- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нормално ли е ?
Здравейте, имам един вапрос към по компетентните(опитни)
във форума.
Приателката ми пи ескапел преди 1-2 дни и о6те не и е до6ло нормално ли е това ? :Х![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Да напално възможно е
Голям размер на картинката! /machoka/
да нормално е разбира сеза всеки човек си е строго индивидуално. Аз когато го пих на мен ми дойде след 7 дена ........... така, че не се притеснявай!! Всичко ще е ок, а тя защо го е пила?
6тото стана не6то което нетрябва6е да ставаПървоначално написано от SeXy_BeBe
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
да
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
да
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Разбира се. Възможно е да й закъснее, да й подрани ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Da, escapelle ne e bonbon, a deistva na hormonite
DAAAAAAAaaaaaaaa
възможно е естествено![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+1Първоначално написано от SK0RP10N
I will love you forever!
Не трябва ли след Ескапел да и дойде веднага или аз съм в грешка?Защото ако е така май не е много нормално.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не е така. : ) На листовката си пише, че е възможно цикъла да се обърка - да подрани или да закъснее .. На една познта изобщо не й дойде, и на другия месец пак нормален цикъл ..Първоначално написано от girl_in_black
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аха, разбрах сега.МерсиПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ескапел не е хапче, което предизвиква менструация, а хапче, което прекъсва евентуално настъпила бременност... Което значи, че е напълно нормално да и закъснява![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Пийте, няма лошо. Заляйте се от пиене!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Аз като ви слушам.. Колко често всеки пие Ескапел вече.. Вземете си един Ясмин ебати. По-евтино ще ви излезе.Първоначално написано от alksndr
Всъщност за да сме по-точни, не прекъсва евентуална бременност...Първоначално написано от Enichka
Действието на Ескапел е да уплътни маточните стени на матката с тъканта, която се събира и която се нарича мензис след като се отдели, и пречи на вече оплодената клетка да се загнезди и да започне да се развива!
Демек оплождане на клетката има, но не може да се загнезди!
По темата:Абсолютно нормално е...даже ако й беше дошло два дена след като е пила хапчето щеше да е притеснително!Изчакайте една две седмици, ако не й дойде, тест за бременност, после при гинеколога....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns