Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от mistake
Цитирай Първоначално написано от Admiral John
Цитирай Първоначално написано от Admiral John
Не знам къде си ги чела тия глупости за душата, ама ти качи ли се на тавана да видиш какво има.Пък и като няма прегради за духовете, как е блъскал по тавана?Може няколко плъха да са се сбили и да са вдигнали малко шум :P
Защо говориш за неща, които не можеш да разбереш дали съществуват или дали не, и за които може само да предполагаш? Хората ти казват че съществуват, и не те лъжат, а са се убедили лично, а любопитството ти няма да ти помогне.
e_|_ektra и darking до различна степен са прави.
Да ми помогне в какво...?
Еми по тая логика какъв е смисъла да разбереш дали такива неща съществуват(а те не съществуват)?
Смисъла е да откриеш "истината"(а те съществуват )
@mistake може да се разбере дали съществуват, а хората от хилядолетия го разбират. Просто всички са се отдалечили от духовното и за това толкова хора не вярват.
"Смисълът е да откриеш истината (а те съуществуват) "- Не , не съществъват , просто се опитваш да си наложиш мнението , в което няма никаква логика.
Не, вие 3мата атеисти като напиша нещо което си е истина, ми казвате че не е вярно, щото нямало доказателства и т.н.. Искате на черното да викам бяло. Това че за вас не е истина нещо, не значи че за другите е така. Тъй че ми писна да ми противоречите и да си налагате вашето мнение, след като не знаете кое е истина и кое не е.
Еми не може да твърдиш, че нещо е вярно , при положение, че не можеш да го докажеш. Не искам на черното да викаш бяло, а искам да спреш да изкарваш лъжата-истина.