.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: КичуРи ;]

Град
    ПлОвДиВ ;]

КичуРи ;]

http://www.vbox7.com/play:1d45bbb7 Моля Ви някой ако знае от къде мога да си купя такива кичури в Пловдив ...Да ДрасКа .. ПроСту ХорА Полудяла Съм за Такива ПлС ПомаГайте

SkYpE --- ex_clussive ;]

Мега фен
    Град
    София
    Под клипчето в коментарите пише, че от фризиорски салони се купуват.

Ами по принцип ги има във фризьорските салони! Аз моите от фризьорски салон си ги взех!

Има и по магазините...Ама не знам къде.Но и аз се интересувам за плд.

знаете ли колко струват долу-горе?
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    ПлОвДиВ ;]
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Ами по принцип ги има във фризьорските салони! Аз моите от фризьорски салон си ги взех!
    а колко ти СтрувАха ???

SkYpE --- ex_clussive ;]

Ами честно да ви кажа не знам колко струват, защото аз тогава ходих да се подстригвам и след като ми направи сешоар исках да ми сложи два кичура и ми каза общо цената (15лв), а не съм я питала колко са само кичурите ! А и още нещо-утре съм на фризьор и пак ще искам да ми сложи, този път вече ще питам и ще ти кажа!

Град
    ПлОвДиВ ;]
    Е значи не са скъпи...Подстригването и изсушаването да ти е било 10 лв... мисля , че не може да е по-малко ...Хмм доста са евтинки значи ..Аз си мислих ,че са от порядъка 10-15 лв. на кичур
    ...А някой да знае в ПлД къде по-точно мога да наметя такива..в кой фризьорски салон.. защото не мисля , че навсякъде ще има .. :[ ;\

SkYpE --- ex_clussive ;]

искам и аз :P ама кфи цветове има и каде ф софия могат да се купят,смисъл ф кой фризиорски салон щот едва ли ги има във всеки
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си