едно и също.
    Преди да започнеш да ми викаш нека ти кажа, че и аз ги слушам и също не обичам да се пише против тях, но няма какво да направя.
    Всеки има право да слуша каквото иска.

Замисли се защо главно глупави момичета слушат тая боза....никое самоуважаващо се момче не би слушало такива педали.. / ся остава някое момче да ми каже,че греша.../
    Доста приятели момчета имам които ги слушат Пък и на къв език да ти обясня ,че не са педали Аз немоа да разбери вие бавни ли сте ? Казват ви нещо неможе да го схванете...

Цитирай Първоначално написано от kiki_riki90
    Mortisha`Adams - мило момиче, не беше нужно да правиш цяла нова тема за това - само им отваряш повече място да си пишат обидите. Ясно се разбра вече, че има хора, които ги харесват и такива, които не. Аз предлагам да се спре вече да се пише за тях, защото е винаги едно и също.
    Преди да започнеш да ми викаш нека ти кажа, че и аз ги слушам и също не обичам да се пише против тях, но няма какво да направя.
    Всеки има право да слуша каквото иска.
    Ще утрепя някой накрая Дразнят ме щото не схващат ... отворих темата с мисълта да са хванат в ръце Щото само повтарят как 15 годишни момиченца ги слушат ,а те се дуржат като пълни деца...

Абе кат не са ви интересни...заебавате ги и тва е.
    Пп:а да само ми кажи,че фенчетата на Slipknot се припокриват с тез на тх и незнам...

Мортишка е един разярен тийн, тръгнал на поход на честта и доблестта срещу света.

All hail!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Стига сте мрънкали.Вокала на ТХ прилича малко на жена и лекоприлича на мека китка.Не може да го отречете .АНТИ ФЕНОВЕ ВИНАГИ ЩЕ ИМА. Аз ТХ не харесвм защото ми са много леки прекалено леки

Tokio Hotel 4everchIi!i мн са ШлядкИи и са метАлчи!и, гадни мазни чалгари такива Саму метАл, жилязо, фосфор и токио Хутелчи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си