.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Нещо странно :?

Чух нещо което ме порази и искам да питам няко правил ли го и помогна ли му е .Та въпросът ми е: Помага ли пастата за зъби за маска на лицето? не съм пробвала и затова сега пита

И аз за пръв път чувам такова нещо

Ми никога не съм чyвала за това,но имам чувството, че много би изсушила кожата
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

kazaxa mi 4e bilo izbelvalo i maxalo pupkite

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    от една бабина рецепта знам, че можеш да намажеш пъпката с паста за зъби, но за цялото лице...не бих пробвала

За първи път чувам такова нещо...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

и херпесите също се мацат с паста
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Мега фен Аватара на SunSmile
    Пастата за зъби действа 'изгарящо' на херпесите и затова изчезват, но да си правиш маска за лицето едва ли помага. Най - малко да си 'изгориш' кожата и да започне да ти се бели лицето. Има куп други хубави продукти, пред пастата за зъби!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

i az sum 4yvala s pasta da namaje6 pupka ama cqloto lice.... ne bix probvala

Град
    София

Град
    Русе
    Нееедей въобще си помисля да си слагаш паста върху цялото лице...ще го изсушиш много и наистина ще почне да се бели ..слагай си само на пъпката, но на цялото не!Има толкова маски за лице по-добре ползвай нещо готово, а не експериментирай върху лицето ли
    ...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ето кой не е ходил на лагер и не е правил мустаци с паста за зъби, и не знае ефекта...

Паста за зъби смесена със сода бикарбонат почиства много добре лицето от черни точки и действа изсушаващо на пъпките. Цялото лице се маже единствено ако е засегнато доста. Ако имате пъпки тук-там по-добре мажете локално върху самите пъпки. Иначе като цяло почиства и освежава доста добре кожата. Не е добре да се прави често, а след тази "маска" е добре да се намажи с хидратиращ крем.

Абе аз ще го пробвам тва,ама не на цялото лице,а само на пъпките. Иначе мисля,че може и да действа за избелване.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ето кой не е ходил на лагер и не е правил мустаци с паста за зъби, и не знае ефекта...

+1 тва ми напомни как изхабихме 3 тубички паста за да напраиме едно момче после кожата му беше на 6

Чувала съм, че с паста се мажат пъпки, но на цялото лице може да доведе до зачервяване...

Ей хора,ако някой го пробва това да пише какъв е резултата!

Град
    in my world!
    аз знам че само за херпеси помага
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    За първи път чувам такова нещо...
    Аз също
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

не сте ли мамбосвали хората? На цялото лице, кожата ще стане кофти по хубаво лепни една глинена маска!
    Всеки е нещо=] tva e saita http://magbg.com/vote.php?id=1066

Brat mi si e mazal cqloto lice i ne vredi na kojata
    btw mnogo qko staa kato isyhne hah ne moje da se usmihne stava mn tvyrdo

За първи път чувам това
    Голям размер на картинката! /machoka/

На много мазна кожа помага. Но пак казвам - на МНОГО мазна кожа. А
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Аз съм на мнение,че продуктите трябва да се използват по предназначение.Ако са ти израснали зъби по кожата на лицето слагай си колкото искаш,но ако нямаш не разбирам защо трябва да се слага паста за ЗЪБИ върху лицето като маска.Има си маски за лице колкото искаш.В зависимост от типа кожа,времетраене,ефект и т.н.Разни разнообразни ги има и ти решаваш с паста за зъби да си клепаш кожата,която се вижда най-много от цялото тяло.Просто не си струва.Не знам от къде ги четете тия бисери.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си