- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои продукти за премахване на акне ползвате?
Кои продукти за премахване на акне ползвате и кажете дали ви помагат защото аз ползвам на vichi,но ми свърши,а аз искам да пробвам нещо ново.![]()
ima 100000000 takiva temi pot1rsi malko![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
imex , salicilov spirt i ot skoro konrtatubeks za belezii i sam strashno dovolna
p.p. ima naistina 10000000000 takiva temi
Салицилов спирт,крем здраве.
Темата вече е пусната, няма смисъл да се заяждаш! Вместо тва напиши ти какво използваш или въобще не пиши!Първоначално написано от vvaann44eettoo
По темата: Аз съм ползвала кави ли не мазила и нищо не ми помага така като салициловия спирт! Значи почистваш си лицето (Аз ползвам една зелена пяна за мазна кожа на AVON, казах за нея и в друга тема, много съм доволна от нея), след като го почистиш нанасяш тоник, след това си слагаш на памуче малко салицилов спирт и топваш пъпките с него! Чакаш да изсъхне и след това мацваш върху пъпките крем здраве! Това аз го правя вечер, за да ми действа през нощта! И на сутринта нанасям пак тоник и после крем! Лицето ми е много чисто, преди имах много пъпки! Вземи си тия неща и ще ти се оправи кожата! Спирта се продава в аптеките!
Ползвам само кремчето Акне АутДоволна съм
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз съм доволна от лосиончето акне аут и крем здраве или бочко![]()
Exfoliac гел за умерено акне и крем за упорито/за да минават по-бързо пъпките, като ги намажа, но отдавна вече не прибягвам към него/![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
откакто спрях да използвам всякакви гадости, нямам проблеми...нито имам пъпки, нито нищо...сууупер рядко си правя ексфолираща маска и се мажа с кремче или тоник
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Zenerit (Зенерит) .. Много съм доволна ама сега лятото спрях да го използвам и не ми се повяват пъпки.![]()
Аз използвам:Селицилов спирт 1% и 5 таблетки Хлорнитромицин. Лично аз съм много доволна вече година я използвам тази рецепта. Много ми помогна, но Силициловия спирт 1% е по-лек и не исушава кожата, докато Силициловия спирт 2% е по-силен и може да ти исуши кожата, за това ти препоръчвам да използваш 1%. Успехчета![]()
![]()
![]()
Пише се Зинерит, салицилов спирт, но да ви кажа честно, по-добре е да си ползвате козметика, а не лекарства, защото ефектът им няма да е дълготраен!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тъй като от повечето продукти (козметика или спиртове) лицето се изсушава и понякога започва да се бели Ви препоръчвам едно кремче (препоръчано ми е от дерматолог) Wolff Basis Creme [Волф Базис Крем]![]()
Ползвам почистващ гел за лице Exfoliac Femme ( серията специално за жени) с екстракт от комприна и крем за лице Exfoliac Acnomega 100.
http://beautycosmetic.biz/images/dai...nd%20clear.jpgТова е най-добрата която съм ползвала до сега ( А не са малко)
![]()
мога да ви препоръчам акне аут крема на био трейд.мазах се около месец и на 4-5 ден вече кожата ми беше чиста и нямам никакви проблеми откакто спрях да го ползвам.![]()
![]()
Da vi kaja i az si vzeh da probvam vuprosnoto ACNE OUT i bez da polzvam nishty drugo samo aktivniq losion na ACNE OUT i veche 2ri den si nqmate na ideq kuf reziltat ima mnoogo sum dovolna poveche ot vsqka dr kozmetika taka che vi go preporuchvam
P.S.a i ako nqkoi ima neshty da pita po kakvito i da e vuprosi moje da mi pishe na e-mail: bebcheto007@abv.bg![]()
Iskam da popitam dali znaete tezi produkti dali gi ima v BG i ako da kude? http://www.youtube.com/watch?v=beUTj...e=channel_page ili ako znaete podobni spodelete. Sushto taka kakvo oshte polzvate za kojata si da q potdurjate. ms predvaritelno!
Хм...амииии да ти кажа използвам какво ли не,но съм доста тежък случей та използвам антибактерялно сапунче A -Derma зеленичко,което ми прави кожата стегната и мекичка ноо кожата и и с него свикна и пак почнаха пъпки после почнах с Гарниер 3 в 1 Гарниер Пюр но вече ги използвам само когато се къпя,най много ми помогна сексапак с презерватив но ми помага незнам как
все пак и горните неща помагат
Айде и аз да се вместя в тази тема, за да не отварям друга.
Таа въпроса ми е следния: Интересувам за как мога да се оттърва от черните точки вече появили се и как да се предпазяИ още един по гръбчето ми излизат пъпчици и обикновенно лятото като се опека хубаво изчезват, но сега на това време как мога да ги махна? ХЕЛП
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Ами за пъпчиците на гърба и аз имах и отидох на дерматолог и той ми каза какво да си взема тъй че направи и ти така![]()
AVON лосион за премахване на акне и черни точки.. серията за премахване на акте... УЖАСНО ДОВОЛНА СЪМ ... на спиртна основа е![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
По принцип нямам пъпки и много рядко се случва да ми излезе някоя.Но винаги ми помага Салицилов апирт 2%.Правя си и маска с хума,а също така си мия лицето с Гарниер Пюр 3в1.И кожата ми е супер
![]()