.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Кои продукти за премахване на акне ползвате?

Кои продукти за премахване на акне ползвате и кажете дали ви помагат защото аз ползвам на vichi,но ми свърши,а аз искам да пробвам нещо ново.

ima 100000000 takiva temi pot1rsi malko
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

imex , salicilov spirt i ot skoro konrtatubeks za belezii i sam strashno dovolna
    p.p. ima naistina 10000000000 takiva temi

Салицилов спирт,крем здраве.

Цитирай Първоначално написано от vvaann44eettoo
    ima 100000000 takiva temi pot1rsi malko
    Темата вече е пусната, няма смисъл да се заяждаш! Вместо тва напиши ти какво използваш или въобще не пиши!

По темата: Аз съм ползвала кави ли не мазила и нищо не ми помага така като салициловия спирт! Значи почистваш си лицето (Аз ползвам една зелена пяна за мазна кожа на AVON, казах за нея и в друга тема, много съм доволна от нея), след като го почистиш нанасяш тоник, след това си слагаш на памуче малко салицилов спирт и топваш пъпките с него! Чакаш да изсъхне и след това мацваш върху пъпките крем здраве! Това аз го правя вечер, за да ми действа през нощта! И на сутринта нанасям пак тоник и после крем! Лицето ми е много чисто, преди имах много пъпки! Вземи си тия неща и ще ти се оправи кожата! Спирта се продава в аптеките!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ползвам само кремчето Акне Аут Доволна съм
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    София
    Exfoliac-много е добро.

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз съм доволна от лосиончето акне аут и крем здраве или бочко

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Exfoliac гел за умерено акне и крем за упорито/за да минават по-бързо пъпките, като ги намажа, но отдавна вече не прибягвам към него/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    откакто спрях да използвам всякакви гадости, нямам проблеми...нито имам пъпки, нито нищо...сууупер рядко си правя ексфолираща маска и се мажа с кремче или тоник
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Zenerit (Зенерит) .. Много съм доволна ама сега лятото спрях да го използвам и не ми се повяват пъпки.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Аз използвам:Селицилов спирт 1% и 5 таблетки Хлорнитромицин. Лично аз съм много доволна вече година я използвам тази рецепта. Много ми помогна, но Силициловия спирт 1% е по-лек и не исушава кожата, докато Силициловия спирт 2% е по-силен и може да ти исуши кожата, за това ти препоръчвам да използваш 1%. Успехчета

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пише се Зинерит, салицилов спирт, но да ви кажа честно, по-добре е да си ползвате козметика, а не лекарства, защото ефектът им няма да е дълготраен!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

тъй като от повечето продукти (козметика или спиртове) лицето се изсушава и понякога започва да се бели Ви препоръчвам едно кремче (препоръчано ми е от дерматолог) Wolff Basis Creme [Волф Базис Крем]

Ползвам почистващ гел за лице Exfoliac Femme ( серията специално за жени) с екстракт от комприна и крем за лице Exfoliac Acnomega 100.

Град
    ForSaken city (:
    http://beautycosmetic.biz/images/dai...nd%20clear.jpg Това е най-добрата която съм ползвала до сега ( А не са малко)

мога да ви препоръчам акне аут крема на био трейд.мазах се около месец и на 4-5 ден вече кожата ми беше чиста и нямам никакви проблеми откакто спрях да го ползвам.

Da vi kaja i az si vzeh da probvam vuprosnoto ACNE OUT i bez da polzvam nishty drugo samo aktivniq losion na ACNE OUT i veche 2ri den si nqmate na ideq kuf reziltat ima mnoogo sum dovolna poveche ot vsqka dr kozmetika taka che vi go preporuchvam
    P.S.a i ako nqkoi ima neshty da pita po kakvito i da e vuprosi moje da mi pishe na e-mail: bebcheto007@abv.bg

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    аз съм доволна от лосиончето акне аут и крем здраве или бочко

и аз така
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Iskam da popitam dali znaete tezi produkti dali gi ima v BG i ako da kude? http://www.youtube.com/watch?v=beUTj...e=channel_page ili ako znaete podobni spodelete. Sushto taka kakvo oshte polzvate za kojata si da q potdurjate. ms predvaritelno!

Хм...амииии да ти кажа използвам какво ли не,но съм доста тежък случей та използвам антибактерялно сапунче A -Derma зеленичко,което ми прави кожата стегната и мекичка ноо кожата и и с него свикна и пак почнаха пъпки после почнах с Гарниер 3 в 1 Гарниер Пюр но вече ги използвам само когато се къпя,най много ми помогна секса пак с презерватив но ми помага незнам как все пак и горните неща помагат

Айде и аз да се вместя в тази тема, за да не отварям друга.
    Таа въпроса ми е следния: Интересувам за как мога да се оттърва от черните точки вече появили се и как да се предпазя И още един по гръбчето ми излизат пъпчици и обикновенно лятото като се опека хубаво изчезват, но сега на това време как мога да ги махна? ХЕЛП
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Ами за пъпчиците на гърба и аз имах и отидох на дерматолог и той ми каза какво да си взема тъй че направи и ти така

Супер фен Аватара на FancyGirl
    AVON лосион за премахване на акне и черни точки.. серията за премахване на акте... УЖАСНО ДОВОЛНА СЪМ ... на спиртна основа е
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен
    По принцип нямам пъпки и много рядко се случва да ми излезе някоя .Но винаги ми помага Салицилов апирт 2%.Правя си и маска с хума,а също така си мия лицето с Гарниер Пюр 3в1.И кожата ми е супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си