- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс в цикъл
Най-новото извращение във връзката ни - секс докато тя е в цикъл.
Пробрахме го под душа и беше некво супер яко, но ме притеснява, че й тече доста кръв... май. Не мога да преценя точното количество, защото водата отмиваше кръвта веднага щом изтече. Искам да питам възможно ли е от дразненията по време на секс да й изтече повече кръв отколкото при нормален "необезспокояван" цикъл и да й стане нещо?
И също така има ли смисъл от гума? До сега винага сме го правили само и единствено с презерватив, но като е в цикъл май няма как "да се осакатим".![]()
Морфинът е лекарствено средство.
Странични ефекти: пристрастяване, гадене, повръщане, главоболие (след употреба), замаяност, неадекватност... смърт.
Презерватив - задължително,пак има опасност от забременяване, защото в организма и се подготвя нова яйцеклетка за оплождане.Иначе няма проблем в кръвта, то изтича много малко кръв по време на цикъл, но изглежда повече заради вагиналните секрети, които се смесват със нея.Нищо лошо не може да и се случи иначе![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Много мерси за информацията, еве![]()
Морфинът е лекарствено средство.
Странични ефекти: пристрастяване, гадене, повръщане, главоболие (след употреба), замаяност, неадекватност... смърт.
А,няма за какво![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
az puk sum na mnenieto 4e riska ot bremenost v cikul e mnogo malka
Малка е, но ако момичето има хормонални нарушения,ако е взимало антибиотици,или ако е настинало, овулацията му може да се падне примерно първия ден след края на цикъла.Ако е правила секс без предпазни мерки предишния ден, сперматозоидите ще са живи,и може да забременее...
mnogo literatura 4ete6Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Не,майка ми е забременяла така с менПървоначално написано от x3eme
Иначе госпожата по биология се постара да ни ги набие тези работи в главата...
има опастност дори и да е в цикъл ,само че е сравнително по малка от останалия период за тва се пак използвайте презервативи после да не давате пари за памперсиинече при сяко момиче тече различно при едни повече при едни по малко кво толкова се пак сте били под душа
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Има опасност от забременяване![]()
Иначе и аз го правя /или поне съм го правила/ и наистина след половия акт тече малко повече кръв ,но след това си спира![]()
За всеки случай използвайте презерватив за да не се чудите после ако й закъснява от какво е...
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Използвайте презерватив!По време на менструация рискът от инфекции е по-голям!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Тва е вярно наистина.Първоначално написано от girl_in_black
На корена не му пречи кръвта ами се тревожи да не ми стане нещо...Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()