- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми ме гони от вкъщи!?!?
Направо ми идва да![]()
На вас случвало ли ви се е баща ви да ви кара насила с огромни скандали да излезнете от вкъщи?
Аз си стоя мирно и спокойно на компютъра 20 часа на ден.
Последния път като излизах беше преди 1 седмица. Просто сега лятото не мисля да излизам от вкъщи 2 месеца докато трае ваканцията, но тоя глупак (баща ми) ми дава някаква пачка пари и ми казва да не се връщам с дни.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. на 20г. съм
Ami normalno. i az 6tqh da se trevoja ako deteto mi na 20g. ne izliza cqlo lqto !!! Za6to neiska6 da izliza6 ?
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ами не съм малко детенце да излизам с родителите сиПървоначално написано от asi_basi
![]()
А нямам приятели и затова си прекарвам кефа пред компа![]()
хХхХхХ....... е как така нямаш приятели? Хич ? Нито един?Първоначално написано от mladen87
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
full respect, много малко хора имат волята да стоя пред компютъра 20 часа на денПървоначално написано от mladen87
![]()
Защо не тръгнеш на работа?
just like me (about frs)Първоначално написано от mladen87
И аз нямам приятели, но прахосвам времето си
във фитнес залата и тренировки по тенис на маса![]()
от време на време излизам на кафе и така ...
не е хуу пред компеца + тфа и си на 20![]()
земи се поразтъпчи малко фани си жена и
се мотайте и сеш се ...![]()
Еми нормално е да се тревожи човека се пак не си на 10 + тв'a на твое място зимам мангизите и ме няма докато не пхохарча последната стотинка. :PПървоначално написано от mladen87
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Първоначално написано от asasfdf
![]()
![]()
....
по темата:
брат ти си мн спрял бе... на 20 години да ти дават кинти за да излезеш навън....и ти да не щеш![]()
аз сам по малък от теб и наще за да дадат кинти незнам кви геройства треа да направа >> рАМБО екшЪн![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така щях да постъпя ако детето ми стоеше по 20ч. на компютъра и не излизаше със седмици.Аз не вярвам,че нямаш нито един,единствен приятел(дори и не токова близък).Ако си мислиш,че в нета е по-хубаво отколкото в реалният живот много се лъжеш и ще съжаляваш за това.
![]()
Човече на 20г. и да не работиш и да нямаш приятели....
Koi ti e kazal da izliza6 s roditelite si be?Първоначално написано от mladen87
![]()
Toi dan e ti dava parite i da te makne s nego da izlizate? Dava ti gi za da izleze6 s priqteli. Vse nqkoi pr trqbva da ima6 ili si nameri. Ne misli, 4e tova da sti6 pred kompa samo e tolkova qko, realniq jivot naistina e mnogo po-dob r ot virtualniq. Pak i takiva kato tebe se zatvarqt v sebesi i sigurno zatova i gadje nqma6 za6toto samo v 4ata sigurno moje6 da govori6 spokoino s momi4e no ne i na jivo...
Spored men vzimai parite i izlizai !
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Човече на 20г. и да не работиш и да нямаш приятели![]()
![]()
като прочетох темата си помислих че си на 15 max
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
А не ти ли омръзва този компютър?Трябва да излизаш,все пак е лято.
Наистина трябва да се хванеш на работа, срамота е това твойто...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
абе, брат, ти като не излизаш как да имаш приятели бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи на баща си, че зарязваш компютъра ако ти купи няква кола, земаш си изпитите и цял ден караш из града с колата, запознаваш се с някой, едва ли няма хора да се събират пред входа и скивай кво по-готино ще ти е.
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
Фани си работа. Там поне ще се запознаеш с някой, ши намериш приятели, а може би и бъдещата мома![]()
пп:не та разбирам бро, хората пари ти дават, ти ги връщаш и на всичкото отгоре се сърдишепа ти ако не ги щеш прати ми ги по пощата, ща отърва от проблемеца
![]()
![]()
![]()
Emm...az li4no sum 7 godini po-malka ot tebe iii ot tiq 20 4asa, koito prekarva6 pred kompa az-12 prekarvam navyn...i ebasi rqdko se slu4va ba6ta mi da mi dade "PA4KA" s kinti...nai-ve4e 6toto mi se kara 4e teglq po 100 leva za 1-2 sedmici i gi har4a s fr-ta, za drehi i kafeneta i o6te mn ne6ta...nai-lesniq variant e da se stegne6 malko, a ne kato decata pred kompa i da ti napravat interviu za rabota ili nai-malkoto da zeme6 da si zavyr6i6 studentskite godini i togava da si nameri6 srodna du6a i da zn kak da si izkarva6 mangizite, ebasi sestra mi e na 22 i ve4e si ima sobstven dom i priqtel ot 5 godini
![]()
![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Компютъра пристрастява няма спор.Но те съветвам да си намериш хоби.(не да играеш игри на pc-то или да гледаш tv).Ходи на фитнес, ходи из планините, отиди на море, пофлиртувай с някое момиче там...С една дума - get a life.
тоя глупак (баща ми) ми дава някаква пачка пари и ми казва да не се връщам с дни.
ако баща ми ми каже същото ще съм на 7-то небе
20год. без приятели 20 часа на компа няма работа
живееш ли ? аз сам 16 и също кисна пред компа ама ся ходя на работа ся иде даскало ... ма ти си на 20 ве земай там висшо беги чужбина там ше си почнеш живота (или пък защо не в БГ D: ) работи ... ти така сиг си вече пълен... (нежно казано дебел ..) или пък дори неставаш и да хапнеш (демек клечко) лошо е това.. пропиля живота
BTW имаш мн хубав бащамен ко ми даде моя пачка пари цибам(отивам) да си зема една mp3-ка люскам(пълня) го с малко метъл и нещо там друго по така фолк и отивам на кофе(кафе) да жуля(пия) бира !!!
Първоначално написано от Drogiranata_
Ох,и аз искам пачка с пари,даде ли ми я,докато мигне ще съм на 700 километра от нас![]()