- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм..
Ох...ами не пиша много често теми, особено в любов, но ето, че трябва да споделя..На скоро се запознах с едно момче, много свястно, направо адски много ме учуди - държи се много мило към момичетата, не пусва, не пуши...и на всичкото отгоре на външност е много красивединственият му проблем е, че е малко срамежлив...т.е. той не смее да направи 1вата крачка. Не ме разбирайте погрешно, не е задръстен, просто срамежлив..Та знам,че той ме харесва, но аз не знам дали изпитвам нещо към него..дори не мога да преценя дали имам приятелски чуства към него..Той постоянно иска да излизаме, но като излезем той все едно умира - въобще не показва какво чуства, както прави в скайп..
Та чудя се дали да го разигравам още, докато разбера какво изпитвам, или аз да направя 1вата крачка... ? Мерси предварително![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Ако направиш 1-та крачка ще направиш революция в любовтаПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
не е незначително, за мен поне..
Това нещото бжената винаги чака.... ако ще отрсреща си да има амеба... тя пак ще чака.
Първоначално написано от w0sh
![]()
ми направи ти първата крачкаиначе той може да не с епрестраши никога и става гадно и за двамата
![]()
Аз незнам за тебе, но нямам нерви да търпа такива хора..Срамежливии са те бее ай мамини златни![]()
И то момче?! Баси майката![]()
♥ ♥ ♥
еми може и аз да прибързвам..все пак 1 сед не е много голям периодПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Познавате се от 1-на седмица, така ли?
daПървоначално написано от zaraaa
![]()
![]()
Еее, ама ти веднага искаш да му се хвърлиш на врата на момчето. Ама , ако те кефи, направи го, няма лошо. Най-много да реши, че си дзвер и да се омете
Но ти така или иначе, не си сигурна в чувствата си, така че най-лошият вариант за него и след това ти да се ометеш
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
свестни и срамежливи в едно, лал..сигурно ще се отрака в близките години, щом е толкова хубав, ама сега е мъчителен случай..прави си първите крачки, не по скайп
Първо разбери какво имаш към момчето - тогава започни да крачиш към него...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Ами опитай,нищо не губиш,поне ще разбереш дали си струва да продължаваш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]