- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Имам въпрос по една тема, която ме притеснява.
Амии, от два дена съм с лаптоп и забелязах, че няколко пъти ми се рестартира компа за някакви си там актуализации. Всички актуализации били успешни, само една, много важна, била неуспешна.
ОС-то ми е Уиндоус Виста, нормално ли е да ми се показват такива неща?
А и спешни ли са, демек важни ли са за компа тези актуализации, че вече взех да се притеснявам. Вече няколко пъти ми се рестартира компа.
Ама ти май найстина не си мн наясно с компютрите.ТА сегааа..ДА нормално е и мен така ми става,това е от антивирусната,която се обновява.Но не е задължително да го рестарира6.Аз например никога не съм го рестартирала като ми поиска,но нищо не е станало/.
Ами, да, нали точно това обяснявам, че нищо не разбирам.![]()
и аз правя като zelenooko_kote никога не го рестартирвам...след като го изключа и после го включа те се актоализират....![]()
най-щастливата :PpP
Нормално е да рестартира ако ти му дадеш съгласието си ,без твоето съгласие не би трябвало да рестартира но то си е до настройки,а отностно това дали актуализацията е важда-да.Моя лаптоп е с Виста и при актуализацията всичко беше ок без 1 но причината беше че нямах интернет по това време.
Зависи на кво са актуализациите!Ако са на Windowsa само няколко пъти пита и после се реска!!!Поне за XP за Vista нз мн мн...Първоначално написано от magneziq
![]()
А на каквото и да е друго не е нужен рестарт...просто може и да не работят новите неща до рестарта...се в г*з!![]()