Цитирай Първоначално написано от mistake
Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от mistake
"@mistake за тебе фактите са единствено нещо, което може да е обяснено в учебника по физика, тука говорим за такива неща, в които ти не вярваш че съществуват, така че не мога да ти дам факти."
Добре , извади твоите факти. Но само не ми казвай "Първо трябва да повярваш и после доказателствата само ще соийдат при теб" - това са глупости.
Щом ти го казвам, значи е така. Ако не си съгласен, край на темата.
Добре , де човече обясни ми само едно:
Как аджеба да повярвам на нещо просто ей така, при мисълта , че аз самата нямам доказателства. Липсват факти , няма нито един показателен факт и доказателство за съществуването на Бог. Ти за да вярваш в нещо трябва да си сигурен в него. Ок, а как да бъда сигурна в него , като не съм го видяла , не съм го усетила или докоснала. Един нормално мислещ човек не би повярвал в недоказали се неща.
Станали сте атеисти, защото като ви чета разсъжденията, явно изобщо не разбирате какво значи вяра, защо трябва да вярваш и то без да става въпрос за доказателства. Не сте развити на ниво за вяра. Аз откакто се помня вярвам в Бог, и ако и вие повярвате, ще разберете че съществува(макар че се съмнявам, щото винаги ще имате нечисти мисли, свързани с любопитство и намиране на доказателства). Бог се усеща в сърцата на хората. За какво ми е да лъжа?