- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да си исправя косата трайно
смисла как да си исправя косата и веднага след като излезна някаде след 1-2 часа тя вече се начупва има ли някви продукти за исправяне на косата по трайно някой ако може д ами помогне
Най-важното е да имаш хубава преса! Ако пресата ти е гадна нищо няма да направиш! Също си трябват и различни стилизиращи продукти! Аз ползвам серията на NIVEA за изправяне и един лосион на LOREAL! Горе долу съм доволна от тях! Но за наистина трайно изправена коса единственото спасение е професионалната козметика за коса!
А да не забравя и вакса-задължително си слагаи след като си изправиш косата!
![]()
мерси ама аз с преси не си играя с ютията ми е най бързо и най лесно но иначе ще вида как става.мерси много се пак
Първо се научи да пишеш правилно!
Четох ти и предишните постове
и от някои нищо не се разбира![]()
Иначе както има трайно къдрене,
така има и трайно изправяне,
но е мн вредно за косата!
Една моя фр също си я изправя с ютия, но аз мисля че с преса е по-лесно, не знам не съм пробвала с ютия! Може да си вземеш преса на пара, те са на същия принцип като ютията, и се предполага, че предпазват косата от изгаряне!Първоначално написано от kkrissityy
само недей ми казваи как да пиша пръдло като не ти харесва недей четиПървоначално написано от sladku_bebzi
За коса под раменете е много изнервящо да се изправяш с преса... отнема ти по 30мин. и кусур.... а с ютията става за 7-8 минутки.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Нали kkrissityy.![]()
За да ти е по-трайно изправеното, след като го минеш веднъж с ютията, мини го още 2-3 пъти... демек 2х8мин = 16 мин.
Така веднъж изправих една позната, и след кат я изправих ме помоли още веднъж да я мина, и каза, че мн добре съм се справила (минути за реклама).
А някъв продукт за да не ти се начупва косата след час два след изправяне ... може би ти трябват кристали за коса.
ма не се притеснявай, аз ше зема за морето.![]()
![]()
![]()
да ама пак са исправя ма нищо не и действа на тая перушинаисправям си хоп тамън да излезна и вече е къдравоо пак не ми е къдрава косата... става ми по начупена от преди да е исправа
Аз също използвам на L'OREAL това розовото като `*`MaLkA SlAdUrKa`*`и съм доволна ,искам само да те попитам ползваш ли кристали след преса..![]()
Boo!
Ами не, но от доста време искам и утре ще ходя да си взема!Първоначално написано от shugi
Така е.. като не можете да кажете нещо смислено по темата и се хващате за правописните грешки...Първоначално написано от Dark~Illusion
А колкото до теб, затваряй си устата, защото не е в твой интерес да ни ядосваш.![]()
Aз преди няколко дена си взех преса REMINGTON, и сега тепърва започвам да пробвам и да събирам мнения
За фиксацията използвам лак,но незнам дали е по ефективен от ваксата?
Boo!
Ако беше по-умна,
щеше да си оправиш грешките
вместо да се заяждаш.
След "грешките" има запетайка.Първоначално написано от sladku_bebzi
Така, че недей да знаеш много, мацко![]()
ти не си човека който д ами поправя грешките пак и тва е интернет се пак ако толкова държиш да поправяш грешки стани Очителка.Ама явно си решила д аизбиваш комплекси като търсиш грешките на хоратаПървоначално написано от sladku_bebzi
Какво като е Интернет?!Старай се да пишеш поне малко по-правилно,за да се разбира какво пишеш.Айде,запетайките може да се пропуснат,но да допускаш елемантарни грешки,просто..А и има хиляда такива теми.Използвай търсачката.Първоначално написано от kkrissityy
По темата:
Както казаха в по-предните коментари-хубава преса,стилизиращи продукти и т.н.
П.С. Пише се Учителка,не Очителка..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Първоначално написано от Punk_Princess9412
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adski vredno za kosata,6te ti ukape i 6te sajalqva6,az sa6to mnogo iskax no kato razgovarqx s frizior i se otkazax ama uspex vse pak
Мда...ама пък с ютия е супер супер супер вредно и много се гори косата...Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Черинке много се палиш, по-спокойно го давай. То човек да не ви оправи една грешка, жив ще го одерете...Първоначално написано от cherinka
![]()