- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам си момчето :( !!!!!!!
Имам проблем..скарах се с приятеля си ..мн гадно![]()
плаче ми се..пиша му по скайп а той не..опитах какво ли не и се отчаях напълно ..аз не искам да го загубя така
![]()
а и му се разсърдих аз първо щото вместо да си стои до мене като се разхождаме..той си стои при 2 момичета..ааа и как няма да се ядосам
![]()
някаква идейка да имате
и ви моля без упреци към мене
мс предварително
![]()
Изчакай да му мине и чак тогава говори с него, явно сега няма никакъв резултат...
ммм нищо не зацепих...
но ще отговоря както се отговаря тук, нали без спам.
оххх милата! напълно те разбирам! бори се за него! успехчета мацка!
ПП. и аз искам да ми подарят LEXUS за рождения ден и някой секси шофьор да го кара АМА НЯМА НАЛИ?! Fuck you cruel world!
Първоначално написано от Riot
+10 Явно момчето не желае контакти точно сега...или поне не и с теб ... Изчакай той да те потърси ..Първоначално написано от koalka
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Дай ми номера му!Да му се обадя и да му кажаПървоначално написано от Sladuranka :)
![]()
A qui
Същата случка имахме с бившето ми....Няколко дни след това скъсахме...Послушай ме и недей да му се сърдиш за глупости.Поговори с него и се изяснете.А щом е избрал теб няма нужда да се ядосваш..Той не може да стои неотлъчно при теб.Остави човека да си има и приятели/ки
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Абе те пък тея като се ядосат и вече не може да се говори с тях,няма какво да се спичаш,като му мине сам ще дойде
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
като те слушам сигурно нямаш гадже...Първоначално написано от didi_baby
личи че си мн тъпа. ДА ТИ НЕ Е КУЧЕ ДА ТИ ИВА ВЕ ИЛИ ТИ Е МЕНЗИСА НА ВСЕКИ 28 ДНИ ???
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Глупостта ти е пословична.
Изчакай малко и тогава го потърси отново.В случай,че не отговори,спри да го търсиш.Ако иска сам ще те потърси.
искчакай малко да му мине и после поговори с него и му кажи че не би искала да го изгубиш ... още по малко по този начин
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Po dobre iz4akai da se uspokoi i togava![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
zasto ne izcakash malko
кфо може да ти се каже момиче момчетата не са кат вас и имат нужда понякога от ранообразие а ти няяш право да му се сардиш за тва нооо кво можеш да напраиш покажи му че го обичаш и че сажеляваш///Пример : отиди до у тях с насалзени очи и като излезе го гушни///изглежда смешно но опрая дребни проблеми![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Това не действа при всички...Първоначално написано от BuJlDozeRa
Имам познат,които в такава ситуация,ще реагира по следният начин...Ще я погледне с леденото си изражение и ще и каже "И да ми ревеш и да не ми ревеш,все ми е тая...да беше мислила предварително...,айде като се наревеш се прибери...и като започнеш да мислиш ме потърси - може и да поговорим..." или " И сега за какво ревеш,какво си мислиш,че ще промениш със сълзите си?"
A qui
Иди у тях гола с
бутилка домашарка подарък
и карти за белот.
Да си викне и приятели![]()
ама само 2-ма, че да станат тъкмо за 4-каПървоначално написано от Bai Toq
![]()
So free
Ами не бъди толкова мнителна де, ако досега не ти е давал по-сериозен повод да се притесняваш, може пък просто да харесва компанията на момичетата повече от мъжката... Има такива индивиди... Не го нападай предварително, преди да е направил нещо, ако изобщо е имал намерение да го прави... Просто той може би ще ти прости като разбере, че си осъзнала грешката си... Т.е като му се извиняваш засегни точно и ясно темата, поради която той ти се сърди... А и може би ще се наложи да почакаш, може пък да му трябва време докато му мине, щом сте се скарали толкова сериозно... И дръг път не критикувай без да имаш наистина оспорващо доказателство...
според мен грешката е в него,той си е правил кефа с тия моми4ета,докато на теб ти е било гадноне си заслужава усилията,сълзите и униженията,той трябва да те потърси пръв и да ти се извини.
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
олеее...толкова му се извинявах и накрая ми писа..добре че бе6е 1 фр и го насмете..ии накрая ми каза че няма ко да опраяме щото не сме се били карали...лелееее..толкова съм щастливааааа![]()
![]()
![]()
и все пак мн ви благодаря ..оле не знаете как ми олекна ..
![]()
бтв yuyuto послушах те и ето го резултата :P лелеее..само утре да го видяяяятака ще го нацелувам
![]()
иии няма мърдане от мене..не го пускам на никоя
:P
Това са ми го казвали, точно тогава когато най много ме е боляло! Направо...да го чуеш това от човека който обичаш, удар получаваш!Първоначално написано от Erica
![]()
♥ ♥ ♥